Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanirim en iyi bu sekilde karar vereceksiniz.Ayrica eger butceniz el veriyorsa panaromik cam tavani inanilmaz guzel olmus kadjarin onu dusunebilirsiniz.Birde herkes 19"jantlarin arabanin konfor algisini baya dusurdugunu soyluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • timmydncn kullanıcısına yanıt
    Cam tavan benimde çok hoşuma gitti, kesinlikle ekleteceğim ve aynı şekilde 19 jant istemiyorum. 17 görünüş olarak biraz zayıf olsa da, Kadjar seçersem 17 ile alacağım. Led farlarını gece hiç göremedim umarım adam gibidir. Bazı soru işaretlerim var açıkçası... Ama iki aracın içine oturunca eşim bile Kadjar'ın daha ucuz malzeme kalitesi olduğunu hemen farketti.
  • SnypeR kullanıcısına yanıt
    Bayanlar isin estetiginde kalitesinde hocam daha iyi anlarlar dedigim gibi trim sesi haricinde sanirim epeydir bir renault araci bu kadar olmus denilebilecek seviyede.

• Uc soru: led far ya da hayalet gosterge gibi opsiyonlarin fiyatlarini nerede bulurum?

Bir de 90 liraya comfort, sunroof duz mu yoksa malum 105'e comfort, led, dsg mi daha ideal sizce? 1-2 yil binip satma dusuncem var da. Zarar hangisinde daha az olur?

Tamamen kendi istedigim araci olusturup siparis etsem ne surede geliyor ortalama?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cevaplayayim elimden geldigince opsiyon listesi pek gozukmuyor ortaliklarda ama led far 5bin tlye yakin hayalet gosterge ise navigasyon alinmadan alinamiyor.Navigasyon +Hayalet gostergede 10bin tl gibi bir rakam yapiyor.Simdi siparis verseniz arac 2016 olacak ve en erken subat ortasi mart basi gibi gelir tahminim.Yinede bir bayi ile gorusmenizde fayda var.

• yeni Passat'ı gördükten sonra hakikaten "das auto" diyor insan!
  • Arkadaslar bugun passat variant dsg comfortline (reflex gumus ve cam tavan) icin 118.200 TL olarak opsiyonladik, normal fiyati 127.00 TL, sizce nasil?

Bir kac haftadir fiyat soruyorduk, 120.000 altina dusmuyorlardi, bugun Ankara'da ki iki Dogus bayi arasinda gide gele bu fiyata dustu. Ayni subede alt kat ile ust kattaki personel ayri ayri fiyat veriyor, enteresan gercekten.

Bu arada alternatif olarak yine passat variant comfortline DSG (beyaz ve cam tavansiz) 110.300 TL ye biraktilar, aslinda 8 bin TL fark daha akilli, ama 2.elde satarken cogu araclarin beyaz ve cam tavansiz oldugunu varsayarsak gri-cam tavanli avantaj olacaktir, ayrica kullanirkende sanki gri daha guzel gibi, cam tavan zaten konforlu. Siz ne dusunuyorsunuz bu detaylarla ilgili?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertp -- 5 Aralık 2015; 21:33:04 >
  • Fiyat normal,iyi hatta,her bayi yapmaz...alabaileceğiniz max.indirim bana göre.%4+3...Cam tabanla ilgili trim sesi şikayetleri var ama servis çözüyor...reflex gümüş b8'e oldukça yakışıyor,hayırlı olsun...

• Arkadaşlar yeni kasa 2014 150 hp tsi act Comfort manuel sahibiyim.1 aydır bir ihtiyaç dolayısıyla aracı mı satmaya çalışıyorum.sifiri 99500 indirimli haliyle 95000 lira olan araca dod bile zorla 75000 lira verdi.vw piyasası ölmüş.benzinli dizel farketmiyor.koskoca markayı sifirladilar.vw bile araçlarının arkasında değil artık.paraniz degerliyse vw den uzak durun.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10-EMRE

Arkadaşlar yeni kasa 2014 150 hp tsi act Comfort manuel sahibiyim.1 aydır bir ihtiyaç dolayısıyla aracı mı satmaya çalışıyorum.sifiri 99500 indirimli haliyle 95000 lira olan araca dod bile zorla 75000 lira verdi.vw piyasası ölmüş.benzinli dizel farketmiyor.koskoca markayı sifirladilar.vw bile araçlarının arkasında değil artık.paraniz degerliyse vw den uzak durun.

