Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar passat kullananlara bir sorum var. Ben aracı alalı 350 km yol yaptım ve hemen hemen hepsi şehir içinde dur kalkla gecti. Demin ilk defa yakıt tüketimine baktım ortalama 9 litre civarı gösteriyor. Bu aşırı değilmi ? yoksa arac yeni oldugu icin ve dur kalk trafiğinde gectiginden normalmidir ? arac 1.4 manuel 125 hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airport34 -- 26 Aralık 2015; 10:19:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airport34

arkadaslar passat kullananlara bir sorum var. Ben aracı alalı 350 km yol yaptım ve hemen hemen hepsi şehir içinde dur kalkla gecti. Demin ilk defa yakıt tüketimine baktım ortalama 9 litre civarı gösteriyor. Bu aşırı değilmi ? yoksa arac yeni oldugu icin ve dur kalk trafiğinde gectiginden normalmidir ? arac 1.4 manuel 125 hp

Araciniz hayirli olsun. Yakit şuan icin normal. 3500 km den sonra birden düşmeye başliyor. Aracimi ilk aldigimda benim 7.5 lt civarindaydi ilk 3000km 1.6 tdi şuanda 6.1-6.2 lt ankara s ici ve kis kosullarinda.. Biraz bekleyin sizinde 7.5 lt civarlarina düşecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

arkadaslar passat kullananlara bir sorum var. Ben aracı alalı 350 km yol yaptım ve hemen hemen hepsi şehir içinde dur kalkla gecti. Demin ilk defa yakıt tüketimine baktım ortalama 9 litre civarı gösteriyor. Bu aşırı değilmi ? yoksa arac yeni oldugu icin ve dur kalk trafiğinde gectiginden normalmidir ? arac 1.4 manuel 125 hp

Araciniz hayirli olsun. Yakit şuan icin normal. 3500 km den sonra birden düşmeye başliyor. Aracimi ilk aldigimda benim 7.5 lt civarindaydi ilk 3000km 1.6 tdi şuanda 6.1-6.2 lt ankara s ici ve kis kosullarinda.. Biraz bekleyin sizinde 7.5 lt civarlarina düşecektir.

çok teşekkür ederim sizde kazasız belasız kullanın. Yorumunuz içinde ayrıca teşekkür ederim. Umarım öyle olacaktır yakıt.

• quote:

Benimde 450 km olmuş. ortalama 9,2 lt. Benimde şehir içi kullanım.
  • 1.4 tsi trendline 125 ps alan arkadaslar ne kadara aldınız. Şu anda hiçbir bayide araç yok. Memnun musunuz? Şu anda golf 7 1.2 tsi kullanıyorum. Pasaat 1.4 tsi ye geçiş yapmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocomert

1.4 tsi trendline 125 ps alan arkadaslar ne kadara aldınız. Şu anda hiçbir bayide araç yok. Memnun musunuz? Şu anda golf 7 1.2 tsi kullanıyorum. Pasaat 1.4 tsi ye geçiş yapmayı düşünüyorum.

bluetooth lu usb li paketi 72600 e aldım 1 ay önce. memnunum. cok atak değil ama zaten aile arabası diye aldım. opak renk. merak ettiğiniz özel şeyler varsa pm atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemsul

quote:

Benimde 450 km olmuş. ortalama 9,2 lt. Benimde şehir içi kullanım.

Demek ki benımkide normal. yanıt için teşekkürler.
  • quote:

quote:

1.4 tsi trendline 125 ps alan arkadaslar ne kadara aldınız. Şu anda hiçbir bayide araç yok. Memnun musunuz? Şu anda golf 7 1.2 tsi kullanıyorum. Pasaat 1.4 tsi ye geçiş yapmayı düşünüyorum.

bluetooth lu usb li paketi 72600 e aldım 1 ay önce. memnunum. cok atak değil ama zaten aile arabası diye aldım. opak renk. merak ettiğiniz özel şeyler varsa pm atabilirsiniz.

Hocam cok iyi fiyata almıssınız. 1 ay ortalama tüketim değeriniz nedir?

• herkese merhaba. vw passat 1.4 tsi 125 trendline + cam tavan3500+ ısık gorus paketi1500+ bluetooth+usb + tungsten gri metalik renk1500 aracımı (turkiyedeki bayilerin elindeki 125 hp son trendline) 81.000 tl ye aldım. hic pazarlık yapmadılar, kaucuk paspas dahi hediye etmediler. Seçme sansım olsa 1.4 tsi trendline + ışık görüş beyaz renk alırdım. Arac olmadıgı için cam tavanlı ve tungsten gri aldım. Vergiyi odememek için 4 ocakta teslim alacagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvd23 -- 28 Aralık 2015; 7:11:00 >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam cok iyi fiyata almıssınız. 1 ay ortalama tüketim değeriniz nedir?

