Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baltalı_ilah

Gittim inceledim. Bu arabaya 100 bin veren parayi rahat kazaniyordur. Otesi yok.

Birde 3 serisiyle falan kiyaslayan var. Allah akil dagitirken bunlar passatin icinde oturuyordu orasi kesin.

Ya arkadaş bir bitmediniz yahu.
    Git 3 ün forumuna, direksiyon titremesi ve yağışlarda motorun su alması hakkındaki konuları bit oku.
    Gitsinler önce dizel 1.6 motor getirsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Vw ilk defa highline donanimda bu kadar comert davranmis ve ayni Zamanda kaliteyi ust seviyede tutmus

Highline alinmayacaksa alinmasin daha iyi bence

Dsg'ye falan karismam ama highline olmali trendline hele kapiya konmaz

yani 80-90 bin tl veren adam 120 bin tl 'de verir hocam. mübarek tank gibi araba.

Arabanın hakkı dsg ve highline.
    Ancak o zaman premium hissi alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sencer33

Guzel tasarim bence. Kullanicilardan gorus gelirse hos olacaktir. Highline dsg fiyat nedir acaba?

123 civarına alırsın hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Git 3 ün forumuna, direksiyon titremesi ve yağışlarda motorun su alması hakkındaki konuları bit oku.

aynen hocam. bmw 1.6 dizel otomatik kombinasyonunu yapmadığı için sıçrama yapamıyor. sanırım 2016-2017 premium modellerin 1.6 ve altı dizel otomatiklerinin konuşulacağı yıllar olacak.

mercedes c180 1.6 dizel otomatik 115 hp -136 hp.
    bmw 3 serisi 1.5 dizel otomatik 82 hp - 184 hp.

özellikle 1.5 motordan 184 hp güç adamı heyecanlandırıyor. ama fiyatlar gene 140'tan aşağı olmaz. biraz özellik istersen 160-170 bulur ki passat full 125 bin tl...
  • önceden yazıldımı bilmiyorum, ön çamurluklar b8 passat da plastik malzemeden yapılmış, tıpkı peugeot ve renault daki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5323F5D9 -- 2 Şubat 2015; 12:25:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

quote:

aynen hocam. bmw 1.6 dizel otomatik kombinasyonunu yapmadığı için sıçrama yapamıyor. sanırım 2016-2017 premium modellerin 1.6 ve altı dizel otomatiklerinin konuşulacağı yıllar olacak.

mercedes c180 1.6 dizel otomatik 115 hp -136 hp.
    bmw 3 serisi 1.5 dizel otomatik 82 hp - 184 hp.

özellikle 1.5 motordan 184 hp güç adamı heyecanlandırıyor. ama fiyatlar gene 140'tan aşağı olmaz. biraz özellik istersen 160-170 bulur ki passat full 125 bin tl...

arada b segmenti araba kadar fiyat farkı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Malik Hoca

önceden yazıldımı bilmiyorum, ön çamurluklar b8 passat da plastik malzemeden yapılmış, tıpkı peugeot ve renault daki gibi

zzzt yanlış cevap. Hiç de plasitk değil.

https://www.youtube.com/watch?v=3vuoBJQiHFE

çarpışmta testinde hiç de plastikmiş gibi durmuyor.

plastik nasıl olur, şöyle olur;
    https://www.youtube.com/watch?v=sDjKSUIjow4

parça pıncik olur.

• Araçlar artık hakettiğinden çok daha fazla pahalı malesef.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sencer33

Guzel tasarim bence. Kullanicilardan gorus gelirse hos olacaktir. Highline dsg fiyat nedir acaba?

123 civarına alırsın hocam.

Tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedefci

quote:

Orijinalden alıntı: Malik Hoca

önceden yazıldımı bilmiyorum, ön çamurluklar b8 passat da plastik malzemeden yapılmış, tıpkı peugeot ve renault daki gibi

zzzt yanlış cevap. Hiç de plasitk değil.

https://www.youtube.com/watch?v=3vuoBJQiHFE

çarpışmta testinde hiç de plastikmiş gibi durmuyor.

plastik nasıl olur, şöyle olur;
    https://www.youtube.com/watch?v=sDjKSUIjow4

parça pıncik olur.

o iş video izlemekle olmaz, eline bir mıknatıs al ve dene,

Videodakileri bilmem ama Türkiyeye gelen b8 passatların ÖN ÇAMURLUĞU PLASTİK, Bunu ben bi tarafımdan uydurmuyorum b8 kullanıcları öyle olduğunu söylüyor. TANER GODE de dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5323F5D9 -- 3 Şubat 2015; 14:00:47 >

• Faydalı bir konu olmuş, kafamdaki sorulara cevapları buldum ve sessizce uzaklaşıp, honda ya yöneliyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah akıl fikir versin saçmasapan araçlar uğruna tartışmaya girip meseleyi namus davasına çevirenlere

• quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

Faydalı bir konu olmuş, kafamdaki sorulara cevapları buldum ve sessizce uzaklaşıp, honda ya yöneliyorum :)

az kaçan çok yakan arabaya kaçmak çok iyi olur tabi... :)
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    Civic in yakıtı passattan fazla mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 ACT 150 hp alan arkadaşlar aracın fiyatı ve şuandaki performansı hakkında bilgi verebilirlermi?
  • 1.4 TSI DSG modellerin özellikleri vw.com.tr sitesinde yayınlanmaya başlamış. Bayiler artık sipariş almaya basladilarmi acaba?

• Biraz önce 500 km'lik bir seyahatten geldim.26 krş Yaktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

Civic in yakıtı passattan fazla mı?

1,6 motor benzinli manuel civic; sırf şehir içi, çukur-tümsek gelince dur, köşelerde dur, ışıklarda dur vs.vs. 100 km.de 10 lt. yakar. (daha az yakar diyen İzmir de Konak tan Balçova ya yeşil ışığı takip ederek gittiği yolu söylüyordur). Şehir dışı ise; 60-70 km. arası 4 lt. civarı, 90-100 km. arası ise 5,5 - 6 lt. arasıdır. Passatı siz biliyorsunuz artık :)
  • Bugün Comfortline modelini gördüm.Daha önce siyah Highline görmüştüm.Aralarında %100 görüntü farkı var.Highline olan daha çok gözüme Audi gibi gelmişti.Comfortline ne yazık ki Jetta gibi duruyor.Yeni kasa mı değil mi ayırmakta zorlandım.

• Bugün test sürüşü yaptım, Passat ve Tiguan.
    Yukarda sorulan bazı sorulara Yanıt olacak şekilde aktarmaya çalışayım.

Passat iyi olmuş :) içi çok havalı. 1.6 dizel, Highline vardı. Ben aslında 1.4, 150 bg benzinli olabilir diyorum kendim için. Başka bir konu açıp görüş almıştım araç önerisi için.

DSG çok konuşuluyor. Bayide DSG sorunlu mu demeden (yok diyeceklerini bildiğim için) en çok ne satıyorsunuz dedim, DSG dediler, Donanım olarak da confortline...bu arada DSG kullanan Arkadaşlarım da deli misin ne sorunu, süper diyorlar!!!

Ben Highline donanımdan gündüz LED'leri ve 18 jant istiyordum sadece. Confortline üzerine bunları koydurdum fiyat almak için.

Genel olarak 2000-3000tl arası indirim yapıyorlar Web'de yazan fiyatlarda.

Teslim olarak da özel sipariş araç için 2.5 ay olarak söylediler, şimdi verirsen Nisan Ortası gelirmiş.

Aklımda kalanlar bunlar, sorunuz varsa bildiğim yerden olursa yanıtlarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.