Siz kaça almıştınız?
  • timmydncn kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ediyorum cevabiniz icin.

Passat icin soyleyebilecegim bir kac sey car ama tamamladan buraya yazmak istemiyorum. Yakin zamanda uzun bir passat vs mondeo vs insignia raporu cikartacagim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar yeni kasa 2014 150 hp tsi act Comfort manuel sahibiyim.1 aydır bir ihtiyaç dolayısıyla aracı mı satmaya çalışıyorum.sifiri 99500 indirimli haliyle 95000 lira olan araca dod bile zorla 75000 lira verdi.vw piyasası ölmüş.benzinli dizel farketmiyor.koskoca markayı sifirladilar.vw bile araçlarının arkasında değil artık.paraniz degerliyse vw den uzak durun.

Hocam DOD resmen öldürüyor. Benim araca 21 verdiler Ben 29 sattım. DODa araç verilmez
  • Dod da öyle piyasada öyle.vw felaket itibar kaybetmiş.2.elde araclarin yüzüne bakan yok.

• quote:

Dod da öyle piyasada öyle.vw felaket itibar kaybetmiş.2.elde araclarin yüzüne bakan yok.

Bugün sıfır araç alın, ertesi gün Doda uğrayın sonuç maalesef yine değişmeyecektir. Kriteriniz Dod olmasın.

Vw itibar kaybettiği yok, piyasa genel olarak geberik durumda. Seçim, siyaset ve döviz kurları düzene girmediği sürece bu belirsizlik devam eder.

Araç satışı için zor bir dönem.
  • Merhabalar ,
    su anda satilan trendline passatlarin farlari mercekli mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 10 Aralık 2015; 14:47:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt
    led harici mercek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

led harici mercek yok.

bilgi için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail_yikilmaz

quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

led harici mercek yok.

bilgi için teşekkürler

Tesekkurler kaan bey.90 100 bin verecegim arabada sis fari mercekli far cruise olmamasi icime sinmedi ve 73 e arkadasimin 2011 otm c180 ini aldim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 11 Aralık 2015; 0:12:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmuraY

Teşekkür ederim. Araç 1.4 tsi 125 bg Passat Variant Comfortline herhangi bir ek donanım yok. Ekletme şansım olsaydı elektrikli bagaj kapağı ve anahtarsız giriş dışında bir şey eklemezdim sanırım. 83.600 TL fiyat aldım araç adıma ayrıldı şimdi 2015 dizel Focus' umu satmaya çalışıyorum ama insanlar gerçekten çok ölücü olmuş. Normalde sedan Passat için gitmiştim ama ailemiz genişliyor bagaj kapasitesi ve ferahlık nedeniyle bu eşimde bende bu aracı görür görmez almaya karar verdik. Birde sedanda soğutmalı torpido gözü yok variant ta var sanırım :) çok etkiledi bizi :)

ben sedan trendline aldım sogutmalı torpido mevcut. ayrıca bagajıda inanılmaz büyük ben sizin yerinizde olsam variant tercih etmezdim ikinci el de satarken zorlanabilirsiniz.

• quote:

alakası yok. 5 yasında dizel golf ü ( o kadar dedikoduya ragmen dizelle alakalı ) 1 haftada istediğim fiyata sattım ki telefonlar susmadı bile. ilk gelen pazarlıksız aldı.

dod a verirseniz tabiki ölü fiyattan alacaktır. bana da sattıgım fiyattan 9000 tl az teklif etmişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airport34 -- 11 Aralık 2015; 12:02:17 >
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.