9 litre civarı gözüküyor su an ama cok az kullandım.

• Dün ben bayrampaşadan beykoza gittim. Pazar sabahı ve trafik yoktu. 100 km hız ile yaklaşık gittim. 5,3 lt tüketim ekrana yansıdı.10-15 km mesafesi vardır. 1-2 km si bunun şehir içi olmuş oldu. Yani uzunyolda sakin kullanımda 5-,5,5 lt yakacak. Benim için çok güzel bir tüketim değeri. Birde araç daha 500 km de. 5000 km den sonra biraz daha tüketim azalacak diyorlar.
  • Neden bu arabanın konusu aylardir konu dışında gozukuyor

• Ocak - Şubat ayında yeni zam olacak mı merak ediyorum. Bayilere sorunca hemen ötv artışı bekliyoruz diyorlar, kampanya da sona erecek ve toplamda ortalama olarak fiyatlar %10 artacak diyor ama sanki alıcıyı acele ettirmeye yönelik bir pazarlama taktiği gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnypeR

Ocak - Şubat ayında yeni zam olacak mı merak ediyorum. Bayilere sorunca hemen ötv artışı bekliyoruz diyorlar, kampanya da sona erecek ve toplamda ortalama olarak fiyatlar %10 artacak diyor ama sanki alıcıyı acele ettirmeye yönelik bir pazarlama taktiği gibi geldi bana.

az bir ihtimal bence.. zaten araba satılmaması gibi bir kaygısı olmayan bir firma sonucta.
    " lütfen " araba satıyor havaları var. acele ettirseler ne olacak ki ? stok mu eritiyorlar sanki ? araba yok şu an. peynir ekmek gibi satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Mercedes C serisi ve Bmw 3 serisine rakip mi?

Lutfen cep telefonu incelemeye devam edin...

Yada anlayacaginiz yonden yazayim;

Discovery elite i İphone 5s ve Galaxy S5 in karsisina rakip olarak koyuyorsunuz...

Edit; Yönetici ve haberi yapan kişi olarak tepkiler üzerine haberde değişiklik yaptınız ama ben mesajımda herhangi bir değişiklik yapmayacağım...İsterse -- 1000 olsun...

Yeni C200 dizel amg'nin hiç bir şekil rakibi olamaz.

F30 bmw 2.0 dizel ünitesinin de ne performansını ne de gittiği kadar yakmadığının rakibi olamaz.

Bmw'nin duruşu,Mercedes'in prestiji yeter,yeni C serisi S serisinin mini versiyonu olmuş kullandım çokta hoş bi araç 1.6 136hp de gayet tatminkar mercedes konfor ve prestiji de cabası.

F30 3 serisi ise zaten bmw'nin dizel motor kimyasına yalayıp yuttuğunun bariz örneklerinden 184hp 380nm tork ile ilk devir orta devir son devire kadar günlük kullanımda utandırmayan bir araç bir o kadar da güzel yürüdüğü halde hiçte yakmayan bir araç.

Yeni passat'ın kazalarını gördüm,araç ponçik oluyor ve yeni passatın sevmediğim bir özelliği ise içeri çok ses alan bir araç,sürüş dinamikleri-performansı-prestiji ile ne 3 serisinin ne de C serisinin rakibi olamaz rakibidir diyenlerde ya lafta rakip görüyorlardır ya da ağır vw fanıdır..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bujinkan

quote:

Discovery elite i İphone 5s ve Galaxy S5 in karsisina rakip olarak koyuyorsunuz...

Edit; Yönetici ve haberi yapan kişi olarak tepkiler üzerine haberde değişiklik yaptınız ama ben mesajımda herhangi bir değişiklik yapmayacağım...İsterse -- 1000 olsun...

F30 bmw 2.0 dizel ünitesinin de ne performansını ne de gittiği kadar yakmadığının rakibi olamaz.

Bmw'nin duruşu,Mercedes'in prestiji yeter,yeni C serisi S serisinin mini versiyonu olmuş kullandım çokta hoş bi araç 1.6 136hp de gayet tatminkar mercedes konfor ve prestiji de cabası.

F30 3 serisi ise zaten bmw'nin dizel motor kimyasına yalayıp yuttuğunun bariz örneklerinden 184hp 380nm tork ile ilk devir orta devir son devire kadar günlük kullanımda utandırmayan bir araç bir o kadar da güzel yürüdüğü halde hiçte yakmayan bir araç.

