Şimdi Ara

Hürnefer Adlı Hacker'dan İsraile ve İsrail Destekçilerine Büyük operasyon Dikkat çekti !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3DMimar -- 19 Aralık 2023; 1:23:35 >

• İsraili kınıyorum onlara herşey mübah arkadaşımız kardeşimiz de böyle bir savaş açmış onu canı gönülden tebrik ediyorum burda yaptığı hacklerde hiçbir hile hurda yok scriptlerden bahsetmiş bir dostum shell olduğu besbelli oda scriptin ne olduğunu bilmiyor siz aldırmayın böyle adamlara destek çıkmak lazım. 

• Sonuç?

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

kendisinin iyi işler çıkardığını biliyorum

• Uff dize getirmişiz.

• Tebrik ediyorum bende çamur atanlar ilk önce kendilerine baksınlar gülünecek haldeler

• İsraili kınıyorum onlara herşey mübah arkadaşımız kardeşimiz de böyle bir savaş açmış onu canı gönülden tebrik ediyorum burda yaptığı hacklerde hiçbir hile hurda yok scriptlerden bahsetmiş bir dostum shell olduğu besbelli oda scriptin ne olduğunu bilmiyor siz aldırmayın böyle adamlara destek çıkmak lazım. 

ne boş adamsın sen bu adamı tanıyormusun hürnefer çok yetenekli bir hacker bilen bilir senin gibiler otursun izlesin sadece fazla lafa gerek yok  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adamın seveni çok gibi demekki doğru yolda yoluna taş koyanlar tabiki olacak çetin bir yoldaysan yollara taş atan çok olur

• vay be adam bakanlıklara girmiş helal olsun

• Ben tanıyorum hürneferi çok sıkıntılı biri bilgisi yüksek ama yanlış yerlerde kullanıyor.

• paylaştığı verilere baktım güzel işler çıkarmış kolay değil öyle veri çekmek script falan yazmış bitanesi kendisi mitin yazılımını yapıyor sanki  

• az bile yapmış

olum adam bakanlık hacklemiş sen ne hikaye anlatıyon  

• ayyıldız timde savunma bakanlığının verilerini çektiğini söylüyor hürnefer tek başınamı yapmış bu işi ?

• böyle konular görmek istiyoruz işte  

• hürnefer abi ne işin var burda :D

• Telefon hackleyebiliyormu tanıyan varsa iletişime geçebilirmi ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.