Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Patolojik Bulgur

Hepinizi kandırdı VW. Paranızı aldı. Sizi enayi yerine koydu. Amerikan vatandaşı olmadığınız için paranızın üstüne çökecek.
    O pis gaz salan arabanızla güzel ülkemin havasını kirleteceksiniz. Ama bizim arabamızın tok kapı sesi var diyerek kendinizi kandıracaksınız.

güzel ülkemiz

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

quote:

Orijinalden alıntı: Patolojik Bulgur

Hepinizi kandırdı VW. Paranızı aldı. Sizi enayi yerine koydu. Amerikan vatandaşı olmadığınız için paranızın üstüne çökecek.
    O pis gaz salan arabanızla güzel ülkemin havasını kirleteceksiniz. Ama bizim arabamızın tok kapı sesi var diyerek kendinizi kandıracaksınız.

güzel ülkemiz

Olsun, yine de güzel ülkemiz, Tu kaka VW.

• Yıllardır VW kullanan ve forum donanım okuyan biri olarak, bu araç hakkında bilgi almak adına birkaç sayfa okudum. Yani insanlar işi gücü bırakmış tamamen VW i karalama politikasına girmiş. Arkadaş beğenmiyorsan senin bileceğin iş, beğenen ve araştıran insanlara laf etmenin ne anlamı var ?

3 kez VW araç değiştirdim. 2 si benzinli 1 i dizeldi. araçlarda hiçbir ( altını çiziyorum ) hiçbir sorun yaşamadım. Benim aldığım fiyatlarda diğer marka alan arkadaslar ya zarar ettiler, ya da araçlarında sorunlar yaşadılar. Ayrıca hemen hemen diğer markayla aynı fiyat, biniyorsun adamın arabasına onunki 50 ediyorsa benimki 150 etmeli diyorsun. 3 gömlek üstün akranlarına göre VW modelleri. Kalite , işçilik, yol tutuş .. Ne derseniz.

Bu arabalarla Türkiye de kaza bela yaşamazsanız aracınızın değeri asla ama asla düşmüyor. Misal şu an kullandığım araç 2011 model golf 43 milyara almıstım. 50 milyar veriyorlar. araç 5 yasında. varın gerisini siz düşünün.

aklımdaki arac passat ın en düşük versiyonu. Ki bence en düşük versiyona göre bile gayet dolu bir arac. fiyatı biliyorsunuz 75 civarında. bu aracı kullanan, aracın yeni sahibi olan birileri varsa samimi tavsiye rica ediyorum. Okuyanlara teşekkürler, kazasız sürüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airport34 -- 5 Kasım 2015; 13:38:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: airport34

Yıllardır VW kullanan ve forum donanım okuyan biri olarak, bu araç hakkında bilgi almak adına birkaç sayfa okudum. Yani insanlar işi gücü bırakmış tamamen VW i karalama politikasına girmiş. Arkadaş beğenmiyorsan senin bileceğin iş, beğenen ve araştıran insanlara laf etmenin ne anlamı var ?

3 kez VW araç değiştirdim. 2 si benzinli 1 i dizeldi. araçlarda hiçbir ( altını çiziyorum ) hiçbir sorun yaşamadım. Benim aldığım fiyatlarda diğer marka alan arkadaslar ya zarar ettiler, ya da araçlarında sorunlar yaşadılar. Ayrıca hemen hemen diğer markayla aynı fiyat, biniyorsun adamın arabasına onunki 50 ediyorsa benimki 150 etmeli diyorsun. 3 gömlek üstün akranlarına göre VW modelleri. Kalite , işçilik, yol tutuş .. Ne derseniz.

