Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakancan44

passatta %6 indirim yapmıyor bayi, ilden ile değişiyor mu?

arkadasın da dediği gibi istanbul'daki bayiileri tek tek arayın , bana şu fiyata verdiler falan deyin. kesin alırsınız o indirimi. Ama bir arkadasınızla test sürüşü yapmanız şart. bu arada ecele edin 31 aralıkta bitiyor bu kampanya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: Alayina_Gider

quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

Bunca olaydan sonra vw ayağa düştü.5 kuruş verilmez.

sen verme biz veririz kafanı yorma

Bundan bana ne ?

hatalısın arkadaşım. 5 kuruş verilmez demişsin, o da cevaben biz veririz merak etme demiş. bundan bana ne demen çok da anlamlı değil. çünkü kendin sataşmışsın ve o da biz veririz diye sataşmana cevap vermiş. durup dururken bu lafı söylese sana bana ne diyebilirsin ama bir laf attıysan ortaya cevap verilmemesini beklemen saçma...
    git bi galeriye incele ondan sonra karar ver. ben gittim beğendim. kalite farkı çok fazla diğerleriyle malesef. boş-moş bir vw aldım ben de. hep makara geçtikleri tok kapı sesi bile gerçekten güzel benim eski stilo'nun tangır tungur kapı sesinden sonra. sen 5 kuruş vermesen de problem yok. hala en çok satan vw.

fransız kore japon italya vb ülkelerin muadil arabalarına istedikleri fiyatları düşününce Türkiye piyasasında vw ucuz bile kalıyor.

• ankarada bir galeriden sıfır tdı+dsg TUHGATEH gri aracı 115 e veriyor ,sizce alınır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

ankarada bir galeriden sıfır tdı+dsg TUHGATEH gri aracı 115 e veriyor ,sizce alınır mı

Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS DSG Comfortline 121.500 TL

Metalik Renk 1.500 TL

bu olsa gerek.

121500 + 1500 = 123 000 TL

% 6 indirim olsa 115 620 olur. buysa eğer süper fiyat.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bundan bana ne ?

hatalısın arkadaşım. 5 kuruş verilmez demişsin, o da cevaben biz veririz merak etme demiş. bundan bana ne demen çok da anlamlı değil. çünkü kendin sataşmışsın ve o da biz veririz diye sataşmana cevap vermiş. durup dururken bu lafı söylese sana bana ne diyebilirsin ama bir laf attıysan ortaya cevap verilmemesini beklemen saçma...
    git bi galeriye incele ondan sonra karar ver. ben gittim beğendim. kalite farkı çok fazla diğerleriyle malesef. boş-moş bir vw aldım ben de. hep makara geçtikleri tok kapı sesi bile gerçekten güzel benim eski stilo'nun tangır tungur kapı sesinden sonra. sen 5 kuruş vermesen de problem yok. hala en çok satan vw.

fransız kore japon italya vb ülkelerin muadil arabalarına istedikleri fiyatları düşününce Türkiye piyasasında vw ucuz bile kalıyor.

ben ülkesine göre ayırmam da. yani bir 308 ve astra'nın giriş fiyatları şu an golf'ün giriş fiyatından yüksek. akıl mantık alır iş değil. golf'e yaklaşamaz astar yeni kasa çıkarsa bile.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bundan bana ne ?

ben ülkesine göre ayırmam da. yani bir 308 ve astra'nın giriş fiyatları şu an golf'ün giriş fiyatından yüksek. akıl mantık alır iş değil. golf'e yaklaşamaz astar yeni kasa çıkarsa bile.

bende onu anlatmaya calısıyorum. aynı fikirdeyiz. daha net anlaşılsın diye ülkeleri sıraladım.

• quote:

quote:

quote:

arkadaslar araba yeni diyemi bilmıyorum kaloriferi acınca leş gibi (yeni araba kokar ya ) bir koku geliyor. alalı 1 ayı gecti hala sıcak açamıyorum iğrenc bir koku. yeni araba alıp bunu yaşayan varmı ? varmıdır bunun bir caresi dayanılacak gibi değil.

polen filtresinden yapar.

eyvallah

yanlış anlama olmasın. ben aracın 2. el olduğunu düşünmüştüm. sıfır araçta olmaması lazım bunun. ama polen filtresi hatalı takıldıysa filan sıfır araçta da sıkıntı olabilir tabii. polen filtresini her 10.000 de bir değiştirmek lazım. hatta kullanıma bağlı o kadar bile gitmeyebilir. kokusu mide bulantısı yapar, fanın gücünü zayıflatır, soğutma ve ısıtma kalitesi düşer...

• Dost drive indirimi ne kadar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaslar araba yeni diyemi bilmıyorum kaloriferi acınca leş gibi (yeni araba kokar ya ) bir koku geliyor. alalı 1 ayı gecti hala sıcak açamıyorum iğrenc bir koku. yeni araba alıp bunu yaşayan varmı ? varmıdır bunun bir caresi dayanılacak gibi değil.

polen filtresinden yapar.

eyvallah

yanlış anlama olmasın. ben aracın 2. el olduğunu düşünmüştüm. sıfır araçta olmaması lazım bunun. ama polen filtresi hatalı takıldıysa filan sıfır araçta da sıkıntı olabilir tabii. polen filtresini her 10.000 de bir değiştirmek lazım. hatta kullanıma bağlı o kadar bile gitmeyebilir. kokusu mide bulantısı yapar, fanın gücünü zayıflatır, soğutma ve ısıtma kalitesi düşer...

