Şimdi Ara

Hususi oto olarak Partner Tepee Alsam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
10.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben arka koltuğa 3 tane çocuk koltuğu bağladığım için, içi geniş ve ferah, bagajı büyük, güvenli bir araç almak istiyorum (önceliklerim bunlar). 7 koltuklu otomobil mi alsam yoksa jeep mi derken maddi sebeplerle panelvan tarzı araçlara yöneldim. bazı sorularım var

1-tepee, doblo, combo, kongo gibi araçların hepsi ne yaparsak yapalım vergi farkını falan da ödesek otomobil gibi değil de ticari araç gibi mi muamale görüyor?

2- Tepee'de arka koltuklarda hava yastığı bulunuyor mu veya opsiyonel olarak isteyebiliyor muyuz?

3-tepede mevcut hava yastıkları güvenilir mi (bazı araçlarda pilastik top gibi hava yastığı olduğunu duydum...)

4- Kaporta sağlamlığı esp, abs gibi özelliklerde göz önüne alındığında güvenebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safarix -- 2 Şubat 2012; 11:22:41 >

• SANIRIM KİMSE ARABANIN ARKA KOLTUĞUNA 3 TANE ÇOCUK KOLTUĞU BAĞLAMADIĞI İÇİN SORUMA CEVAP VEREMİYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: safarix

Selamlar
    Ben arka koltuğa 3 tane çocuk koltuğu bağladığım için, içi geniş ve ferah, bagajı büyük, güvenli bir araç almak istiyorum (önceliklerim bunlar). 7 koltuklu otomobil mi alsam yoksa jeep mi derken maddi sebeplerle panelvan tarzı araçlara yöneldim. bazı sorularım var

1-tepee, doblo, combo, kongo gibi araçların hepsi ne yaparsak yapalım vergi farkını falan da ödesek otomobil gibi değil de ticari araç gibi mi muamale görüyor?

2- Tepee'de arka koltuklarda hava yastığı bulunuyor mu veya opsiyonel olarak isteyebiliyor muyuz?

3-tepede mevcut hava yastıkları güvenilir mi (bazı araçlarda pilastik top gibi hava yastığı olduğunu duydum...)

4- Kaporta sağlamlığı esp, abs gibi özelliklerde göz önüne alındığında güvenebilir miyim?

sevgili dostum hususi derken bu araçlar ruhsatta kamyonet diye geçer ve vergi dilimi 6 yılda bir bir alt dilime düşer ve karayolunda kamyonet hız limitlerini kullanır

her sene egzost muayenesi ve fenni muayene ister.

bunlara varım diyorsan tam sana göre..

tepede arka koltuklarda hava yastıklı model var bu sınıftaki tek 6 havayastıklı model olan safety pack ve esp satandart bayiden fiyat alabilirsin.

tam net olmamakla beraber kamyonet halini hususi otomobil haline dönüştürüyorlarmı ve ne kadar bunuda öğrenebilirsin.satış noktasından bir arkadaşımız hususi geliyor demişti çünkü.

havayastıkları güvenilirmi derken bu araç euro ncaptan 4 yıldız alarak piyasaya çıktı kangonun da aralarında bulunduğu bir esp testi var seyretmelisin bence.

caddy kangoo ve berlingo var tepee ve berlingo aynı fabrikada üretiliyor PSA grubu tarafından.

ben 2009 senesinden beridir kullanıyorum hemde limitlerde memlekete giderken ve gelirken ağzına kadar dolu ve hala performans ve sürüş konforu adına sizi yormak şöyle dursun bir o kadar daha gidebilirsiniz.

hiç durmaksızın 2000 km yaptık kardeşimle enfesti ve 4 yetişkin ve bagaj öyle bir dolu..

buda benim ilk peugeot aracım insanlar hali ile bir ön yargı ile yaklaşıyorlar önce,

bir test sürüşü yapın ve kararı siz verin bence kalite ve sağlamlık adına hiç kuşku duymayın yalnız.

tabi mukayese yaparken aracın fiyatı ile olsun tutupda 50 bine bir alman aracı ve tepee derseniz insafsız olur veya 5008 mi tepee mi dersek

tabiki 5008 ama 65 -70 bin fiyatı var..

benimde çocuklarım var ve gayet güvenli inanın bizde çocuk koltuklarını güvenlle bağlıyoruz dert etmeyin.

vede koltuklar çok fonksiyonel vede geniş

• Çok fazla cevap veremicem ama

Peugeot Partner tepe nin de hususi olarak modeli mevcut. ( yani her sene vizeye girmiyo) tabi ötv farkından şu an fiyatı 49750 tl civarı

http://www.peugeot.com.tr/fiyatlar-partner/partner-tepee-fiyat-listesi/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiorino Otomatik Alıcam Gibi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.