Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Ben bu mesajı yazalı epey oldu :) resmen linç edildim...Tabi kendini bilmez arabadan anlamaz kompleksli geri zekalılar diyelim onlara asalak ismi de verilebilir...Çok sallamıyorum buralara da fazla takılmıyorum daha da iyi oluyor açıkçası.Malum üstte yazılanlar çizilenler belli :) belli bir iğne var adına VW deniyor artık bu milletin neresine sokuyorlarsa farklı bir etki yapıyor...

Çevremde VW kullanan ama işin bilincinde olan o kadar çok insan var ki...Onları ve burada doğruları konuşan dostları tenzih ederim...Uzun bir süre de sıkça uğramayı düşünmüyorum...Ha Passat mı ?? Sadece sıradan D segment bir Halk otomobili.Belli kısımlarında fazla olmamak kaydı ile rakiplerinden bir tık ötede ve belli kısımlarda rakiplerinden bir tık geride hepsi bu...

Saygılar hocam...

Eyvallah eski dostum saygılar bizden,buraların cılkı çıkalı zaten uzunca bir süre olmuştu takılmamak ve yorum yapmamak bazen en iyisi anlıyorum,velev yorum yapanların bir çoğuda anca dışardan bmw-mercedes görmüş tipler,hiç biri 200 bin tl bayılıp bir mercedes veya bmw almadıkları için 100-120 bin'liralık söz de 'premium' olan fakat almanya büfeci,pizzacı,kuryenin aldığı otomobil marka ve modelini ülkemizde rolls royce-bentyley sıfatına sokmalarıda ayrı manidar :) adı üstünde 'halk arabası' ne kadar elegant ve premium olabilir ki? sözüm burarada halkı,büfeci,pizzacı vs üniter yapıları aşağılamak ve hor görmek değil kattiyen fakat durum bu ve gerçek.

VAG grubu güç bir aile,içersinde porsche-bentley-lamborghini gibi exotic markaları barındıran bir otomobil şirketi,bir çok bilgi ve birikimini de vw araçlarına aktarıyorlar bilakis buna audi de dahil fakat hiç bir zaman ne mercedes-benz ne de bayerische motoren werke olamazlar..herkes rütbesini bilsin,yeni passat kötü bir araçtır demiyorum fakat F30 ve W205 muadili bir araç değil,neyin muadilidir A4-Superb-Yeni Mondeo bu araçların muadilidir.

Ki çokta kafaya takmamak lazım yukarıda yazdığım gibi çoğu çelik çömlek,ya babasının arabası ya da hasbel kader işte 40 yılda 1 premium'a yakın bir araç almıştır anlata anlata öve öve bitiremez,ne diyeyim Allah bu arkadaşlara daha güzelini ve lüxünü nasip etsin de sonra bu yorumlarına bakar bakar gülerler,fazla kafaya takma he de geç şampiyon bunlar zaten :) biri bu kadar sallamasyon yorum görmedim demiş diğerinin kdv-ötv ve doğuş itahalat karsaj payından bi alakadar eskiden de olduğu gibi yazmış çizmiş otomobil guruları :) hepinize premiumun dibi tok kapı sesli vuksvaaagen'iniz ile mutluluklar :D

• Bunu b8 passat sahibi biri olarak yaziyorum. Eger vw ile mercedesi bmw yi ayni kefeye koyarsak carpiliriz etmeyin eylemeyin passat cok guzel bir arac ancak bir 3 serisi yada c serisi degil. Maddi durumum passata yettigi icin passat aldim eger onlara yetseydi passat benim icin bir alternatif bile olmazdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Woswos prestiji artık ayaklar altında yalancı woswos

• www.caroftheyear.org
    404 Not Found
    http://www.caroftheyear.org/winner/2015_96/coty
  • quote:

Orijinalden alıntı: timmydncn

Bunu b8 passat sahibi biri olarak yaziyorum. Eger vw ile mercedesi bmw yi ayni kefeye koyarsak carpiliriz etmeyin eylemeyin passat cok guzel bir arac ancak bir 3 serisi yada c serisi degil. Maddi durumum passata yettigi icin passat aldim eger onlara yetseydi passat benim icin bir alternatif bile olmazdi.

3 serisinden çok daha konforlu bence passat
    passatımı satıp BMW 320D aldım...konforda ve ses izolasyonunda farklar var..
    5 serisi desen itirazım yok

BENCE
  • Otomobil dünyam 240lık passatın incelemesini çektiğini duyurdu. Karlı ortamda çekiyorlar yine.
  • beyler bende 3.18 yada c200bluetec serisi düşünüyordumda passatı kullanırken içerde o kadar geniş ve rahat ediyorum ki bmw ye geçmek bana biraz sıkıntı oluşturacak gibi bmw f30 kullanan arkadaşlar biraz yorum yapabilirmi bende test ettim ancak dik oturuyorsun direksiyonu kucağına almış ve yarışacakmışsın gibi yola hakimsin biraz rahatsız geldi. passatın üst donanımlı versiyonlarının pahalı baz modelinini ucuz olduğunu düşünüyorum.
  • Insanlara saldırmanın yeri degil burası . Olgun ve iyi aile eğitimi almış kişiler zaten tanımadığı insanlarla
    siz diye konusurlar ve olayları proaktif biçimde çözmeye çalışırlar.

Lütfen olgunluktan uzak davranışlardan kaçınalım...

PAssat vs BMW vs Mercedes kıyaslamasına gelince . Geçen Kosiflere gidip BMW 3 serisini , ardından Mengenlerde yeni C serisini
    ve son olarak EREL de yeni Passati inceledim.