gün be gün azalıyor koku sanırım zamanla tamamen yok olacak. Evet biliyorum polen filtresini. ozon temizliğide yapmak gerekir hatta belli aralıklarla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ukilavuz

Dost drive indirimi ne kadar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airport34 -- 25 Aralık 2015; 12:00:04 >
  • airport34 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: ukilavuz

Tesekkurler

rica ederim. % 4 demiş ama zorlarsanız % 6 yapıyorlar tüm modeller için bilginiz olsun.
  • airport34 kullanıcısına yanıt
    Aslında farklı şeylerde sunmaları lazım ekstra donanım vs baya itibar kaybı oldu ama hala tok saticilar

• quote:

Orijinalden alıntı: ncap

Totalde %7-10 arası indirim var passatlarda. Bayii bayii aramanızda fayda görüyorum. İstanbul da aklımda kalan 1.4 tsi comf+dsg beyaz için 97bin tl birçok bayii bu fiyatı verdi. Eski fiyattan girmiş araçlarda daha fazla oran yakaladım, 1.4 tsi 150bg +dsg comf beyaz için güzel bir fiyat almıştım.

Kısacası çekinmeyin arayın bayiileri ellerindeki araçlara iyi indirim yapıyorlar.

%7 - %10 şeklinde bir indirim yok. istanbul daki tüm bayiileri aradım 1 hafta boyunca. max yapan % 4 + insiyatifle % 2 daha yapıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bundan bana ne ?

ben ona değil konuya yazdım.
    konuda haberler bölümünde olduğuna göre tek taraflı bir bölüm yada volkwagen sevenlerin forumu yada bölümü değil.
    buraya sevende sevmeyende yazabilir.

ben kendi görüşümü belirtirim başkası kendi görüşünü belirtir.
    benim başkasının görüşü zerra kadar umrumda değil.
    kendi öz fikrimi düşüncemi tecrübemi yazdım.
    kimseye sataşma filan yok habere yorum yazdım.
    ama bu ülkede o ve senin gibilerden dolayı bir markaya yada herhangi bir cisme yorum yada en ufak eleştiri yazınca hemen avukatı kesilme farklı görüşe saygı duymama gibi şeylere çok alıştım.
    niye birşeyi seviyorsunuz diye fanboyluğuna veya avukatlığına soyunuyorsunuz bunun için paramı alıyorsunuz acaba.
    volkwagen bile kendi prestijini itibarını emisyon olaylarıyla hiçe sayıyorken size ne oluyor ?
    ayda 1 veya 2 galerileri incelerim.tok kapı sesi hilesini hurdasını yalanını örtmüyor.sen beğenmiş olabilirsin ben beğenmedim ne yani bunu söyleyemeyecekmiyim ? veya söylerken izinmi almalıyım yada söylemeden önce tepki göreceğimimi düşünmeliyim.

kusura bakmayında SİZ KİMSİNİZ ?
    KİM OLUYORSUNUZ ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bundan bana ne ?

ben ona değil konuya yazdım.
    konuda haberler bölümünde olduğuna göre tek taraflı bir bölüm yada volkwagen sevenlerin forumu yada bölümü değil.
    buraya sevende sevmeyende yazabilir.

ben kendi görüşümü belirtirim başkası kendi görüşünü belirtir.
    benim başkasının görüşü zerra kadar umrumda değil.
    kendi öz fikrimi düşüncemi tecrübemi yazdım.
    kimseye sataşma filan yok habere yorum yazdım.
    ama bu ülkede o ve senin gibilerden dolayı bir markaya yada herhangi bir cisme yorum yada en ufak eleştiri yazınca hemen avukatı kesilme farklı görüşe saygı duymama gibi şeylere çok alıştım.
    niye birşeyi seviyorsunuz diye fanboyluğuna veya avukatlığına soyunuyorsunuz bunun için paramı alıyorsunuz acaba.
    volkwagen bile kendi prestijini itibarını emisyon olaylarıyla hiçe sayıyorken size ne oluyor ?
    ayda 1 veya 2 galerileri incelerim.tok kapı sesi hilesini hurdasını yalanını örtmüyor.sen beğenmiş olabilirsin ben beğenmedim ne yani bunu söyleyemeyecekmiyim ? veya söylerken izinmi almalıyım yada söylemeden önce tepki göreceğimimi düşünmeliyim.

kusura bakmayında SİZ KİMSİNİZ ?
    KİM OLUYORSUNUZ ?

ya tamam işte sen fikrini yazmışsın, o da yazmış. senin fikrine hiç bir itiraz olamaz mı yani?

tok kapı sesi hileyse, diğerleri de yapsın. tok kapı sesi belli bir kalitenin altındaki araçlarda yok işte. c sınıfında bi golf'te var.

• 2014 1.4 150 hp act tsi manuel Comfortline passat satılık.ilan no 241763434

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10-EMRE

2014 1.4 150 hp act tsi manuel Comfortline passat satılık.ilan no 241763434

Hocam dh ye özel forum indirimi yaparsanız aracınıza talip olabilirim 😊
    Bayiler act ye %10 civarı indirim yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi künefeci -- 25 Aralık 2015; 21:26:57 >
  • künefeci kullanıcısına yanıt
    Siz ne düşünüyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10-EMRE

Siz ne düşünüyorsunuz

Yarın rahatsız ederim hocam...

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.