Şimdi Ara

Huskar anti yok yok yok (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
3.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karşıda Huskar varken sen low hp herolar seçersen ağlarsın burda. OP hero yoktur ama seçildiğinde karşı önlem almazsan OP olabilecek herolar vardır. Huskar, Slark gibi. Bunları gördüğünde karşı bir şeyler yapman lazım yoksa oturur ağlarsın böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanete

quote:

Orijinalden alıntı: Nuverti

Bu hüskar ın antisi yok yok yok.

Yazılan yazıların hepsini okumadım ama zaten arkadaşların %95 saçmalamış. Şunu bil ki hiç bir int herosu huskarı alamaz yani antisi değildir.Doğru diyorsun huskarın antisi olan çok az hero var hele bir de snowball olan huskarı durdumak imkansız sayılır. Bir hero varki huskarı top eder SLARDAR denenmiş ve görülmüştür ki huskarın slardara karşı hiçbir şansı yok. avtar da yapsa domide kassa fayda etmiyor.

Aghanimli lina? Outworld devourer? Pure damage olan herolar alabilir silencer mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Huskar'ın antisi sağ tıklama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

quote:

Orijinalden alıntı: lanete

quote:

Orijinalden alıntı: Nuverti

Bu hüskar ın antisi yok yok yok.

Yazılan yazıların hepsini okumadım ama zaten arkadaşların %95 saçmalamış. Şunu bil ki hiç bir int herosu huskarı alamaz yani antisi değildir.Doğru diyorsun huskarın antisi olan çok az hero var hele bir de snowball olan huskarı durdumak imkansız sayılır. Bir hero varki huskarı top eder SLARDAR denenmiş ve görülmüştür ki huskarın slardara karşı hiçbir şansı yok. avtar da yapsa domide kassa fayda etmiyor.

Aghanimli lina? Outworld devourer? Pure damage olan herolar alabilir silencer mesela.

Yok kardeş o çok bilmiş. Anlamıyorum ki bu tipleri. Artist postlar falan, sonra adam gibi açıklayıp yazı yazıyoruz cevap veren yok. Mesela @UnrealNerd nickli forumdaşımız.

@Mega Therion
    En mantıklı cevaplardan biri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• huskar skille ölmez hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

huskar skille ölmez hacı

öğrendiğim iyi oldu
  • Hayatımda hiç demedim ki: Amanın karşısı Huskar almış hemen bir antisi mantisi bir şey alayım.
  • Biride antisini yazmamış al legion commanderı tutabiliyorlar mı seni

• Physical nukelar da ise yarar. Baska aklima gelmedi de mesela bounty hunter. Yiyorsa cani azalsin tak kol gibi 500 kusur Damage.

• Viper :):):):):):):):):):):(:):(:(:)(:)(:):):):):
  • templar ile beklersin ulti atsın diye , açarsın refraction'ı sonra yapıştır kafasına.
  • ::Ashes:: kullanıcısına yanıt
    pure damage birşey ifade ediyormu hacı?
  • meameth kullanıcısına yanıt
    pure damage zaten adı üstünde gerçek.

bu arada o sahne hakkında bişey diyemeyeceğim ama midde huskarı ezebileceğini sanmıyorum ta'nın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 1 Şubat 2015; 5:47:25 >

• biri beni uzaklaştırsın şu forumdan

• huskarın antisi oyuncudur..

+

huskara karşı oynamayı beceremiyorsanız, huskar alıp oynayın bol bol. Zayıflıklarını daha rahat anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 2 Şubat 2015; 13:40:04 >
  • La abi huskarın antisi tabiki faceless void
    Sana atıcak ultiyi curucak sende vurucan arada 2 3 stun yiyecek zaten 2 skili var ordanda avantaj can yarıya geldimi sen ulti açıcan göt gibi kalcak

Legion da olur atıcak sana ultiyi biraz düz vuracan cabı azalcak sonra bm ulti kendini öldürür yemin ediyom

• Huskarı ne kadar çok büyütmüşsünüz huskarın en iyi antisi basherder tabi oyun takım oyunu ama troll vs huskar - slardar vs huskar - ursa vs huskar - Phantom asassian vs huskar - Anti mage vs huskar - Void vs huskar - Phantom lancer - vs Huskar - Slark vs Huskar Legion commander vs Hukar bunların hicbirini benim gözümde huskar kazanamaz kim nederse desin yıllardır oynuyorum dotayı aşırı derecede kasmış bi huskar illaki kasamamış olan heroları kesecektir bu oyunda herşeyi antilemek kolay mesela huskar Bkb acıyo skill atamıyom stun yemi diye bişeyyok bkb süresi 5 saniyeye düşücek sonucta bi ghost alırsın sende ghost basarsın bu kadar basit dota2 derecemde 5k bu yorumu okuyupta yanlışın var diyen varsa lütfen kendi oyunculuguna ve dota bilgisine bakıp cevap versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetinYldrm -- 5 Şubat 2015; 2:16:48 >
  • huskarın antisi str herolardır. str lere karşı zayıftır. kastırmazsan eğer. zaten hiç bir heroya kastırmazsan birşey yapamaz. saçma bir düşünce yani. dota 2 de iyi nerf yemiş. ama hala sağlam.
  • Oyun başında burning spearları aşırı rahatsız edici oyunun en iyi harraslarından biri. Ona yapacak bir şey yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

Oyun başında burning spearları aşırı rahatsız edici oyunun en iyi harraslarından biri. Ona yapacak bir şey yok mu?

Ring of health alabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.