Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bagaji daha küçük olduğu icindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audi çizgileri iyice belirginleşmiş
  • Anchowy61 A kullanıcısına yanıt
    5kapı yani hatchback mondeo , sedan mondeodan daha fazla bagaj hacmi sunuyor.. buda ilginç geldi bana. evet mondeoda passat kadar büyük bagaj yok ama sadece 20-30lt fazla bagaj hacmi için aradaki fark ödenmez diye düşünüyorum. ayrıca asıl soru şu: vw passat ile vw cc arasında ciddi fiyat farkı var ama ford da bu yok neden??
  • Aniil A kullanıcısına yanıt
    Fordu cok seven birisi olarak mondeoda ki bazi durumlar can sıkıcı. 5 k mi 4 k mi hatirlamiyorum bagaj 458 yaziyodu. Bunu yeterli bulduk diyelim. Ama mesela benim önceliklerimden krem döşeme yokmuş. Hadi cam tavan ile aracin icini ferahlattin can sıkıcı diger durum 0-100 ve aracin kilosu(dizel istedigim icindizele gore konusuyorum) Kafa oluyo çorba busefer. 30 lt bagaj meselesi degil aslinda.

Fiyat farki konusunda da ikisini ayni kefeye koydugu icin bence.

• Anchowy61 A kullanıcısına yanıt
    Krem döşeme konusunda tamamen katılıyorum.. keşke olsaydı. dizel olup olmaması bence sıkıntı değil ama ileride 1,5 TDCI yeni dizel motor gelecekmiş diye duymuştum.
    Onunda(1.5 dizelin) 0-100 12.1 sn gözüküyor. Karşılaştırma yaptim 95 lik focus 12.6 gözüküyor. Laguna 12.1 gözüküyor jetta 11.9(bunlar sıkca kullandiğim araclar) ilk kalkis haricinde beni memnun etmişlerdir hep. Ama mondeo gibi spor duran bir arac keske en azindan 11 civarlarinda olsaydi. c- max gibi.Hayirlisi super b , avensis geliyor piyasa kizisiyor gıbı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anchowy61 -- 17 Şubat 2015; 9:29:56 >
  • pejo 508 in yanında passat bildiğin çöp
  • Bmw ve özellikle Mercedes'i Vw ile kıyaslayan yorumlar gördüm.Şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: online1

İş yerimde bizim katta 5 kişide VW araç var. Bunlardan 4 tanesi çeşitli DSG problemi yüzünden servise gitmiş ve kutuyu komple değiştirmişler.
    Oran 4/5, Türkiye çapında kaç araçta olur siz tahmin edin artık. DSG'li araç almak kumar oynamaktan farksız.

Bahsettiğim arkadaşlarda aşağıdaki araçlar var.
    2012 Scirocco
    2013, 2014 Golf
    2012, 2014 Passat

2013 golf dsg kullanıyorum. 1.2 TSi midline Plus. Dsg de ne tip arızalar oluyor.

• Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    "mb ve bmw'nin en boş standart araçlarında bile passat'ın opsiyonel olarak sunulan donanımların çogundan fazlası mevcut." bu cümle tamamen yanlış, ıspatı da çok kolay, bmw'nin mercedes'in ve vw'nin sitelerine girip standart donanım listelerine bakmak... araç oluşturuculara girin de bir bakın bmw'de mercedes'te standart sanılan nelerin parasını çatır çatır alıyorlar...

Buyrun linkler:

VW:http://goo.gl/Q13O22

BMW:http://goo.gl/f6C76i

Mercedes:http://goo.gl/9sHOUA

• quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

pejo 508 in yanında passat bildiğin çöp

Hangi veri ve hangi kriterlere göre Çöp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir passat tutkunu olarak bayildimmm

• netde opsiyonel donalım listesi ve fiyat bilgilerini vermemişler
  • Arkadaşlar yeni passat tsi dsg şanzıman siparişleri ne zaman açılacak bilgisi olan var mı?
  • arkadaşlar passat güzel araba fakat aynı segmentte olan superb full donanım (1.6 dizel otomatik) bundan 20-30 bin tl ucuz olursa superb sıçrama yapabilir.
  • Ben de yeni Passat'ı bir kaç defa inceleme fırsatı bulmuştum. Evet belki kağıt üzerinde VW markası BMW ya da Mercedes Benz gibi firmalara rakip bir firma değil zaten VW grubunun bu markalara karşı savaştığı bir markası var; Audi. Ancak şöyle bir durum var ki malzeme kalitesi ve aracın duruşu bakımından kesinlikle rakip sayılabilir. Doğuş'un en büyük sorunu zaten ülkemize özel araçların donanımını kısarak getirtip onları opsiyonla satmaları. Misal Polo'larda kaput keçesi varken, ülkemize geldiğinde bunları söküp ayrıca satmaları gibi bir durum var. Avrupa'da satılan VW'ler ile ülkemizdekiler arasında fark var. Son olarak yeni Passat'ı kullanmadan, sadece görüp tasarımına bakıp ya da teknik özelliklerine bakarak konuşmak bence doğru değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 23 Şubat 2015; 13:04:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hughes

Ben de yeni Passat'ı bir kaç defa inceleme fırsatı bulmuştum. Evet belki kağıt üzerinde VW markası BMW ya da Mercedes Benz gibi firmalara rakip bir firma değil zaten VW grubunun bu markalara karşı savaştığı bir markası var; Audi. Ancak şöyle bir durum var ki malzeme kalitesi ve aracın duruşu bakımından kesinlikle rakip sayılabilir. Doğuş'un en büyük sorunu zaten ülkemize özel araçların donanımını kısarak getirtip onları opsiyonla satmaları. Misal Polo'larda kaput keçesi varken, ülkemize geldiğinde bunları söküp ayrıca satmaları gibi bir durum var. Avrupa'da satılan VW'ler ile ülkemizdekiler arasında fark var. Son olarak yeni Passat'ı kullanmadan, sadece görüp tasarımına bakıp ya da teknik özelliklerine bakarak konuşmak bence doğru değil.

Kesinlikle katılıyorum. 2005 yılında 2006 model Citroen C4 almıştık. O dönemde listedeki en pahalı 2. C4 idi. Yurtdışındaki araçlarda ön göstergede dokunmatik renkli ekran mevcutken bizimkinde sarı renk orjinalinin yarısı büyüklükte hesap makinesi ekranı gibi ekran vardı. Daha kimbilir neler sökülüp gönderiliyor.

• Güzel araba.
  • internetteki malum satış sitesindeki yeni kasa passat fiyatları servisteki 0 fiyatlardan pahalı. bunun mantığı nedir yani. millet kuyruğa girmek istemezse 3-5 bin lira kazık yemekmi oluyor bu.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.