Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sen allayıp pullayınca bir arabanın değeri artmayacağı gibi kötüleyincede düşmez , kasma kendini gülüm.
  • Allayıp pulladığım bir tane mesaj bulup yapıştırsana GÜLÜM. Profilim açık, saklımız gizlimiz yok. Gevşe biraz çok gerginsin.
  • Ben maguven için söyledim zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman iyi geceler çocuğun gözlerinden öperim
  • Beyler arkadaşta passat b8 var, servise dsg ile kötü şeyler duyuyorum vb şeyler söylemiş, servis yetkilisi dsg nin 7 yıl garantisi var korkmayın demiş, böyle bişey duyan bilen var mı?
  • farukakgun kullanıcısına yanıt
    7 yıl garantili doğru. 2.yılın sonunda sadece işçiliğin %50 sini ödüyorsun 7 yıl boyunca almanya vw doğuşa parça garantisi veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

7 yıl garantili doğru. 2.yılın sonunda sadece işçiliğin %50 sini ödüyorsun 7 yıl boyunca almanya vw doğuşa parça garantisi veriyor

Ama 7 yıl hep yetkili servise gitmemiz gerekiyor galiba. Çünkü amcamın jetta dsg sorununda eski sahibi yetkili servis dışında bakım yaptırdığı için 18 bin lira dsg faturası çıkarmıştı, kavga dövüş 4 bin küsur liraya yaptırmıştı. 7 yıl garanti varsa millet boşuna para verip +3 yıl garanti alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukakgun -- 14 Nisan 2016; 22:57:13 >
  • farukakgun kullanıcısına yanıt
    Yetkiliye gitmeniz gerekiyor bakımlarda
    İlave garanti uzatımı mantıksız gibi zaten işçiliğin yarısını ödüyorsun malzeme ise ücretsiz

• Merabalar arkdaslar bur sorum olucak 2012 model triptonkk 1.4 tsi passatim var.yokuslarda araci birakirken el freni cekilip mi park konumuna alinmali yoksa direk park a alip mi stop edilmeli sanzimana zarar verir die dusunuorum ama zaten direk yokusta parka alinca sanzimandan ses gelio gibi.birde elektronik el freni kisin yapisirmi tesekkurler

• Bugun amerikan 2016 versiyonunu gordum. Galiba kasa degisiyor...

• Uçan teneke Ümraniye rekordan sıfır Passat aldım sinop a gittim solkapının üstündeki çıtanın uçtuğunu fark ettim kapı otomatikleri çalışmıyor sonra bakım için rekora getirdim değiştirmediler almayın kardeşim bu araçtan

• bende b8 1.4 tsi comfortline dsg aracımı pazartesi alacağım.
  • şakamısınız siz la ?
  • Herkese slm. bende Temmuz 2015 te 1.4 tsi trend manuel vites harvert mavisi Passat aldım. aracım şu anda 5000 km de. bir önceki aracım 1.6 avensis idi ve hiç memnun değildim çok hantal ve şehir içi 11 lt uzun yolda 7 lt yakıyordu. Passata bindiğimde aradaki malzeme kalitesi konfor farkını hemen hissettim. Şuana kadar Bursa şehir içi yakıt ortalamam 7 litre, arasıra İstanbula gidip geliyorum araçta iki yetişkin 3 çocuk ve ortalama yakıtım 5,2 lt gösteriyor. gayet memnunum. Passatı herkese tavsiye ediyorum. eğer istanbul gibi trafiği yoğun olan bir yerde değilseniz 14 bin tl dsg farkı boşuna vermeyin autholder sistemi mukemmel. ayrıca tsi motor düşük devirde yüksek tork verdiği için az yakıyor. tdi motor için asla 18 bin tl fark verilmez. bunlar benim şahsi fikirlerim.

• Passat 1.4 tsi manuel trendline liste fiyatı 82.800 ₺.
    Bu fiyattan ne kadar indirim yapıyorlar ?
    Yada indirim yapıyorlar mı ?
    Ona göre pazarlık yapmayı düşünüyorum.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Hocam boşa alıp el frenini çekin, sonra parka alın.

• Arkadaşlar selam,
    2015 model 13000 kmde 1.4 TSI 150 HP ACT DSG Highline kazasız boyasız değişensiz bir aracın satılabileceği fiyat nedir sizce?
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.