Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Kutu açılımı ve inceleme bekleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Mercedes C serisi ve Bmw 3 serisine rakip mi?

Lutfen cep telefonu incelemeye devam edin...

Yada anlayacaginiz yonden yazayim;

Discovery elite i İphone 5s ve Galaxy S5 in karsisina rakip olarak koyuyorsunuz...

Passat 2.5 turboyu c 220 amg zor dayanıyor bunda tork üstüne arabayida hafifletmisler daha neyin kafası bmw mercedes diye sanki adama s 500 kapışır demişler mercedes c bmw 1,3 kapışır rahat bir şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Mercedes ve bmw ye rakip olması alıntı mi yoksa sizin yorumunuz mu ?

Kimin mantığı bu merak ettim.

Harbiden ya

Adminlerin haline bi de burdan bakın

Hatta Bentley dengi bir araç çıkmış ortaya

• Çok iyiymiş aldım hemen 6-7 tane.
  • Bmw 3 ile Mercedes C serisine rakip olduğunu kim nerede yazmış göremedim.

Mobildeyim.

• Alcan bunu modifiye etcen uff be ateş ateş

• quote:

Discovery elite i İphone 5s ve Galaxy S5 in karsisina rakip olarak koyuyorsunuz...

Arabadan gram anlamadigin belli c ve 3 bu arabanin klasinda bile degil ve bu arabanin rakibi bmw 520idir hadi git simdi yoluna

• dodomoco kullanıcısına yanıt
    Ben premium olmayanlar premiuma rakip olamaz mantigina karsiyim. Bu arada 520 nerden cikti sen de iyice abartmissin

• nerde o değişik olucak farklı olucak diyenler, iç dış aynı olur dedim inanmadılar, içi aynı zaten 20 yıldır, dışınada cc nin farlara çizik atmışlar al sana yeni passat

edit : yalnız 2.0 biturbo dizel 237hp 500 tork çok iyi olmuş 4 çekerle beraber hakkını yemeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangibirey -- 4 Temmuz 2014; 10:44:29 >
  • O degikde 85 kg hafiflemis ve 15 bg artitilmis olmasi cok iyi olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: mhim12345

Ben premium olmayanlar premiuma rakip olamaz mantigina karsiyim. Bu arada 520 nerden cikti sen de iyice abartmissin

Bu vw passatlar hem motor olarak hem buyukluk acisindan suan 520ilere rakipdir dikkat edin onu gecer demiyorum suan bmw 5 serisini gececek bir Sedan yok dunyadaama aynı klasmandir rakipdir ayni rahatlik ve ayni luksu 3 aşağı 5 yukarı verir kullandigim arabalarida yaziyimda millet bos beles adam sanmasin

Cla 200 amg, bmw 316i, bmw 320d, bmw 520i, bmw 520d, bmw 525xd, mercedes gl, bmw 730ld, bmw 730li, mercedes e180, mercedez e 250, mercedes c180, audi a6

• dodomoco kullanıcısına yanıt
    Buyukluk konusunda dogru ben passatin d segmenti oldugunu ogrendigimde c serisini ve 3 serisini c sanmistim ama sadece buyukluk olarak ama o da gecti yeni 3 serisi de heybetli oldugu icin pek bir fark gozukmuyor aynisi c de de gecerli. premium olmayan premiuma rakip olamaz mantigina da karsiyim fakat arabalari karsilastirdigimizda 320d ve passat 2.0 tdi (kullandim) bariz 3 serisi ustunlugu hakim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhim12345 -- 4 Temmuz 2014; 10:51:57 >
  • Konusu var zaten.

• Haberde hata yok. Vw yeni passati premiumlara da rakip gostermis galiba. Buradaki haberde de bundan bahsedilmis.

http://www.carscoops.com/2014/07/2015-volkswagen-passat-for-europe-check.html?m=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 4 Temmuz 2014; 10:54:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

Bu vw passatlar hem motor olarak hem buyukluk acisindan suan 520ilere rakipdir dikkat edin onu gecer demiyorum suan bmw 5 serisini gececek bir Sedan yok dunyadaama aynı klasmandir rakipdir ayni rahatlik ve ayni luksu 3 aşağı 5 yukarı verir kullandigim arabalarida yaziyimda millet bos beles adam sanmasin

Cla 200 amg, bmw 316i, bmw 320d, bmw 520i, bmw 520d, bmw 525xd, mercedes gl, bmw 730ld, bmw 730li, mercedes e180, mercedez e 250, mercedes c180, audi a6

Ahh o son cümle yok mu son cümle.

Boş beleşi bilmem de tam bir kro olarak gözümde canlandın.

Bu arada ben iç dış tasarımı sevdim. 3 serisi ve C serisine değişmem bu arabayı. Fiyat avantajı da var. Daha ne olsun?

Ha bir de Passat'ı C5, 508 vs gibi araçlarda bir tutan zihniyeti de esefle kınıyorum. :D

• Eskisine oranla çok daha şık bir otomobil olmuş ancak fiyatlandırma ve donanım konusunu merak ediyorum. B7 bile pahalı bir otomobil, B8 ile neler olacağını tahmin bile etmek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Haberde hata yok. Vw yeni passati premiumlara da rakip gostermis galiba. Buradaki haberde de bundan bahsedilmis.

http://www.carscoops.com/2014/07/2015-volkswagen-passat-for-europe-check.html?m=1

Aynen öyle, yabancı medyada da böyle yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

Ahh o son cümle yok mu son cümle.

Boş beleşi bilmem de tam bir kro olarak gözümde canlandın.

Bu arada ben iç dış tasarımı sevdim. 3 serisi ve C serisine değişmem bu arabayı. Fiyat avantajı da var. Daha ne olsun?

Ha bir de Passat'ı C5, 508 vs gibi araçlarda bir tutan zihniyeti de esefle kınıyorum. :D

neden kro dostum arabayı denemeden nerden bilicez hepsini satın aldım demedim her seyini sonuna kadar test ettim dedim 2 gun 3 gun 1 hafta 10 gün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: splendidhdmi

quote:

Rakibi hangi model peki bir anlatın.

Tabi hemen...

508,C5,Mondeo,Latitude vsvs yeterlimi?

Passatı latitüd ile mondeo ile bir tutan kişi forumda hiç yazı yazmamalı, susup oturmalı yerinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Buyukluk konusunda dogru ben passatin d segmenti oldugunu ogrendigimde c serisini ve 3 serisini c sanmistim ama sadece buyukluk olarak ama o da gecti yeni 3 serisi de heybetli oldugu icin pek bir fark gozukmuyor aynisi c de de gecerli. premium olmayan premiuma rakip olamaz mantigina da karsiyim fakat arabalari karsilastirdigimizda 320d ve passat 2.0 tdi (kullandim) bariz 3 serisi ustunlugu hakim

hocam simdi nasıl karsılaştırdın ona bakarsan git bide c180 dene dersinki mnercedes bmw nın yanında neymiş bmw denge ve motor oalrak ustun bende ustunlugunu savundum zaten ama içerdeki koltukların rahatlıgı içerdeki kalite buyukluk agırlık motor olarak bu vw passat kesınlıkle 520inin karsısında bulunuyor 320 kucuk kalıyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.