Şimdi Ara

Huskar anti yok yok yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
3.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkez skillerini kill çalmak için bekletmezse antilersiniz çok rahat
  • Umarım aynı takımda denk gelmeyiz...Bu arada Burning Spear unique attack modifier olmaktan çıktı, bilginize
  • butun carryler huskarin antisidir,eski huskar anti carry idi yeni huskar anti int oldu. dps herolarla huskar paket. Örn: yurnero u atarsa tek yer huskar (gho,eth vs kasilmadigi takdirde)

• Huskar sın diyelim Build şöyle olcak eskiden direk domi idi artık atak vermiyor sadece kuduruyor bundan bize yakma lazım armlet oyun başı sonra direk Hot gg zaten öldürmek gene çok kolay Huskar ı bir BM kasıyorsun zaten ulti yi de attığında BM yi açarsan direk kendini alıyor artık pek pixk gelmiyor ama Huskar

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuverti

Bu hüskar ın antisi yok yok yok.

Sana yazdıktan sonra gördüm patch gelmiş Huskar ile ursa moda olur artık ursaya mom kas gg

• Huskar buffun kralını aldı.Satanic+spear+skadi falan böyle aşırı fanteziler görebiliriz.Gerçi skadi'nin çalışmaması lazım,2 buff placer durumları falan ama denemek lazım.
  • Asıl bundan sonra kork huskardan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski tadı olmadada mid boş olunca deneyeyim deidm, o nerften sonra ilk kez aghanim aldım oradan oraya 4 saniyede atlıyordum. :/ Rakibin noob olmasına dahi izin vermedi ölmüyor gavur.

http://dotabuff.com/matches/629177797
  • şimdi tut tutabilirsen huskarı
  • Tabikide var benim eski favorim gerçi bayadır oynamıyodum tekrar başladım şuanki durumu iyi bilmiyorum huskarı nezaman alsam karşıya lifestealer gelirdi 3. skilli atardı kendi canımdan iyince ona can gidiyodu rahat alıyodu başka viper anti sayılır çoğu zaman üstünlük sağladı ama bayadır oynamıyodu myeni başladım son durumu iyi bilmiyorum ksaca
  • Nyx. Üstüne atladığı an spiked carapece açıcaksın adamın canının yarısı gidiyo + stun yiyo o sırada impale + dagon + mana burn iyi günler zaten
  • silencer ile öyle bi harcarım ki huskar ı feleği şaşar.
  • basher huskarı keser.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 24 Ocak 2015; 16:50:41 >
  • troll çek aç uultiyi aç 2. skili doğal bash var zaten gebersin gitsin
  • Az once ilk defa huskarla oynadim,satanic ine kadar aldim shadowla gorunmez olup rakip team attack yparken onlarin base ine gidip maci bitirdim gercekten guclu ve kolay karakter bence ama ursayla vs lerimde genelde ursa galip cikti,belkide ilk oyunum oldugu icin ursaya bi cozum bulamadim ama ursa,spirit breaker,void bence antisi olabilir huskarin.

• Hocam oyunda konusanlari,sarki acanlari mute lemek istiyorum nasi yapabilirim eskiden yapiyodum ama simdi bulamiorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

Hocam oyunda konusanlari,sarki acanlari mute lemek istiyorum nasi yapabilirim eskiden yapiyodum ama simdi bulamiorum ?

Huskar anti yok yok yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

Hocam oyunda konusanlari,sarki acanlari mute lemek istiyorum nasi yapabilirim eskiden yapiyodum ama simdi bulamiorum ?

Huskar anti yok yok yok

Cok saol hocam

• fernandao kullanıcısına yanıt
    Ursa ile paramparça edebilirsin. Öldürmesi çok kolay olur ursayla sırf fizikzel vurduğu için.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.