Bildirim
hurda yasasında para verilecek mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben yerli 0 arac aliminda uygun kredi verecekler diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3-6 bin arasi piyasa fiyatina gore odeme yapilacak denmisti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3-6 bin paraya zaten piyasaya da satarım devletin teşviğine ne gerek var ki...Şahin'i satıp Linea alacak olsam.
3500 TL şahini devlete sat
Linea 4K POP 1.3 MULTIJET 95 HP 40.150 TL
Bana gerekli olan 36.650 TL para
36.000 TL'ye 4 sene 0 faiz yapacaklarsa tamam...
Yahu zaten vatandaşın imkanı olsa hurda yasasını beklesin ki. Devlet sırf ben teşvik ettim demek için uydurma bi kampanya yapmış gibi geliyor...
Yapacaklarsa 2003'deki gibi ÖTV almasınlar. 40.000 TL lineayı 25000'e alayım. O zaman teşvik etmiş olursun. -
aklımda şu var 2 tane hurda alıp 2 bin tl ye ,devlete 5 bine versem ne güzel olurdu -
quote:
Orijinalden alıntı: D-Assault
3-6 bin paraya zaten piyasaya da satarım devletin teşviğine ne gerek var ki...Şahin'i satıp Linea alacak olsam.
Yahu zaten vatandaşın imkanı olsa hurda yasasını beklesin ki. Devlet sırf ben teşvik ettim demek için uydurma bi kampanya yapmış gibi geliyor...
Yapacaklarsa 2003'deki gibi ÖTV almasınlar. 40.000 TL lineayı 25000'e alayım. O zaman teşvik etmiş olursun.
Üstünede bi tane villa verelim mi sana bedavaya?
40 binlik aracı sana 25'e verceklermiş sen daha çok beklersin.Normal alanlar enayimi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 7 Eylül 2013; 12:21:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Demage
quote:
Orijinalden alıntı: D-Assault
Yapacaklarsa 2003'deki gibi ÖTV almasınlar. 40.000 TL lineayı 25000'e alayım. O zaman teşvik etmiş olursun.
Üstünede bi tane villa verelim mi sana bedavaya?
40 binlik aracı sana 25'e verceklermiş sen daha çok beklersin.Normal alanlar enayimi?
Normal alanlar enayi değil tabi ama kusura bakma ama zaten şahine binenlerin çoğu (benim gibi fırsatçıları saymazsak) normal alamayanlar...
-
Kesin bi bilgi olaydı iyiydi , ona göre satıcam yada bekleticem :) -
kimse kusura bakmasın, aracın değeri verilir en fazla üstüne de uygun faiz ile kredi. -
arabamı vermek istemiyorum belki mecbur muyum -
Arabayı verme mecburiyeti tabi ki yok. Ama çıkarsa böyle bir yasa "sigortanın belirlediği değeri" verirler. Bide uygun faiz olayı olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X