Şimdi Ara

Hush (2016)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konusu

Hush filminin konusu, Sağır ve dilsiz bir kadın olan Maddie gözlerden uzak ormanın içinde ıssız bir evde tek başına yaşar fakat o gece yalnız değildir çünkü psikopat bir katil sinsi bir şekilde onu izlemektedir.

Fragman

http://www.imdb.com/title/tt5022702/

• Ormanın içinde ne işi var onun ya

Gece 23.20 de tvde yayınlanan filmlere benziyor gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı görünce WB, Batman'in düşmanlarından Hush'a film yapıyor sandım heyecanlandım.
  • İzledim, idare eder çerezlik filmlerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madem sağır keşke 0 sesle film yapsalarmış hiç değilse deneysel anlamada güzel birşey olabilirdi
  • Bu tarz filmleri normal şartlarda izlemezdim ancak izlemiş bulundum. Sıradan kapalı ortam gerilim filmlerinden tek farkı ana karakterin sağır-dilsiz oluşu ve işaret diliyle iletişim kurması. Geri kalan her şey fiks. Bir de böyle yardıma muhtaç birinin böyle izbe, toplumdan uzak bir yerde ne işi varsa. Filmdeki birkaç kanlı sahne de fena değildi ancak yine de ortalama bir film olmuş. Izlenmese de olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam eve girmedi girmedi en sonunda kızın arkasında belirdi. Orada kızın her şeyi kafasında kurduğunu kitap olarak yazdığını düşündüm filmin sonunda gözlerini kapattı böylede olabilir. Mantık hatalarını görmezden gelirsek sıkılmadan izletiyor kendini. Mike Flanagan fena işler çıkarmıyor. Filmin en iyi yanı iki hatunun da taş olması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hello Ladies (2013-2014)
    12 yıl önce açıldı
    Faking It (2014 - )
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Menenjit olunca beyinden de hasar gören bir kadını anlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E1825AD4A -- 5 Mayıs 2017; 14:49:57 >
  • Gerilimi bol, iyi filmlerden biri. Tavsiye ederim.
  • Dün izledim bu filmi. Beklediğimden kötüydü. Gereğinden fazla göze batan mantık hataları vardı. Normalde bu tarz tek mekanda geçen, gizemli, gerilimli filmleri severim ama bunu eh işte... Çerezlik izlenebilir diyeyim. Film sırf ana karakterin özel durumundan dolayı dikkat çekici. Gerisine fazla önem verilmemiş.

Süresi kısa olmasına rağmen (82 dakika) bana uzun geldi. Mevcut süresinin bile yarısı olabilirdi. Tam ortalarından itibaren heyecanı bitmeye başlıyor.

Puan olarak 5,5/10 diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 13 Haziran 2021; 3:55:2 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.