Bu arabalarla Türkiye de kaza bela yaşamazsanız aracınızın değeri asla ama asla düşmüyor. Misal şu an kullandığım araç 2011 model golf 43 milyara almıstım. 50 milyar veriyorlar. araç 5 yasında. varın gerisini siz düşünün.

aklımdaki arac passat ın en düşük versiyonu. Ki bence en düşük versiyona göre bile gayet dolu bir arac. fiyatı biliyorsunuz 75 civarında. bu aracı kullanan, aracın yeni sahibi olan birileri varsa samimi tavsiye rica ediyorum. Okuyanlara teşekkürler, kazasız sürüşler.

Türk insanının huyudur zirvedekini eleştirmek, laf sokmak, kötülemek.

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible_jn

Bu gaz kaçıran araç ülkeyi kirletirken siz hala aracı övüyorsunuz.

Ülkemizde herkes elektrikli araç kullanıyor zaten. haklısın pardon.
  • Negatiwe kullanıcısına yanıt
    Allah korusunda yarın bir gün evine bir hırsız girdiğini düşün. Polis adamı yakalıyor ama hırsız kendini savunmak için cezaevindeki katilleri gösterip bunlar adam öldürdü benden daha kötüleri var deyip ceza almasın. Sence bir suçu örtmek için başka bir suçun varlığı yeterli bir sebep midir?

Hala dizel vw düşünenler kanser olmayacaklarının garantisi mi var zannediyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Allah korusunda yarın bir gün evine bir hırsız girdiğini düşün. Polis adamı yakalıyor ama hırsız kendini savunmak için cezaevindeki katilleri gösterip bunlar adam öldürdü benden daha kötüleri var deyip ceza almasın. Sence bir suçu örtmek için başka bir suçun varlığı yeterli bir sebep midir?

Hala dizel vw düşünenler kanser olmayacaklarının garantisi mi var zannediyorlar?

Kansermi ? : )

abartmışsın biraz. egzosun önüne oturup beklemıyoruz sonucta ?
  • airport34 kullanıcısına yanıt
    Hayret normalde biz araçlarımızı çalıştırınca araç ısınana kadar egsozun karşısında oturup bekliyoruz ama siz böyle yapmadığınıza göre çok bilinçli bir tüketici olmalısınız.

Peki süper bilinçli arkadaşım o egsozlardan çıkan NOX gazı nereye gidiyor? Siz hangi havayı ciğerlerinize çekiyorsunuz?
  • Hişşşt... Passatlarda indirim varmış, kimse duymasın😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildiğin şirket arabası oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

bildiğin şirket arabası oldu.

Ee yani noluyo oyle olunca ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Ne olmasını isterdin?, Passatı olan insanların araçlarını gereksiz övdüklerini düşünüyorum göndermem o yöne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Hayret normalde biz araçlarımızı çalıştırınca araç ısınana kadar egsozun karşısında oturup bekliyoruz ama siz böyle yapmadığınıza göre çok bilinçli bir tüketici olmalısınız.

Peki süper bilinçli arkadaşım o egsozlardan çıkan NOX gazı nereye gidiyor? Siz hangi havayı ciğerlerinize çekiyorsunuz?

Sizin arabanız elektrikli galiba ? ne bu çevreci mesajları ? NOX gazı birtek bana mı dokunuyor da beni düşünerek bunun telaşı içindesin ? yoksa inceden inceye "hepimiz bu havayı soluyoruz , bu kadar egoist olma " mı demek istiyorsun ?

Bu şuna benziyor ," aman evdeki Wifi bağlantısını kapatayım internet kullanmayacaksam, vücuduma boş yere zarar vermesin " deyip modemi kapatırsın ama wifi aratsan evin içinde 30 tane wifi sinyali bulursun.

Ben aracı calıstırırken arabanın icindeyim, arabaya biniyorum ısıtma gibi bir derdimde yok. basıyorum gidiyorum. gaz falan solumuyorum. park ederken de kapatıyorum iniyorum gidiyorum. Her normal araç sürücüsü gibi.

