Şimdi Ara

Huskar ve PL'ı nasıl durdurabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, son zamanlarda ne zaman karşısı huskar alsa hep killing spree alıyor sonra topa gidiyor double-triple alıyor, beyond godlike aldıktan sonra durduramıyoruz. Blade mail demeyin illa bkb çıkıyor ve yalnız gezmiyor. PL de aynı şekilde diffusal manta tarak falan çıktıktan sonra zaten tonlarca hasar vuruyor, ilüzyonları başıma bela oluyor ve üstüne tarak yüzünden ÖLMÜYOR. Diffusaldan sonra durmadan purge atıyor(böyle miydi ismi bilmiyorum), manamı yakıyor ve deli gibi hasar vuruyor gerçek olanı anlaşılmıyor.

Bunları nasıl durdurabilirim? Özellikle de killing spree almış huskarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -şerafettin -- 20 Aralık 2014; 18:15:18 >

• omni repel atınca ulti işlemiyor. huskara hep omni çekerim genellikle ezerim 1vs de. yada ursa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanerergul kullanıcısına yanıt
    İşliyor.http://dota2.gamepedia.com/Spell_immunity#Hero_abilities 'den bakabilirsin.
  • pl<earth shaker
    huskar<pa,troll warlord,void,slark,halberd....

düşünmeden yazdıklarım bunlar zaten oyunda kazananı ve kaybedeni büyük oranda pickler etkiliyor ama oyunun en güzel özelliği önceden düşündüğün şeyin her zaman tutmaması o yüzden yazdıklarım es plye karşı her zaman kazanır gibi anlaşılmasın...
  • Ikisinede emberi al plyi rahat alirsin huskardan da rahat kacarsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carry seçtiysen pa'ya karşı alabileceğin en iyi item mkb'dır rahat rahat vurursun miss yapma derdi olmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

quote:

Orijinalden alıntı: Jarnavu

Carry seçtiysen pa'ya karşı alabileceğin en iyi item mkb'dır rahat rahat vurursun miss yapma derdi olmadan.

PL yazmış arkadaş.

Evet yanlış görmüşüm pardon
  • Axe al huskar motora baglayinca kafasina indirirsin. Plninde gercegini bulmada yardim eder.

• Huskara karşı terror blade alabilirsin.
  • huskarı herhangi bir carry ile rahat counterlarsın. pl için de ember, es, tony vs. iş görür
  • ikiside itemle counterlanabilcek herolar çok aşırı kasmadıgı sürece huskar için blademail halberd pl için mjolnir ayrıca spectre ikisinide counterlar
  • F9
  • Viper

• O kadar kasan pl yi zor durdursun yapman gereken o kadar kastırmamak onun içinde kunkka es gibi alan hasarı veren ilüzyonları yok eden herolar picklemek lazım. Huskarda earlyde kolay kill alır ama alamazsa ezebilirsin direk öldürmen lazım canını yavaş azaltırsan üstün çıkar ani hasar mantıklı olabilir ve pa da karşısına iyi gider hem miss vurur hemde kritikle eritirsin

• blade mail için bkb yı cd ye mi sokuyorlar :D

100gold teleport scroll =). Bas uza.. Huskara vurmayacağından zaten hızlanamayacak. Pl zaten pek sorun değil.

pl için silencer alıp karşısına geçebilirsin. Yanına 2 tane mana pot al. Adama last hit felan vermezsin. Lane i ittirmezsen sorun yok. Curse at mana harcat.. Sonra izlesin dursun. Zaten olay kastırtmamak. Karşıya kastırmayım diye kendin kasamıyorsan yine olmaz. Ne aldığın çokda önemli değil. Bir yerde birileri ölüyorsa git yardım et. Üstünde tp scroll tut. Bu 2 heroda kule altı girebilecek özelliklere sahip. Adamlar girdiğinde tp at, takımına yardım et.

yani bahsettiğin 2 heroda o kadar etkili değil aslında. iyi pozisyon alıp, kombata düzgün giremiyor olabilirsin.
  • Hiç denemedim ama Legion Huskar'ı alabilir diye düşünüyorum.Blade mail,armlet gibi itemler alıp ultiyi atarsan rahat alırsın.
  • Oyun başı çok dürtmeyeceği herolar özellikle huskar, oyun sonu vasat bir hero, oyun başı çok etkili kaşınmazsan bişi yapamaz zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.