Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

Orijinalden alıntı: Elzem_uA

Arkadaslar merhaba, 2015 passat arabasi olup, saatlerde geri kalma problemi yasayan var mi ? Analog ve dijital saat geri kaliyor surekli.

ben yaşamadım. sizde koku problemı varmı peki bende size onu sorayım ?

Araba babamin ama oyle bir sey demedi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bugün aldım aracı. Bu sorunun serviste yazılım güncellemesi ile çözüldüğü duymuştum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yyamany

Giriş fiyatı 77.200
    Bu da linki:http://binekarac.vw.com.tr/fiyat-yeni-passat.aspx

77 bile değil. kampanya var 73-74 e bırakıyorlar su an.

dayım pazartesi trendlıne düz vitesi 73.5 tl el sıkıştı.
  • higline dizel passat ile boş benzinli 3 serisi bmw yi birbiri ile kıyaslamak ilginç olmuş.

@timmydncn doğru söylemiş. bmw olsun çamurdan olsun diyen bmw alır. benzinli olmasına rağmen.
    ama diğer seçenek full bir vw hemde dizel. mantık vw den yana olur. ancak aşk bmw ye çevirebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabaki -- 16 Aralık 2015; 13:52:07 >
  • nabaki kullanıcısına yanıt
    Güle güle binerler umarım hocam.Burda tercih sorgulamıyoruz yardımcı olmaya çalışıyoruz.Bir trendlinecı daha hoşgelmiş aramıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doğubeyoğlu

http://alonot.com/zayiflama-surecim-ve-yok-olan-25-kilo/

ne alaka ?
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaslar merhaba, 2015 passat arabasi olup, saatlerde geri kalma problemi yasayan var mi ? Analog ve dijital saat geri kaliyor surekli.

ben yaşamadım. sizde koku problemı varmı peki bende size onu sorayım ?

Araba babamin ama oyle bir sey demedi bana.

Ben fazla titiz oldugumdan hissetmişimdir. Arabaya binenlere söylemesem kimse farketmiyor zaten.
  • Ben aracımı aldım ilk izlenimlerim çok olumlu. Tabi daha önceki aracım clio3 hb olmasıda etken. Gerek araç gidişi konforu , sağlamlık his çok hoş. Araca sürekli binmek için can atıyorum. Ailedeki herkeste çok memnun özellikle arka konforu ve bagaj alanının genişliği. Ben 1,4 tsi tredline manuel aldım. Bence bu fiyatlara alınabilecek en iyi bir iki aracın başında geliyor.
  • Rakam konusuna pek takılmayın. Çünkü çok farklı 3 serisi ile Passat. Ona bakarsanız 165 liraya 3 serisi yerine kasa sonu e serisi edition e paket var 10 lira fazlasına. Üst Segment ve mercedes.

Passat alan adam biliyor ki bu ülkede peynir ekmek gibi. Ikinci el çok rahat. Vergi düşük tüketim düşük. Bagaj ve araç içi büyük. Aile için uygun.
    Bmw 3 serisine kıyasla ,

Daha geniş
    Yarı yarıya Yakıt masrafı var
    Hayalet gösterge panoramik tavan masaj koltuk gibi ekleri var
    Daha düşük kasko
    Daha uzun periyodik Bakım
    Daha ucuz Bakım

Kısaca fiyatlar benzer olsa da yürütme maliyeti konusunda ciddi fark var. Bmw yi almak için finansal Açıdan rahat olmak Lazım. Passat için arabaya ayırdığın paranın üst limitlerine kadar harcama yapabilirsin. Çünkü aldığında bilirsin ki zaten en ekonomik şekilde gezeceksin.

Bence temel fark ve aynı paraya bmw almayan insanlar bu şekilde düşünüyor ve haksızlar diyemem.

Ben 4 yıl 320d kullandım. Hakkını da verdim arabanın. Sürüş dinamiğinden de motor performansından da , ekonomisinden de sonuna kadar yararlandım. Artık 2 çocuk sahibi olarak Yakıt ekonomisi haricinde hiç bir özelliği kullanmıyorum. Hatta vergi bile gözüme batıyor çünkü karşılığını almıyorum. Olay biraz da bu yani.

Passat performans beklemeyen insanların bir çok ihtiyacını karşılayacak öZelliklere sahip. Bu kadar satmasına şaşırmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Rakam konusuna pek takılmayın. Çünkü çok farklı 3 serisi ile Passat. Ona bakarsanız 165 liraya 3 serisi yerine kasa sonu e serisi edition e paket var 10 lira fazlasına. Üst Segment ve mercedes.

Passat alan adam biliyor ki bu ülkede peynir ekmek gibi. Ikinci el çok rahat. Vergi düşük tüketim düşük. Bagaj ve araç içi büyük. Aile için uygun.
    Bmw 3 serisine kıyasla ,

Daha geniş
    Yarı yarıya Yakıt masrafı var
    Hayalet gösterge panoramik tavan masaj koltuk gibi ekleri var
    Daha düşük kasko
    Daha uzun periyodik Bakım
    Daha ucuz Bakım

Kısaca fiyatlar benzer olsa da yürütme maliyeti konusunda ciddi fark var. Bmw yi almak için finansal Açıdan rahat olmak Lazım. Passat için arabaya ayırdığın paranın üst limitlerine kadar harcama yapabilirsin. Çünkü aldığında bilirsin ki zaten en ekonomik şekilde gezeceksin.

Bence temel fark ve aynı paraya bmw almayan insanlar bu şekilde düşünüyor ve haksızlar diyemem.

