Yıkılsın İsrail Enkazını Göreyim sana Memleket Diyenin suratına edeyim yanındayız filistinli çocuklar Allah yardımcınız olsun :( |
Hürnefer Adlı Hacker'dan İsraile ve İsrail Destekçilerine Büyük operasyon Dikkat çekti ! (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
saol hürnefer abi passaportlar kimlikler için :) banada öğretirmisiniz ? şimdiden teşekkürler.
-
demir kubbeyede el atsanız artık ?
-
Ülkemizde böyle hackerlar görmek çok güzel ama daha yapılacak çok iş var cihadınızı Allah kabul etsin !
-
Bu şey değil mi ya, ırakta Türk askerinin kafasına çuval geçirildikten sonra, abd ye nota verecek misiniz diyen gazeteciye müzik notası mı diyerek dalga geçen RTE, tepkilerden sonra da KV Irak filminde Türk askerinin başına çuval geçirenleri esir almasını emrettiği RTE nin propaganda filmi?
Kusura bakmayın da ele geçirildiği iddia edilen siteler arasında parfüm markalarının siteleri var.
Buna ancak gülünür. Ay yıldız denen sözde beyaz hacker grubundan ne farkı var yapılan bu işin?
Sırf şov
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gscarbon -- 24 Ekim 2023; 8:18:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
israile zarar gelsinde nasıl olursa olsun herkes iş alanına göre tepki gösterip icraat yapıyor laf atmak yerine tebrik etmek lazım güzel iş
-
evet evet kesin öyledir. arkadaşa söyle o zaman da daha büyük işlere baksın. apple sitesi orada, ms orada... da ...
yaptığı işler ortada. bir çoğu sitesini güncel bile tutmamış. ne anlatıyorson? pyton öğrenip script derleyen hacker kesildi. o kadar hacker ise gitsin pentagonun özel ağlarına sızsın
görelim sızabiliyor mu? vakti zamanında milw0rm vardı. o kapandı sonra ne oldu bilmiyorum. orada da exploitler alıp patlatıyorduk. tabi ergen zamanlardı... cyber-warrior bebeleri de oradan parayla script yazdırıp sonra haber yaptırıyorlardı. baya komikti yani :)
-
milw0rm ne desem artık ne şekil bakarsın merak ediyorum. ben ergenken yapıyordum o işleri. boş yapma.
bir şeyden çaltığın yok.
-
Gülüyorum senin gibilere
abünüz milw0rm takiliyordi exploit ile sızmak eskide kaldı aslanım yıl 2023 yerlere yatıyorum
-
Monuda kim kime giysiriyor biri özet geçsin, r10 da hisettim kendimi hiçbişe anlamadım
Konuda belirtmiş olduğu şekilde israil ve filistin arasındaki gerilimde israil çocukları öldürüyor hürnefer adlı Türk Hackerda ses olmak israili destekleyen fransa hükumet sitesini hackliyor ayrıca israil milli eğitim bakanlığının öğrenci giriş verilerini amerikanın sina sistemine sızıp çoık önemli veriler çekmiş ve bunları paylaşmışlar burda da bir tane lamer var ağlıyor işte :D hani şey zannediyo parayla sistemlere sızmak falan oluyomuş sadece karalama peşinde böylelerini kaye almayın adam başarılı bir hacker yıl 2023 exploit falan hikaye şimdi güvenlik duvarlarını aşmak çok zor bu hacker bunları başarıyor belki rat ile belkide ağlarına sızmak ile havlayan çok olur siz aldırmayın konu bundan ibaret
-
Bunu da mı hamas başlatımış? Tecavüz etmişler bla bla
şimdi bi de kurtlar vadisi tel aviv filmi yapıp son darbeyi vururak diz çöktürme vakti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
normalde seni kaye almaz kimse ama apple tehdit altında :)
gazete 70
Türk Hacker'dan Apple Ve Fransa Savunma Bakanlı'ğına Siber Saldırı !https://www.gazete70.com/haber/turk-hackerdan-apple-ve-fransa-savunma-bakanligina-siber-saldiri-455
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X