Şimdi Ara

hurda indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu ara otomobilde iç piyasanın geçen seneye göre daraldığı söyleniyor sizce hurda indiriminin miktarı artarmı mesela şöyle 6000 ytl falan

• bence o rakamı bulmaz yaw naptın sen 6000 ytl
  • önceki sene 4.5 ti ona göre söyledim hadi 5 olsun önemli olan olup olmayacağı
  • hurdaya çıkmış araç bulmakta zorlaştı artık öyle kolay kolay bulunmuyor ama elinde hala hurda araç olanların araçlarınıda toplayabilmek için fiyatı biraz arttırabilirler belki
  • geçen yıl yaklaşık 5500 - 6000 YTL gibi ÖTV indirimi oluyordu. Sonra bu indirimi bir gecede 2.650 YTL'ye çektiler. Herkes ters köşe oldu. 2005'de de zaten kalktı.
    20 yılı geçkin araçlarda uygulanıyordu. 1 aylık bir süreye mahsus olmak üzere hurda indirimi bir kez daha uygulanacak diye duydum. Eski 5,500 YTL üzerinden.Çok iyi olur, eski araç sahipleri de faydalanır. Belki araba satışlarına da katkı sağlanır tekrar canlanma olur.
    Bu konudaki isteği iletelim lütfen.

Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki otomotiv sektöründe çalışan biri olarak hurda indirimi olayı kalktı .Geçen yıl oldukça iyi fiyatlara denk gelen araçlar bu sene ciddi pahallı gözü ile bakılıyor ama aslında böyle değil.Zamanında yapılan hurda indirimi sebebi ile cazipti fiyatlar.20 yaş üstü araç bulmak mümkün değil artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.