Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tok kapı sesi,hayallerinde oluşturdukları olmayan prestij Malum marka için ve anlamsız savunmalar...
    Ben ülkemizde bu emisyon skandalının çok ses getirip bu markanın yadırganmamasını çok normal karşılıyorum
    HES'e,Nükleer'e karşı olmayan marka fanboylarından bişey beklememek lazım

Yine yeniden hatırlatmadan geçemeyeceğim
    Siz Passata değil Passat ve Doğuş size biniyor
    Uyanın artık!
  • Malum tayfanın eline fırsat geçti. Her yere nox yazıyolar. Yeni birşey öğrendiler çevre duyarlısı oldular. Hayatlarına baksan çoğunun çevreye zarardan başka katkıları yok. Emisyon hilesini savunacak değiliz elbet. Ama bunu fırsat bilip her yerde vw ye saydıran, vatana millete ve çevreye en ufak bir katma değeri olmayan samimiyetsiz tipler bıktırdı artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: splendidhdmi

quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

quote:

Orijinalden alıntı: Rozetmen

Gelmiş hala burada çevre muhabbeti yapıyorlar.biz Avrupa'da yaşamıyoruz arkadaşlar !daha geçen rusya tonlarca Narı geri gönderdi zirai ilaç kalıntısı var diye.pazarlardaki bolluğun sebebi bu.çatır çatır yiyoruz.onkoloji hastanelerinde patlama var.fabrikalar salımının dibine vuruyor.en basiti 2009 dizel araba kullanıyorum ve aracımda dpf yok.hileli denilen tdi motorlardan bile daha fazla kirletiyorumdur.

Ülkemizde çevre kimsenin umrumda değil.daha az evvel geldim boş tarlada lastik yakıyorlar,otobüsler kaçak mazotla geziyorlar.kafanıza çok takmayın.

Kafa süper ya bu kafaya ulaşmak için ne kullanıyorsunuz? Avrupada çevre önemli ama bize önemli değil ha. Birde be güzel söylüyorsun onkoloji hastaneleri arttı diye...

Co2 sera etkisi yaptığı için çevreyi kirletir. Lastik yaktılar diye yada fabrika bacasından çok duman çıktı diye yaşayacağınız kanser riski çok yüksek değildir. Ancak nitrit oksit kanserojen olduğundan ve doğada kolay kolay çözünmediği için Co2'den kat kat daha tehlikelidir.

Bu kafasızlıkla daha çok kişi kanser olur. Ama kendiniz yada bir yakınınız kansere yakalanana kadar keyfinizi bozmayın kapısını bir kapatırsınız tok diye ses çıkarır herşeyi unutursunuz.

Olayı vw ye bağladın ya helal olsun. Git bi 90 lardan kalma dizel otobüsler çevreye ne zarar veriyor araştır, kamyonlar ne yapıyor araştır.

Olayı ben mi vw'ye bağladım? Peki araçlarında hile yaparak euro 1 standardındaki motorları euro 5 diye millete kakalayan başka bir marka mı?

Eski motorlar bu kadar yüksek sıkıştırma oranlarına sahip olmadığından zannettiğinizin aksine çok daha düşük nox salınımı yapıyor.

Hile yaparak kanser saçtığı tescillenen firmayı savunun aferin madalya takacaklar size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 9 Kasım 2015; 8:52:50 >

• Benim çevreye olan duyarlılığımı nereden biliyorsun? Yok millete faydası olmayanmış da çevreye duyarlı olmayanmış geçin bu laf salatasını.

Nitrit oksit sadece çevreyi kirleten bir gaz değil birinci dereceden kanserojen yani insan sağlığı için zararlı bir gaz. Siz cahilce savunup bir taraflarınızıda yırtsanız abd cezayı kökleyecek ab ülkeleri de sıra bekliyor ve bu sahtekar firmayı kanser saçan motorları satamaz hale getirecekler.

Para vererek satın alınan aracı kendi sağlığından ve çocuğunun sağlığından daha fazla savunan marka fanatiklerine bir şey anlatamayız ama bu sayfaları okuyan bilinçli tüketicileri vazgeçireceğiz.

