Şimdi Ara

HURIN'IN ÇOCUKLARı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • J.R.R TOLKIEN'in kitabı.Bu kitabı okuyanınız varmı ?Okuduysanız yorumlarınız. Bu kitabı okumadan önce başka bir kitap okumak gerekiyormu anlamak için ?

• gerekmez diye biliyorum ama sana cok güzel bir kitap öneriyim zamanın var ve kitap okumayı seviyorsan portebello cadısı harika bir kitap
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaYaLeTR

gerekmez diye biliyorum ama sana cok güzel bir kitap öneriyim zamanın var ve kitap okumayı seviyorsan portebello cadısı harika bir kitap

Okudunuz mu kitabı ?
  • HURIN'IN ÇOCUKLARI'nı okudun mu kardeş ?
  • Okudum ben güzel kitab.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Okudum ben güzel kitab.

pek, bunu okumadan önce okunması gereken bi kitap varmıdır ?
  • ben okudum
    güç yüzüklerine dair
    hurin'in çocukları
    yüzük serisi
    silmarilion
    roverandom

ilk olarak silmarilionu oku
    çıkış kitabı zaten silmarilion (tolkien'inde ilk kitabı)
    ardından huri'in çocukları
    roverandom
    güç yüzüklerine dair
    en son yüzük serisini oku
    ben öyle yaptım
  • up
  • up up up up up DH'nin kitap kurtları nerde ?
  • silmarillion ve yüzüklerin efendisini okuman lazım yoksa hiçbir şey anlamazsın.
  • hadiiii
  • up
  • Başka kitap okumana gerek yok bağımsız bir kitap. Güzel gerçekten ama başlarda yabancı isimlere alışmakta zorlanıyorsun, gerçi biraz daha okuyunca alışıyorsun
  • nasıl bağımsız yav adların yüzde 90ı silmarilliondan, zaten hikaye de silmarilliondaki bir hikayenin uzun hali.Zaten dediğim kitaplar da en az hurinin çocukları kadar güzel bence kesinlikle okunması gereken kitaplar.Yüzüklerin efendisi ile başlarsın silmarilliona geçersin sonra hurini okursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garrosh Hellscream -- 23 Mart 2008; 19:14:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: S3ZGEK

nasıl bağımsız yav adların yüzde 90ı silmarilliondan, zaten hikaye de silmarilliondaki bir hikayenin uzun hali.Zaten dediğim kitaplar da en az hurinin çocukları kadar güzel bence kesinlikle okunması gereken kitaplar.Yüzüklerin efendisi ile başlarsın silmarilliona geçersin sonra hurini okursun.

Kitapcıya malesef parasını verdim adam getirtcem dedi.Bakşa okuyan varmıdır ? Bağımlımıdır bağımsız mı ? Herkez başka konuşuyor yardım.
  • Hobbits var birde onu da okuman lazım.Bence el atmışken bütün tolkienleri oku en iyisi bende bunu yapacağım.
  • Herhalde en son almam gereken kitabı ilk başta almışıM.
  • ZIP
  • Yahu Silmarillion herseyin basi falan ama hic onermem cok skici, sanirim sonlarina dogru birakmistim aklimda da tek kelimesi kalmadi ama gayet rahat okudum Hurinin Cocuklarini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.