*BWM 3 serisinde bixeon far bile yok halojenle geliyor aracların tümü, icinde malzeme kalitesi normal (ozel bir sey yok extra) alınmadıgında,
    arkası cok dar gercekten cok dar. sürüs ve suspansiyon 10/10 zaten bmwin en iyi ozelligi . I drive oldukca basarılı

* Yeni C serisinin ici ve dısı son derece basarılı. yeni nesil bir arac oldugu belli ancak surus ve suspansiyon(airmatic almazsan) bwmden iyi degil
    arka diz mesafesi iyi degil

* Passata gelince dıs dizayn biraz executive sirket arabasını andırıyor fakat şık olmus. highline alırsanız malzeme kalitesi son derece iyi + ozel
    modelelrde discovery pro + hayalet tf gosterge aracın malzeme kalitesini bwm / mercedese yaklastırıyor. ic dizayn cok ihtiasmlı degil sade
    malu vw. arka diz mesafesi bmw ve mercedesten kat kat iyi bu cok onemli... aracın en iyi ozelligi bmw ve mercedese gore fazla versiyonu olması
    100binede var, 220 binede var.

sonuc olarak performans arıyorsanız gencseniz bwm 3.20i (150k) oneriririm .
    kalite ve konfor arıyorsanız merecedes c 180 (160k)
    dayanıklı genis aile arabası arıyorsanız passaw 1.6tdi highline (130k) oneririrm.

vw ne kadar bmw / mercedes / audi gibi premium anılmasada, en iyi ve kaliteli alman alternatifi
    bu kadar acık ara cok satmasının altında bu var herhalde

• cestvrai C kullanıcısına yanıt
    vw en büyük eksikliği dsg otomatik vites sorunu .bu sorunu yıllardır halletmiyor bence en büyük eksiği.heran arıza cıkarabilir dsg li vw.
  • Arkadaşlar 2015 model passat 1.4TSI DSG BMT TRENDLINE almış bulunuyorum. Araç sıfır km. İstanbuldaki tüm bayileri aradım tek bi tane buldum. Tungester gri renk bluetoot paketli. Doğuş merkezi aradım Türkiye stoklarının tükendiğini söyledi.
    Velhasıl voswagen bi kere daha beni pişman etmedi. Umarım sıkıntısız bineriz

• quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Arkadaşlar 2015 model passat 1.4TSI DSG BMT TRENDLINE almış bulunuyorum. Araç sıfır km. İstanbuldaki tüm bayileri aradım tek bi tane buldum. Tungester gri renk bluetoot paketli. Doğuş merkezi aradım Türkiye stoklarının tükendiğini söyledi.

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • airport34 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim
    Toyotadan inip pasata binince bi garip oldum

• quote:

Arkadaşlar 2015 model passat 1.4TSI DSG BMT TRENDLINE almış bulunuyorum. Araç sıfır km. İstanbuldaki tüm bayileri aradım tek bi tane buldum. Tungester gri renk bluetoot paketli. Doğuş merkezi aradım Türkiye stoklarının tükendiğini söyledi.

Allah kaza bela göstermesin güle güle binin
  • quote:

Allah kaza bela göstermesin güle güle binin
  • LÜTFEN ALMADAN TEKRAR DÜŞÜNÜN DERİM PAYLAŞALIM HERKES BİLSİN GÖRSÜN benim için olmadı 2013 model passat 2 defa icine su aldı bundan dolayıda dedim deyişim kokudan dolayı 2015 model haylan aldım ama gene beni buldu sorunlar ama birtürlüde giderilemiyor arac defalarca avek otoya bırakıldı 3 4 gün kaldı her seferinde ama sorunu çözemiyolar bulamıyolar o nedenlede kesinlekle iyi düşünün almadan önce ben onca sıfır araclar aldım ama doguş oto daki yaşadıgımın hiç birini yaşamadım cüngü sattıkları malın arkasında deyil doguş oto ama sadece rabbime havale ediyom o işini bilir !!!!

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Bende çekmeye başladım
    Sıfır aldığım araç inanılmaz bi yol sesi alıyo içeri
    Servise gittim lastikden dediler
    Doğuş lastikleri değişmiyor kabul etmiyor
    Haram zıkkım olsun verdiğim paralar

• Arkadaşlar, bugün bir B8 c.line dizel manuel passata pazarlığa girdim 2015 diye arattım. adam alttada 2014 25aralık fatura, vede çıkış 5 ocak demiş. 500 tl kapora gönderdikten sonra gördüm ruhsatı. ruhsatta model yılı 2014 tescil 05/01/2015 diyor. KM:4000 KAZASIZ BOYASIZ. fiyat 99.0000. Fiyat normal mi yoksa pahalı mı? Araba 5 günle direk 2 yaşında oluyor....
    Kaporayı yakıp vazgeçecem olmazsa. Değerli fikirlerinizi bekliyorum....

Birde yeni çıkan arabanın fabrikasyon hataları varsa geri dönütlerle bunlar diğer partilerde düzelir. 2014'te çıkan b8'in böyle sıkıntıları Oldumu?
  • sensörgil S kullanıcısına yanıt
    Param yok sıfır alamam demiyor da ,bana söylediği laf salatalarından bahsediyor...
  • Geçenlerde İzmirde Skoda Superb 120 beygirlik dizel en üst modeli inceledim.Herşeyiyle passatdan daha iyi araba.Motor ww,şasi audi a6.İsmi gibi suoerb araba...
  • maguven M kullanıcısına yanıt
    Hay allah. Vw yanlışlıkla Skoda logosunu Passat'a monte etmiş heralde.
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.