Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 10-EMRE

Dod da öyle piyasada öyle.vw felaket itibar kaybetmiş.2.elde araclarin yüzüne bakan yok.

Hocam kişisel olaylardan mevzuyu genele taşıyacak yorumlar getiremezsiniz, sanki yüzlerce vw alıp satmış gibi konuşuyorsunuz.

Dod fiyat politikası zaten ortada onu herkes eleştiriyor, bende eleştiririm fakat ortada vw piyasası diye bir gerçek varken vw felaket itibar kaybetmiş demekte ne oluyor ?

Ben işyerim dahil bütün araçları vw'den alırım ve satarken piyasada hiç sıkıntı yaşamadım, ticarisinden bineğine bir çok arabalarını aldım sattım...Elbette sıkıntı yaşayanlar olacaktır orası ayrı...
  • 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt
    Yanlisiniz var 100 bine highline alirsiniz herseyide olur aracin.Sizin bahsettikleriniz 73 74 binlik trendlinelar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar araba yeni diyemi bilmıyorum kaloriferi acınca leş gibi (yeni araba kokar ya ) bir koku geliyor. alalı 1 ayı gecti hala sıcak açamıyorum iğrenc bir koku. yeni araba alıp bunu yaşayan varmı ? varmıdır bunun bir caresi dayanılacak gibi değil.
  • bmw 3 serisi dururken bu aracı alanın aklına şaşarım.
  • 2014-2015 model passatlar fren vakum pompası tahrik eksantrik milindeki problem yüzünden geri çağrılıyor, problem ani frenlemerde fren mesafesinin çok uzamasına neden oluyor, bu arda vw ile falan bir derdim yok, fanboylar lütfen saldırmasın, kullanan arkadaşlara bilgi olsun diye yazdım...ingilizce resmi açıklamaya buradan ulaşabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

bmw 3 serisi dururken bu aracı alanın aklına şaşarım.

70 000 TL ye 3 serisi göster sıfır km hemen alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: metesserdar

2014-2015 model passatlar fren vakum pompası tahrik eksantrik milindeki problem yüzünden geri çağrılıyor, problem ani frenlemerde fren mesafesinin çok uzamasına neden oluyor, bu arda vw ile falan bir derdim yok, fanboylar lütfen saldırmasın, kullanan arkadaşlara bilgi olsun diye yazdım...ingilizce resmi açıklamaya buradan ulaşabilirsiniz

Page Not Found
    Sorry, the page you requested could not be found.

It may have moved to a new location. Please find what you need from one of the menu items to the left or above or go to

• yeni çıkan araçlarda genelde böyle sorunlar olur ve 1-2 yıl içinde giderilir, zaten garantide böyle sorunlar için var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba, 2015 passat arabasi olup, saatlerde geri kalma problemi yasayan var mi ? Analog ve dijital saat geri kaliyor surekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

sıfır km 2015 passat fiyatlarından haberiniz yok sanırım ya da benimle dalga geçiyorsunuz?

• akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    Giriş fiyatı 77.200
    Bu da linki:
  • quote:

quote:

quote:

sıfır km 2015 passat fiyatlarından haberiniz yok sanırım ya da benimle dalga geçiyorsunuz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-wolkswagen-passat-sifir-arac-240991049/detay

ben kimseyle dalga gecmem. 150 000 tl lik passat alanlar cevaplamalı o zaman sorunuzu. ancak bmw nin başlangıc fiyatı bile 150 000 . bunu anlatmaya calısıyorum. birinin en bazı 150, diğerinin dolusu 150. elmayla armutu kıyaslamaktır bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: yyamany

Giriş fiyatı 77.200
    Bu da linki:http://binekarac.vw.com.tr/fiyat-yeni-passat.aspx

77 bile değil. kampanya var 73-74 e bırakıyorlar su an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elzem_uA

Arkadaslar merhaba, 2015 passat arabasi olup, saatlerde geri kalma problemi yasayan var mi ? Analog ve dijital saat geri kaliyor surekli.

ben yaşamadım. sizde koku problemı varmı peki bende size onu sorayım ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-wolkswagen-passat-sifir-arac-240991049/detay

ben kimseyle dalga gecmem. 150 000 tl lik passat alanlar cevaplamalı o zaman sorunuzu. ancak bmw nin başlangıc fiyatı bile 150 000 . bunu anlatmaya calısıyorum. birinin en bazı 150, diğerinin dolusu 150. elmayla armutu kıyaslamaktır bu.

3.20i m paket 165.000 lira arada 10.000 lira fark var gözünüzü seveyim yapmayın

ben bu aradaki farka istinaden bmw 3 serisi dururken passat alınır mı dedim?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

3.20i m paket 165.000 lira arada 10.000 lira fark var gözünüzü seveyim yapmayın

ben bu aradaki farka istinaden bmw 3 serisi dururken passat alınır mı dedim?

benım gücüm 70 000 idi. sıfır km D segmenti kaliteli satarken zarar etmeyeceğim araba dediğimde başka bir olasılık bulamadım.

• akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    Hocam bir passat sahibi olarak size bi yerde hak veriyorum ben 150 bin lira verecek olsam kesinlikle alacağım araç passat olmaz.Ancak bazı insanlar aracın donanımını çok seviyorlar onlara hak veriyorum.Kişisel zevk biri bmw olsun çamurdan olsun der diğeri full olsun der.
  • 165 bine pejo 1.6 motor benzinli araç, yapılabilecek en kötü tercihlerden biri olur türkiye paket 320d alırım daha iyi em paket kem paket göz boyama para tuzağı şeyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yenı b8 kasada trim seslerı hakkında yorumu olan var mı?
    b7 kasadan daha cok dıye okudum bır yerde sasırdım.adam b7 kasayı arıyormuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

yenı b8 kasada trim seslerı hakkında yorumu olan var mı?
    b7 kasadan daha cok dıye okudum bır yerde sasırdım.adam b7 kasayı arıyormuş...

alalı bir ay oldu fazla yol yapmadım ama zerre ses yok. birazda şans işi bence bu ses olayı. Genelleyemeyiz.

bendeki sorun koku. cok yogun bir yeni araba kokusu var. rahatsız ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.