2025 Yeni Hurda teşviği için Samara alınır mı?
-
-
ben olsam stokçuluğun ve fırsatçılığın önünü kesmek için bir madde eklerdim: bu kanun, yürürlüğe girdiği tarihten 3 ay ve daha önce el değiştirmiş araçlar için geçerli değildir.
-
öyle bir madde eklerker kesin
-
sanmıyorum eklemezler. çünkü bu cumhur ittifakı denen oluşum daima rantın, gücün, patronların yani paranın yanında olmuştur. halkın faydasına olacak bir karara imza atmazlar. mesela yaz saati zulmü yıllardır devam ediyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmiben olsam stokçuluğun ve fırsatçılığın önünü kesmek için bir madde eklerdim: bu kanun, yürürlüğe girdiği tarihten 3 ay ve daha önce el değiştirmiş araçlar için geçerli değildir.
Milyon dolarlık envanteri yeğenlerin üstüne kaydırayım hemen.
Lada'ya da 265 yazmıştım arkadaşlarım dalga geçiyordu satılacak galiba bu fiyattan az evvel 2 haftadan beri ilk defa birisi aradı.
Not: Görseller eski tarihli, buradan değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Übermacht Oracle -- 21 Kasım 2024; 12:0:23 >
-
Adamlar millet çöp arabalardan kurtarıp, yerli üreticiyi koruyor beyler sizde ne yapsalar beğenmiyorsunuz.
Hiç kimse de keyiften 20-30 senelik arabaya binmiyor.
Binebilecek varsa yaz sıcağında 50 derecede hararet yapmasın diye kaloriferi sıcakta açtığım, kızların hatta erkeklerin önümden kaçtığı Lada ya beklerim herkesi.
Valla iyi olur garibanlar için, vatandaş gariban. Durumu yok. Sıfır araba almak hayal.
TEK GEREKEN EK YASA, ARABA ALAN 5 SENE SATAMASIN.
Herkes en az 5-6 sene güvenli arabaya binsin, bizim millet 1.5 milyonluk TOGG u 700'e alır onu satıp ev almaya vs çalışır, tabii ev de olmalı ama trafikte şu 20-30 senelik arabalardan kurtulmalıyız.
Yazık günah, Irak ta bile millet Dodge Charger a Camaro ya biniyor.
-
Bakanlığın deli gibi vergi toplamaya çalıştığı dönemde siz vergiden vazgeçmelerini bekliyosanız Türkiye'ye yeni taşındınızı düşünmek istiyorum. Yakında eski arabalardan fazla egzos salınımı yaptıklarından dolayı faiş bi vergi almazlarsa şaşarım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cileli_soforBakanlığın deli gibi vergi toplamaya çalıştığı dönemde siz vergiden vazgeçmelerini bekliyosanız Türkiye'ye yeni taşındınızı düşünmek istiyorum. Yakında eski arabalardan fazla egzos salınımı yaptıklarından dolayı faiş bi vergi almazlarsa şaşarım.
Eski arabalar tüplü oldukları için çevreyi kirletmiyorlar pek fazla.
Lada lar fln düz tüp oluyor hiç benzin yakmıyorlar.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ben olsam stokçuluğun ve fırsatçılığın önünü kesmek için bir madde eklerdim: bu kanun, yürürlüğe girdiği tarihten 3 ay ve daha önce el değiştirmiş araçlar için geçerli değildir. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X