Yeni passat'ın kazalarını gördüm,araç ponçik oluyor ve yeni passatın sevmediğim bir özelliği ise içeri çok ses alan bir araç,sürüş dinamikleri-performansı-prestiji ile ne 3 serisinin ne de C serisinin rakibi olamaz rakibidir diyenlerde ya lafta rakip görüyorlardır ya da ağır vw fanıdır..

Madem rakip değil neden 190 hp lik dizel Passat 3 20 D ile aynı fiyata satılıyor Almanya da?

Niye 240 hp lik Passat 3 20 D den pahalı satılıyor aynı ülkede?

Fiyatlar birbirine yakın olmasına rağmen neden Passat 3 ve C nin toplamından fazla satıyor hem burada, hem Almanya da?

240 hp lik Passat ın performansına yakıtına baktın mı sen, 4x4 olmasına rağmen?

Passat ses alıyorsa BMW 2 kat ses alıyor tekerden bilmeyen yok bunu.

Her yer beyaz BMW ve C kaynıyor artık.

Burada Fransız'ların çoğundan fazla satıyor premiumlar neyin özeli neyin prestiji?

İlla prestij istiyorsan alacaksın e segmenti 2000 motor ve üzeri o zaman belki.

Yoksa 1 16 i ile mi prestij sahibi olacaksın?

Passatı sevemedim de siz de artık bırakın 90 lardan kalma kafa ile yapılan yorumları ve premium fanatikliğini.

• quote:

quote:

Son zamanlarda gördügüm en sallamasyon yorum.. F30 ve C serisi passata rakip olabilmek için önce C segmenti hb araclar gibi olan iç mekan hacmi ve diz mesafesinden vazgeçsin.. Avrupada benzer fiyatlara satilan araçlar ve testlere bakarsaniz çoğunda b8 önde.. C serisi ve f30 la ne prestiji oldugunu zannediyorsunuz onuda merak ediyorum Ankarada heryer beyaz f30 kayniyo özel universite ogrencilerinin en çok kullandigi araba hep çoluk çocugun altinda.. Benim için hicbir prestij ifade etmiyor..Mercedes bmw nin alt segment araclarini gozunuzde bukadar buyutmeyin f30 un ic malzeme kalitesi passatin baya gerisinde özelikle kapi iclerine bakin f30 un sünger gibi.. Mercedes E serisinde bile ön kapi ile arka kapi iclerinin malzeme kalitesi ayni degil önler yumusak arkalar sert.. Passatta hepsi yumuşak.. Yol sesi konusunda f30 deli gibi yol sesi aliyor ve passata göre cok konforsuz bir araba..

• beğenen seven isteyen alır, begenmeyen almaz. neyin tartışması bu anlamadım. begenmiyen ses etmez. begenmeyıp burada laf atmak neyin kafası acaba ? ben atıyorum renault begenmıyorum. renault forumuna girip " bu arada da ne dandik ya alınmaz " desem ne kadar mantıklı bir girişim olur bu ?

bence bu forumların amacı , bu aracı alan kullanan, yada almayı düşünen insanların birbirleriyle fikir paylaşması olmasıdır. gerisi hikaye.

şöyle kötüymüş böyle kötüymüş. kötü ama parasını veren biziz. bu enayilikse biz yapıyoruz bu enayiliği. sizi ilgilendiren kısım ne cidden merak ediyorum.

üzerine alınan da alınsın sıkıntı yok. eyvallah.
  • VW CEO'su gel kavga var dese yalın ayak Almanya'ya gidersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

quote:

Son zamanlarda gördügüm en sallamasyon yorum.. F30 ve C serisi passata rakip olabilmek için önce C segmenti hb araclar gibi olan iç mekan hacmi ve diz mesafesinden vazgeçsin.. Avrupada benzer fiyatlara satilan araçlar ve testlere bakarsaniz çoğunda b8 önde.. C serisi ve f30 la ne prestiji oldugunu zannediyorsunuz onuda merak ediyorum Ankarada heryer beyaz f30 kayniyo özel universite ogrencilerinin en çok kullandigi araba hep çoluk çocugun altinda.. Benim için hicbir prestij ifade etmiyor..Mercedes bmw nin alt segment araclarini gozunuzde bukadar buyutmeyin f30 un ic malzeme kalitesi passatin baya gerisinde özelikle kapi iclerine bakin f30 un sünger gibi.. Mercedes E serisinde bile ön kapi ile arka kapi iclerinin malzeme kalitesi ayni degil önler yumusak arkalar sert.. Passatta hepsi yumuşak.. Yol sesi konusunda f30 deli gibi yol sesi aliyor ve passata göre cok konforsuz bir araba..

Az ayık gez gng hep pilot hem pilot ayıp emme

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.