Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 20 Eylül 2015; 0:23:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

b8 gercekten cok iyi.

/>

Ahahha resim çok iyiymiş. Kullanırım ben bunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

b8 gercekten cok iyi.

/>

bu resmin aynısını abd bağrağı gösteriyorlar tüm vw logoları ayaklarına kapanıyo :D
  • Hepinizi kandırdı VW. Paranızı aldı. Sizi enayi yerine koydu. Amerikan vatandaşı olmadığınız için paranızın üstüne çökecek.
    O pis gaz salan arabanızla güzel ülkemin havasını kirleteceksiniz. Ama bizim arabamızın tok kapı sesi var diyerek kendinizi kandıracaksınız.
  • Arkadaslar araci 1.6tdi dsg varianti teste ciktim yol tutusu berbat gidisi gayet basarili dsg cok basarili sikinti cikarmasinin sebebi buyuk ihtimalle kullanim hatasi asiri duyarli yakit tuketim degerleri tahmini sdisi 4lt sici 5-6.5lt arasi sehir trafigine gore.
    1.4tsi 150hp dsg ilede teste ciktim 1.6tdi dan kesinlikle daha seri canli bir arac kalkislarda f30 kadar hizli ve canli tepki vermesede gayet basarili yakit tuketimi f30 136bgle ayni diyrbilirim sdisi 5-5.5ltlere ulasilabilir fakat s.ici kullanimda 7lt nin altina dusecegini sanmiyorum testte 8.6lt yakaladm yuklenip ve stabil karisik kullanimda.donanim ve fiyat konusunda cok basarisiz gercekten insanlari soyma niteliginde dsg 12-14 bin fark ledler 8bin fark cok ucuk farklar ama arac cok guzel konforlu genis ferah f30 kasa aracimdan sonra surus keyfi vermesede uzun yolda ve sehir icinde konforu ve genisligi kesinlikle tatmin edici.dusuncem 1.6tdi duz vitesli almak dsg asiri fiyat farkiyla el yakiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EMİSYON DURUMU NEDİR ACABA.
    DİZELİNDE YİNE AYNI HATA YOKTUR UMARIM MİLYONLARCA GERİ ÇAĞRILAN ARAÇLARDAN SONRA
  • quote:

Orijinalden alıntı: mondeo3834

Arkadaslar araci 1.6tdi dsg varianti teste ciktim yol tutusu berbat gidisi gayet basarili dsg cok basarili sikinti cikarmasinin sebebi buyuk ihtimalle kullanim hatasi asiri duyarli yakit tuketim degerleri tahmini sdisi 4lt sici 5-6.5lt arasi sehir trafigine gore.
    1.4tsi 150hp dsg ilede teste ciktim 1.6tdi dan kesinlikle daha seri canli bir arac kalkislarda f30 kadar hizli ve canli tepki vermesede gayet basarili yakit tuketimi f30 136bgle ayni diyrbilirim sdisi 5-5.5ltlere ulasilabilir fakat s.ici kullanimda 7lt nin altina dusecegini sanmiyorum testte 8.6lt yakaladm yuklenip ve stabil karisik kullanimda.donanim ve fiyat konusunda cok basarisiz gercekten insanlari soyma niteliginde dsg 12-14 bin fark ledler 8bin fark cok ucuk farklar ama arac cok guzel konforlu genis ferah f30 kasa aracimdan sonra surus keyfi vermesede uzun yolda ve sehir icinde konforu ve genisligi kesinlikle tatmin edici.dusuncem 1.6tdi duz vitesli almak dsg asiri fiyat farkiyla el yakiyor.

yol tutuşu berbat derken ? herkes bu aracın yol tutuşunu övüyor bence sizde bir problem var.

• 2 ekimde ekim sonu teslim 1.4 tsı 125 bg harvard mavi içi bej aldım insallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prvn90 -- 4 Ekim 2015; 12:11:57 >
  • Euro 6 dizellerde problem yok diye aciklamalari var, benzinlide zaten bi sorun yok

• Olmasa da olur. Volkswagen GAS AUTO
  • güzel araba. dün aldım. almışken yeğenlerede aldım 2-3 tane. kapı sesi çok iyi.
  • Noxwagen

Gas auto

• Beyler ww araç alimlarinizi bir daha düşük n bence en azından bir süre askıya alin. Su anda 4 avrupa ülkesinde ssatışları yasaklandı. Çok büyük tazminatlar ödeyecek sadece araç başına 34000 dolar a.b.d de ödeyecek. Türkiye dek ilerde birleşip dava açmaya Başlamışlar ayıplı maln misli ile değişimiveya para iadesi iicin. Buna daha rakip firmaların açacağı rekabet davaları hariç. Bence en azından bir sure daha düşünun almak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: prvn90

2 ekimde ekim sonu teslim 1.4 tsı 125 bg harvard mavi içi bej aldım insallah

Emisyon olayından sonra bu marka arabaları almak pekte mantıklı gelmiyor bana. Volvo der ve susarım.
  • B5 ve B6 passat dan sonra bmw x1 ve mercedes cla kullandim. Gercekten passati ozlettiler. Fiyatlari çok yukseldigi icin bmw ve mercedese gecenler olmustur ama bu fiyat bandinda daha rahat bir araç yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vires -- 6 Ekim 2015; 10:59:07 >
  • dostum variant icin soyledim yol tutusunu 80 le giderken serit degistireyim dedim 3.seride dustum .sedan da bir problem yok

• Merhaba
    Bugun doguş oto dan sipariş verdim.
    1.4 benzinli comfort manuel passat.
    Opsiyonlar cam tavan , harvard mavi metalik renk , iç döşeme bej.
    Aldıgım fiyat 90.300 tl.
    Siz kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: riderman

Merhaba
    Bugun doguş oto dan sipariş verdim.
    1.4 benzinli comfort manuel passat.
    Opsiyonlar cam tavan , harvard mavi metalik renk , iç döşeme bej.
    Aldıgım fiyat 90.300 tl.
    Siz kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Hocam yanlış anlamayın benim arabayla falan işim olmaz ama hala bu markayı alan var mı diye merak ediyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JesseBitchman kullanıcısına yanıt
    yani arkadaşlar
    hala bu aracı inanılmaz derece de alan var.
    yolunuz düşerse bir bakın derim.
    sanırsınız migros marketi.
    belki avrupa da alan yoktur.
    ama bizde malesef
  • Mrb arkadaslar,

Kullanan varsa, 1.4 TSİ DSG takit yuketimi nedir?

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.