Zararlı birsey alınıyorsa vücuda zaten alıyoruz hep beraber, Dizel golf kullanıyorum diye kanser olmam merak etme.

Sen ne yaparsan yap yeteri kadar zehirleniyorsun.Dizel araç kullansan da kullanmasan da. Yediğin içtiğin şeylerden soluduğun havaya, her köşe başındaki baz istasyonlara kadar

ayrıca " arkadaşım " sen benim bilincimi sorgulayamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airport34 -- 5 Kasım 2015; 20:24:46 >

• quote:

quote:

quote:

Ne olmasını isterdin?, Passatı olan insanların araçlarını gereksiz övdüklerini düşünüyorum göndermem o yöne.

Övülüyosa bir sebebi vardır bu kadar insan boşuna övmez bu kadar insanın beyni yıkanmış değil insanlara gerizekalı muamelesi yapmayın.. Burada Vw yi passatı eleştiren anti vw ciler ellerine geçen ilk fırsatta en ala vw ci olacak kişiler ki görüyoruz çoğunu.. Bitanesi vardı adını hatırlayamadım Hondacı, vw ye deli gibi söverdi sonra paramı buldu ne oldu golf 7 aldı o gün bugün yok ortada sonra bi baktım Golf Türkiye forumunda takılıyo en baba VW ci olmuş

• quote:

quote:

quote:

bana şu an 75 000 tl ye alınacak aynı sınıfta daha güzel daha kaliteli bir araç söylesene ? sıfır km olacak ama.

• İnsanlara gerizekalı muamelesi yaptığım yok benimde geçmişimde VW BORA kullanmışlığım var, Fakat benim derdim normal kullancısına değil diğer üst sınıf araçlardan daha üstün olduğunu v.s söyleyenlere gönderme yaptım yoksa size özel garezim yok
  • airport34 kullanıcısına yanıt
    Sıfır araç fiyatlarını güncel olarak takip etmiyorum,fakat o fıyat aralığında sıfır denk olacak arabaların olduğunu tahmin ediyorum ve ayrıca temiz ikinci el daha üst sınıf araçlarda alınabilir bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7904

2015 passat 1,4tsi trend yakıt tüketim verileri ekonomik kulllanım ile istanbul konya arası. 80-90 hız ile ort 4,1lt/100km. resimleri ekledim en sondaki 29km lik veri çarşıya indik gezdik eve döndük
    Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen PassatHuzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen PassatHuzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen PassatHuzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen PassatHuzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat

Hocam trendeline larda sis farı varmı ? sizmi eklettiniz ? bildiğim kadarıyla yok.

• quote:

Sıfır araç fiyatlarını güncel olarak takip etmiyorum,fakat o fıyat aralığında sıfır denk olacak arabaların olduğunu tahmin ediyorum ve ayrıca temiz ikinci el daha üst sınıf araçlarda alınabilir bana göre.

Ben yeterince takip ediyorum şu sıralar araç değiştireceğim için. emin ol yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airport34

Yıllardır VW kullanan ve forum donanım okuyan biri olarak, bu araç hakkında bilgi almak adına birkaç sayfa okudum. Yani insanlar işi gücü bırakmış tamamen VW i karalama politikasına girmiş. Arkadaş beğenmiyorsan senin bileceğin iş, beğenen ve araştıran insanlara laf etmenin ne anlamı var ?

Hayır VW'i beğenemezsiniz. Bu foruma göre öyle bir hakkınız yok.
    Burada kime sorsan gider subaru alır, mazda alır hatta dacia bile alır ama vw almaz. Almamasına söz söyleyecek değiliz ancak alana da laf eder. Zaten sıkıntı bu kısımda. Beğenmiyorsan almazsın olur biter. Her türlü alış verişte bu durum geçerlidir. Herhangi bir mantıklı açıklama yapmana gerek, açıklama yapmana bile gerek yok. Sürekli laf sokma çabası nereden ileri geliyor çözemedim gitti.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.