Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

Biz diyoruz kalite sen diyosun ankara. Bugattinin motırunu vw üretiyor ? Sen bence vwyi kötüleme çünkü beceremiyosun. Tezin bile yok

Anlat anlat heyecanli oluyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne boyle en eski pasaatlara benzemis...

• Birisi, 20 bine renolara binip vwye çamur atarlar mı dedi :)

" Tok kapı sesi " artık eskisi gibi çıkmayacak bir kazanın görüntüleri...
    Kangoo'nun arka kapı menteşesi passat'a takılarak meydana gelmiş bir kazanın görüntüleridir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memleket44 -- 6 Şubat 2015; 19:36:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

quote:

Biz diyoruz kalite sen diyosun ankara. Bugattinin motırunu vw üretiyor ? Sen bence vwyi kötüleme çünkü beceremiyosun. Tezin bile yok

Anlat anlat heyecanli oluyor...

sen bassata laf edemeszin..bassat pireminyun bir arabadır..
    baska hangi markada BSG şanzıman var? tok kapı sesi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 7 Şubat 2015; 10:09:30 >

• quote:

hacı bu neyzen nasıl vw laf eder? ver azının payını neyzenin
    bassat dediğin araba laf edilmez..sütte leke var bassatta yok...
    bassat pireminyum bir arabadır..bassata laf edeni çarparız..
    neyzen şaşırma zabrımız taşırma

• Birgün ben de nasip olursa Passat almayı planlıyorum.

Düşündüğüm araç:

1.4 Trendline

Opsiyonlar

Spor Süspansiyon
    Sunroof
    LED Farlar
    Hız Sabitleyici

İlave olarak da dışardan Deri Döşeme ve 18 Jant.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin MİTSUBİSHİ

• falken34 kullanıcısına yanıt
    öyle birşey demedik. parası olupta vwyi beğenmeyen adam var audinin yanında vw beğenilmez tabi.
    bide parası olmayıp iyiye laf eden adam var renoya binip vwyi kötüleyen. ben bu forumda megane jettadan iyi yazısını okudum ya daha ne diyeyim
  • quote:

öyle birşey demedik. parası olupta vwyi beğenmeyen adam var audinin yanında vw beğenilmez tabi.
    bide parası olmayıp iyiye laf eden adam var renoya binip vwyi kötüleyen. ben bu forumda megane jettadan iyi yazısını okudum ya daha ne diyeyim

Dolu Megane boş Jetta dan iyidir.

• senersongur kullanıcısına yanıt
    Gelecek arac icin 3 ay derler opsiyonla. Siparis versen kendi aracin satilmayabilir kapora ne olur verirlermi soyletirler mi belirsiz. 3 ay aracsiz durulmaz. Vw nin bu arac yok muhabbeti ayri bir can sıkıcı

• falken34 kullanıcısına yanıt
    Almanın 2000modeli 2015renoya tercihimdir reno kullanıp arabalardan soğuyan birisiyim.

• Arabadan çok anlayan kardeşler,bir de şu passatın ikinci el değer kazanmasını veya kaybetmesini diğer markalara göre kıyaslarmısınız acaba,benim için önemli de..
  • meraba ben 2014 yeni kasa aldım cok memnunum ama comfortlan koskoca vvgen 10800 tl lik arabaya katlanır ayna let gunduz farı koymamıs artık meganlarda bile var bu özellikler öpsiyonel miş suç bizde iyi soruşturmadan aldık

• quote:

Almanın 2000modeli 2015renoya tercihimdir reno kullanıp arabalardan soğuyan birisiyim.

Yorumuna katılıyorum. Ama Rs serisi hariç. :)
  • bu arabada ACC (adaptif hız sabitleyici) opsiyonel olarak sunuluyor mu ve fiyatı nedir ? mesela 1.6 TDI 120 hp DSG highline ile kaç tl olur ?
  • 94 orta kasa BROADWAY i hiçbi arabaya değişmem . Tüplü olması koşuluyla.
  • yeni passat 1.4 125 bg dsg li olana hangi opsiyonlar eklenebiliyor.mesela led farlar eklenebiliyormu.bej koltuk eklenebiliyormu.fiyatlar nekdar
  • bu opsiyon mevzusuyla alakalı hiç bi bilgi yok vw.com da bıtek gost gostergelerın 8000tl oldugunu duymustum bu konuda bilgisi olan varmı
  • Arkadaş 2010 A6 sını satıp, Passat alacak. Üstüne de 40000 verecek. Allah akıl fikir versin.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.