Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat aşağıda yazdıklarım ağır İRONİ içerir!

Sizi gidi egoları patlamış mısırdan beter passatçılar sizi. Sizin arabanızı millet dacia ile tokatlıyor sizde koşa koşa alıyorsunuz ayıp ayıp.

İnanmayan baksın;

http://forum.donanimhaber.com/m_111955855/f_//tm.htm#111963237
  • Comfort dsg dizel 121.500
    cam tavan 3500
    led far 4000
    Liste fiyatından %5.4 indirim almışsınız hocam bence güzel bir indirim.Aracın beyaz olduğunu düşünerek renk farkı koymadım.
    27 ekimde aynı araca birisi 126500 fiyat almıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timmydncn -- 17 Kasım 2015; 22:56:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge34

Arkadaşlar tdi comfortline led far ve cam tavanlı passat için 122 k teklif aldım nasıl sizce?

fiyat aldığınız yer bayimi acaba , ilandaki aracı galericiler nasıl bu fiyata veriyorlar( sanırım filo şeklinde indirimli alıyorlar)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2015-vw-passat-1.6-tdi-comfortline-otm-vites-sifir-km-245126078/detay/

• Buda iyiymiş hemde london jantlı.(İstanbul jant bence korkunç)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhani

Dikkat aşağıda yazdıklarım ağır İRONİ içerir!

Sizi gidi egoları patlamış mısırdan beter passatçılar sizi. Sizin arabanızı millet dacia ile tokatlıyor sizde koşa koşa alıyorsunuz ayıp ayıp.

İnanmayan baksın;

http://forum.donanimhaber.com/m_111955855/f_//tm.htm#111963237

sesli güldüm okurken
  • Bayiden verdiler sedefli beyaz araç %4 indirim ve %1.5 bayi payını almayız dediler evet. Ancak nakiti arttırmalıyım o nedenle bayiyi söylüyorum çorum bayisi verdi bu fiyatı ben alamayacağım

• 1,6 tdi trendline paketine hiz sabitleeyici taktirilabiliyormu..maliyet hakkinda bilgisi olan varmi.

• isnuerog İ kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer sipariş vermediyseniz opsiyonlatabilirsiniz. Yok eğer aldıysanız dışarda taktırılıyor 1000 lira gibi bir maliyeti olması lazım.
  • timmydncn kullanıcısına yanıt
    cavabiniz icin tesekkur ederim.
    siparis vermedim.trendline paketinde sadece hiz sabitleyici benim gozumde bir eksiklikti.iki kucuk cocuk olunca ici siyah doseme olan araba tercih etmek zorundayim..comfortline da da siyah doseme var evet ama biraz ucuz paketliye yoneldim.

benim tek istegim uzun yolda beni yormasin hiz sabitleyiciyi acayim ayagimi gazdan cekeyim, yola yapissin koruklu otobus gibi yaylana yaylana gitsin diye passat dusunuyorum.aslinda yeni avensis advance 1,6 d aklimi celmiyor degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabadan çok mesaj sayısı dikkatimi çekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airport34

şu BT ile alakalıda hiçbirsey anlamadım. Trendline daki teyp 5' ve BT özelliği yok. comfortline daki Teyp 6,5' ve BT özelliği var.

Şimdi trendline da teyp aynı teyp ama BT özelliğimi eklenmiş ? bilen biri aydınlatırsa cok sevinicem.

Arkadaşlar, arkadaşımızın sorusuna cevap verebilecek var mı? Gerçekten bende merak ediyorum. eski 5" lere hiçbir şekilde bluetooth desteklemez deniliyordu.
    Bu iş nasıl oldu trend de ekran mı değişti. Sorduklarımız sadece trende yeni paketle bluetooth geldi deniyor. Açıklama yok nasıl oldu ekran değişti .... vs.

Teşekkürler
    Anliyorum hocam herkesin kullanim ve ihtiyaclari farkli mesela ben hiz sabitleyici kullanmadigim icin opsiyonlatmadim.Avensise gelince ben avensisin eski şaşali gunlerinden cok uzak oldugunu dusunuyorum.

• zanka Z kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran degismiyor yine 5'' ekranla geliyor araclar connectivity paket denilen usb ve bluetooth u iceren bir paket geliyor ve bu artik standart gelen araclar bt ve usblu geliyor.

• Merdomable kullanıcısına yanıt
    Neden hocam mesaj sayisi dikkatinizi cekti acaba?

• timmydncn kullanıcısına yanıt
    1,6 trendline 8. ayda 90 bin lira imis..simdi 95 bin lira..yil sonunu beklememek lazim aslinda..malum dolar euro kurlari bizim ulkemizde hep yukseliste..
    aradaki fiyat farkina agustos ayinda cam tavan ve metalik boya eklettirilebiliyormus..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    evet hocam şuan indirim var araçlarda yıl sonu diye fakat bayiiye gidip sorarsanız hazırda araç bulma olasılığınızda çok yüksek bu aralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanka

quote:

Orijinalden alıntı: airport34

şu BT ile alakalıda hiçbirsey anlamadım. Trendline daki teyp 5' ve BT özelliği yok. comfortline daki Teyp 6,5' ve BT özelliği var.

Şimdi trendline da teyp aynı teyp ama BT özelliğimi eklenmiş ? bilen biri aydınlatırsa cok sevinicem.

Arkadaşlar, arkadaşımızın sorusuna cevap verebilecek var mı? Gerçekten bende merak ediyorum. eski 5" lere hiçbir şekilde bluetooth desteklemez deniliyordu.
    Bu iş nasıl oldu trend de ekran mı değişti. Sorduklarımız sadece trende yeni paketle bluetooth geldi deniyor. Açıklama yok nasıl oldu ekran değişti .... vs.

Teşekkürler

ben kendim cevaplıyayım. Aracı aldım. USB kol dayamanın altındaki boş alana koyulmus. Teyp aynı teyp. ancak bluetooth suz modeldeki tuşlara bakarsanız sağ en üstteki düğmede " sound " yazıyor. aynı birebir teyp de bluetooth lu olan modelde oradaki sound yazısının yerinde " phone " yazıyor, bluetooth ayarlarını oradan yapıyorsunuz. telefonu bir kez tanıtıyorsunuz daha sonra rehberinize kadar ekranda görünüyor. arama yapabiliyor ve aramaları yanıtlıyabiliyorsunuz. mikrofonda cok başarılı karsı taraf gayet net duyabiliyor, sizde karsı tarafın sesini hoparlörlerden alıyorsunuz. müzik çalarken arama gelirse müziği kesiyor falan falan...

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airport34 -- 30 Kasım 2015; 13:41:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: isnuerog

1,6 trendline 8. ayda 90 bin lira imis..simdi 95 bin lira..yil sonunu beklememek lazim aslinda..malum dolar euro kurlari bizim ulkemizde hep yukseliste..
    aradaki fiyat farkina agustos ayinda cam tavan ve metalik boya eklettirilebiliyormus..

dsg den bahsediyorsunuz sanırım 95000 derken. Yoksa trendline manuel ler su sıra 73000 74000 civarında.
  • airport34 kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel aydınlattınız. Üsteki beyefendinin bahsettiği araç dizel.
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.