• Cevap veriyoruz cevabımız siliniyor. Sanki küfür ettik. Millet giydiriyor kıvrak zeka , kıt kafa vs hiçbirsey yok. Enteresanmıs.

çok komiksiniz hepiniz bu kadar söylüyorum. dandik arabalarınızla size gazsız mutlu günler dilerim. ben tok kapı sesimle mutluyum en azından güven veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Para vererek satın alınan aracı kendi sağlığından ve çocuğunun sağlığından daha fazla savunan marka fanatiklerine bir şey anlatamayız ama bu sayfaları okuyan bilinçli tüketicileri vazgeçireceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CorsaD

Siz Passata değil Passat ve Doğuş size biniyor
    Uyanın artık!

başarılı
  • Neyse, en azından tüplü şahinin az salınım yaptığını öğrenmişler de eski otobüslere sarmışlar.

• GAZ MASKESI TAKAR GINE BINERIZ

• beyler benim araç baz donanım trend hiçbir artı yok(en altı daha altı yok :) beklemeyi sevmediğim için anlık düşen araçlardan dı. yakaladığım değerler güzel yalnız bu aralar 4.5 ort benzinle geziyorum biraz daha rahat kullanıyorum. dün bayiye cruise control takdırmak için gittim siparişi verdik inş. ctsi takacağız trendline a cruise control takdıran varsa lütfen bi foto atabilirmi direksiyonun solundaki tuşlar değişiyor sağındakilerde değişiklik varmı diye soracağım
  • Arkadaşlar selam,

Comfortline ya da Highline araçlarda Bluetooth özelliği var mı?
  • namre3kutuk kullanıcısına yanıt
    Var hocam BT artık standart oldu trendlineda dahi var artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timmydncn -- 14 Kasım 2015; 9:58:40 >
  • Arkadaşlar selam bende bir tane passat aldım bakalım Trendline 1.4 125 ps manuel.

Aracı fazla incelemeden aldım. size ufak bazı sorularım var. yanıtlarsanız sevinirim.

1 - B8 ne demek ? bazı videolarda B8 passat diyor ? bilgilendirirseniz sevinirim :)

2 - Ben trendline aldım bluetooth ve USB standard olmus.Merak edenler icin.

Benim merak ettiğim teyp üzerinde yukarıda arkadaşın resimlerini koyduğu gibi yol bilgisayarı detaylarını görebilecekmiyim ?

3- Yakıt tüketimi nasıl . Yani basit hesap km de ortalama ne kadar yakıt tüketiyor. kuruş olarak. litre vs değil. : )
  • Öncelikle hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
    1. B8 kasanın kodu. Bir önceki kasanın kodu B7 örneğin.
    2. Evet görebilirsiniz.
  • Başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: airport34

Arkadaşlar selam bende bir tane passat aldım bakalım Trendline 1.4 125 ps manuel.

Aracı fazla incelemeden aldım. size ufak bazı sorularım var. yanıtlarsanız sevinirim.

1 - B8 ne demek ? bazı videolarda B8 passat diyor ? bilgilendirirseniz sevinirim :)

Benim merak ettiğim teyp üzerinde yukarıda arkadaşın resimlerini koyduğu gibi yol bilgisayarı detaylarını görebilecekmiyim ?

3- Yakıt tüketimi nasıl . Yani basit hesap km de ortalama ne kadar yakıt tüketiyor. kuruş olarak. litre vs değil. : )

Ne kadara ve nerden aldınız hocam bi mahzuru yoksa öğrenebilirmiyiz? Hayırlı olsun bu arada.

• yanıtlar için teşekkürler.ayrıca iyi dilekleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim. sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel.california

quote:

Orijinalden alıntı: airport34

Arkadaşlar selam bende bir tane passat aldım bakalım Trendline 1.4 125 ps manuel.

Ne kadara ve nerden aldınız hocam bi mahzuru yoksa öğrenebilirmiyiz? Hayırlı olsun bu arada.

doğuş oto kartal 73 000 TL teşekkür ederim Hocam.

• Günlük yaşantısında ne kadar sigara alkol bonzai kullanan tip varsa alayı nox karşıtı olmuş

• 1.6 tdi dsg kaçtan başlıyor? Son Zaman'larda fiyat alan var mı

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.