Ben 4 yıl 320d kullandım. Hakkını da verdim arabanın. Sürüş dinamiğinden de motor performansından da , ekonomisinden de sonuna kadar yararlandım. Artık 2 çocuk sahibi olarak Yakıt ekonomisi haricinde hiç bir özelliği kullanmıyorum. Hatta vergi bile gözüme batıyor çünkü karşılığını almıyorum. Olay biraz da bu yani.

Passat performans beklemeyen insanların bir çok ihtiyacını karşılayacak öZelliklere sahip. Bu kadar satmasına şaşırmıyorum

güzel yorum aracı alalı 1 yıl oldu hala gezecek yer arıyorum bu aracla gezmek keyifli...
    Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat

• quote:

Orijinalden alıntı: chemsul

Ben aracımı aldım ilk izlenimlerim çok olumlu. Tabi daha önceki aracım clio3 hb olmasıda etken. Gerek araç gidişi konforu , sağlamlık his çok hoş. Araca sürekli binmek için can atıyorum. Ailedeki herkeste çok memnun özellikle arka konforu ve bagaj alanının genişliği. Ben 1,4 tsi tredline manuel aldım. Bence bu fiyatlara alınabilecek en iyi bir iki aracın başında geliyor.

hayırlı olsun. kaç liraya maloldu ?
  • Merhaba arkadaşlar bizim burada bir tanıdık 1.4 tsi comfortline dsg aldı 100000 civarina fiyat nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: toyotaozudogru

Merhaba arkadaşlar bizim burada bir tanıdık 1.4 tsi comfortline dsg aldı 100000 civarina fiyat nasıl?

hocam siteye gireceksin güncel fiyat üzerinden %6 indirim yapacaksın. eğer altında yada aynıysa iyi fiyat, değilse yada yüksekse pahalı.

Siz de hemen Volkswagenseverlerin buluşma noktası Volkswagenim’e üye olun, Dost Drive avantaj sayfasında yer alan formda kendi bilgilerinizle birlikte “keşke bir Volkswagen sahibi olsa” dediğiniz arkadaşınızın bilgilerini doldurun, birlikte test sürüşü yapın, hem kendinize hem de arkadaşınıza %6’ya varan* indirim kodu kazandırın.

14 Kasım – 31 Aralık 2015 tarihleri arasında geçerli olan Volkswagen Dost Drive kampanyası benzinli motora sahip Polo ile birlikte tüm Yeni Passat ve Yeni Passat Variant modelleri için %4, diğer Volkswagen modellerine ise %6 indirim fırsatı sunmaktadır.

denmiş ama % 6 yapıyorlar passat ta da zorlarsan biraz.

Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS DSG Comfortline 103.700 TL

bu ise pahalı almış. 97500 e falan bırakıyorlar bunu.

Yeni Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG Comfortline 112.500 TL

buysa ki sanmıyorum cok iyi almıs demektir. ama imkansız gibi. 2 tane comfort dsg var biliyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airport34 -- 18 Aralık 2015; 15:35:10 >

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar bizim burada bir tanıdık 1.4 tsi comfortline dsg aldı 100000 civarina fiyat nasıl?

hocam siteye gireceksin güncel fiyat üzerinden %6 indirim yapacaksın. eğer altında yada aynıysa iyi fiyat, değilse yada yüksekse pahalı.

Siz de hemen Volkswagenseverlerin buluşma noktası Volkswagenim’e üye olun, Dost Drive avantaj sayfasında yer alan formda kendi bilgilerinizle birlikte “keşke bir Volkswagen sahibi olsa” dediğiniz arkadaşınızın bilgilerini doldurun, birlikte test sürüşü yapın, hem kendinize hem de arkadaşınıza %6’ya varan* indirim kodu kazandırın.

14 Kasım – 31 Aralık 2015 tarihleri arasında geçerli olan Volkswagen Dost Drive kampanyası benzinli motora sahip Polo ile birlikte tüm Yeni Passat ve Yeni Passat Variant modelleri için %4, diğer Volkswagen modellerine ise %6 indirim fırsatı sunmaktadır.

buysa ki sanmıyorum cok iyi almıs demektir. ama imkansız gibi. 2 tane comfort dsg var biliyosun.

Yok hocam 125 'lik o zaman biraz kazık yemiş .

• Bana bugün metalik siyah comfort dsg tdi cam tavan led far için 125 dediler. Liste fiyatı 131 küsür sanırım. Kesin karar verildiğinde gidip düzgün pazarlık yapılır.

Var mı bu ara satın alan ? Bir de highline pek yok sanırım piyasada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridleyscott kullanıcısına yanıt
    Highline siparisleri gecen 10 gunlugune acilmisti yeniden kapandi.Cok zor bulmaniz ama yinede bir sordurun bence.

• Bunca olaydan sonra vw ayağa düştü.5 kuruş verilmez.

• vw ne ya doğa düşmanı araba hayatta almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Bana bugün metalik siyah comfort dsg tdi cam tavan led far için 125 dediler. Liste fiyatı 131 küsür sanırım. Kesin karar verildiğinde gidip düzgün pazarlık yapılır.

Var mı bu ara satın alan ? Bir de highline pek yok sanırım piyasada.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-layda-otomotivden-o-kmde-1.6-tdi-passat-comfort-bir-gunluyune-228421103/detay/

fiyat uygun , sanırım filo olarak alıp uygun satıyorlar .

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam 125 'lik o zaman biraz kazık yemiş .

belki üzerinde 1-2 ekstra donanım vardır.

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.