Şimdi Ara

Huskar anti yok yok yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
3.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1CD3AB5A -- 25 Nisan 2014; 19:49:34 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• sen eski huskarı göreydin, heyy gidi heyyy, çek domiyi, oyun başı 200 civari atack olsun hpyi aşağıya indiremesinler :)
    şimdi kedi yavrusu haline getirdiler güzelim huskar'ımı...
  • bir de eski hallerini göreydin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

sen eski huskarı göreydin, heyy gidi heyyy, çek domiyi, oyun başı 200 civari atack olsun hpyi aşağıya indiremesinler :)

Eskisinede biliyorum yenisi yone kotu olmus da bunun antisi yok :) lv 16 ustu oldumu tutabilene ask olsun.

Tabi o kudretli huskar "evet efendim" diyr konusuyor ya. Oyunun en ezik herosu olmus. Karakter olarak.

Digerleri mana bitti diger atar yapiyor huskar evet efendim diyor.

Ee antisi var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuverti

quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

sen eski huskarı göreydin, heyy gidi heyyy, çek domiyi, oyun başı 200 civari atack olsun hpyi aşağıya indiremesinler :)

Eskisinede biliyorum yenisi yone kotu olmus da bunun antisi yok :) lv 16 ustu oldumu tutabilene ask olsun.

Tabi o kudretli huskar "evet efendim" diyr konusuyor ya. Oyunun en ezik herosu olmus. Karakter olarak.

Digerleri mana bitti diger atar yapiyor huskar evet efendim diyor.

Ee antisi var mi?

hani nerede
     Huskar anti yok yok yok

• https://eksisozluk.com/huskar--2281322

Sozlugun yalancisiyim

O degilde antisi var mi?

• doom pudge naix phonix AA trax od ember zeus luna disruptor death prohet vs vs vs silencer hele olum çok rahat harcarsın huskarı neyinden korktunki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

doom pudge naix phonix AA trax od ember zeus luna disruptor death prohet vs vs vs silencer hele olum çok rahat harcarsın huskarı neyinden korktunki?

Zeus luna cık. Onlar bi ise yaramiyor

Digerlerini denemek lazim

• zeus yarar abi huskar atladığında vur kafasına ultiyi lunada atladığında ulti ve ghost scepter falan bassa huskar kalır ortada zaten o ara ölür zaten rahat ol biraz :D
  • quote:

zeus yarar abi huskar atladığında vur kafasına ultiyi lunada atladığında ulti ve ghost scepter falan bassa huskar kalır ortada zaten o ara ölür zaten rahat ol biraz :D

Zeusun ulti etkilemiyor ki.

Oyunda zaten lv 15 den sonra basliyor. 2-3 k can oldu mu senin 600 luk ulti hicbisey

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuverti

quote:

zeus yarar abi huskar atladığında vur kafasına ultiyi lunada atladığında ulti ve ghost scepter falan bassa huskar kalır ortada zaten o ara ölür zaten rahat ol biraz :D

Zeusun ulti etkilemiyor ki.

Oyunda zaten lv 15 den sonra basliyor. 2-3 k can oldu mu senin 600 luk ulti hicbisey

3k can olacak kadar kastiysa senin de o sürede hex vb itemler kasmış olman lazım ki o da çözümdür. Yoksa 3k hp kastiysa siz de kasamadiysaniz normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 kişiye dalardım eskiden :( Ne zaman bir heroyu sevdim hemen nerf, tipini seveyim dota !

Antiye ihtiyacımı var sanki, oyun sonu hiçbir değeri yok istediğini kas ilk huskarı keserler..
  • Bugun ben huskar pickledigimde karşı takımdaki rakip senmiydin lan? ard arda 2 maçtada pickledim ranked atarken, 2'sindede win aldım eze eze
  • Heavens Helberd, Blamail, Ghost Scepter?
    Axe, Dazzle, AA, disable ve nuke'u olan her hero.

• BM,Hex,Doom en etkilileri.Son 200 oyunumda 2-3 kere belki görmüşümdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jrparazit0

Bugun ben huskar pickledigimde karşı takımdaki rakip senmiydin lan? ard arda 2 maçtada pickledim ranked atarken, 2'sindede win aldım eze eze

Ben degildirim. Riki oluyorum cogunlukla. Billet canini yariya cektimi fisini cekiyorum hemen

Baya ugrastiriyor ama. Saglam bi antisi varsa karsi takimdan birisi alirsa onu sacmeyi planliyorum

• Necrophos

• Huskar+Dazzle aynı takımda olunca böyle oluyor bu videoyu koymasam olmazdı. 5 kişiye tek dalardım diyen arkadaş için gelsin
  • necrophos ile tek ultilik hero ama magic resist sıkıntı yaratıyor işte. counterı yok sanırım. pa demişlerdi oyunun birinde bana.
    captain modda karşı takım pa almış sonra ben huskar aldım baya bi küfür etmişlerdi ama huskarı oynayan eleman tek başına oyunu almıştı. demekki counter edilemiyor...

edit: çare viper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p-216 -- 26 Nisan 2014; 1:22:09 >
  • Blade Mail diye bir item var bilmiyorum hiç duydun mu ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.