Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm Nickleri Almışsınız T kullanıcısına yanıt
    siteye girip fiyatlara tıkladığında 1.6 nın net fiyatı daha çok çıkıyor ben denedim . bence bir okşama sevme durumu var. 150 beygirin 120 beygirden daha ucuz olma ihtimalini mi konuşuyoruz.
  • arkadaşlar bende 2013 yada 2014 model dizel otomatik passat düşünüyorum. bütçem 85 bine kadar çıkarabilirim. 10 bin km altında temiz 2013 model dizel dsg comfort buldum birkaç tane. ama 2014 dizel dsg trendline modellerde fiyat olarak uygun. sizce hangisinde karar kılmalıyım? comfort olanlarda bluetooth ve görsel park desteği yok sanırım. ama 2014 comfortlarda sanki bunları eklemişler gibi millet ilanlarına yazıyor. acaba 2014 model comfortlarda eklendimi bu özellikler bilgisi olan varmı? sizce 2013 comfortmu yoksa 2014 tredline mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacaksan en azından orta Donanım al derim.

• Bende bozdum niyeti,

ilgilenenlere; 2009 2.0 TDI DSG 170HP Comfortline 100 bin kmde servis bakımlı tertemiz B6 passat var satılık, rengi Demir Gri bu arada...

Tüketimini merak edenler için en son seyahatimden bir örnek :)

https://www.youtube.com/watch?v=3KfVdlqBhMQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPelerinliAdam -- 11 Mart 2015; 4:12:37 >
  • Selam arkadaslar yeni passat tsi highline manuel sipariş verdim 10 gün önce opsiyon olarak sunroof ve geri görüş kamerası eklettim.geri görüş kamerası eklettiğim için highline donanımda standart olan cihaz değişecek mi. Değişmeyecekse geri görüş kamerası olduğu için tv özelliği yada vidto klip oynatabilşr mi bu cihaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

@UqUR48 hayırlı olsun arkadaşım, tekerin düz bassın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hurik -- 12 Mart 2015; 16:53:24 >
  • Qashqai ve passat arasında uzun bir müddet kararsız kaldım.Sonuç olarak 1.dizel manuel comfortline siparişi verdik.İnşallah hayırlı olur.Mayıs sonun da teslim olur denildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UqUR48

Selam arkadaslar yeni passat tsi highline manuel sipariş verdim 10 gün önce opsiyon olarak sunroof ve geri görüş kamerası eklettim.geri görüş kamerası eklettiğim için highline donanımda standart olan cihaz değişecek mi. Değişmeyecekse geri görüş kamerası olduğu için tv özelliği yada vidto klip oynatabilşr mi bu cihaz

Hocam kaça mal oldu? Ben de comfort ile highline arasında kaldım. Yeni Superbi de bekleyesim var. Garip duygular içerisindeyim. :)
  • Harbiden şimdiye kadar en iyi Passat bayıldım bu yeni kasaya

• arkadaşlar herkese selamlar
    Yeni passat 1,6 tdi highline dsg sipariş verdik - 10 gün bekledik.
  • Ne zaman teslim ederiz diye bekletiyorlarmış.
    Ama maalesef ALMANYA led far tedarikçisindeki sorundan dolayı SİPARİŞLERİ KABUL ETMİYORMUŞ.
    GİDİP KAPORAMIZI İADE ALACAĞIZ
  • yANİ YENİ PASSAT ALACAKLARA söylemiş olayım ben.
    Çok heveslenip Highline almaya şimdilik karar vermeyin.
    sonra bizim gibi hevesiniz kursağınızda kalabilir.

AMA COMFORTLİNE ve TRENDLİNE donanımda sorun yok , BİLGİNİZE PASSAT SEVENLER, ARAÇ ÇOK İYİ BU ARADA TEST ETTİK , MÜKEMMEL
    HERKESE SELAMLAR
  • yeni nesil passat kaç tork?

• quote:

Orijinalden alıntı: is.mail

yANİ YENİ PASSAT ALACAKLARA söylemiş olayım ben.
    Çok heveslenip Highline almaya şimdilik karar vermeyin.
    sonra bizim gibi hevesiniz kursağınızda kalabilir.

AMA COMFORTLİNE ve TRENDLİNE donanımda sorun yok , BİLGİNİZE PASSAT SEVENLER, ARAÇ ÇOK İYİ BU ARADA TEST ETTİK , MÜKEMMEL
    HERKESE SELAMLAR

bu nebiçim iş yıllarca hep vw araclarını doğuş grubu hep yok şu kadar zaman sonra gelcek diye malın değerini yükseltmek için yapıyor karaborsa gibi sanki.hayır vw hem dünya satışında toyotayı gecip birinci olmak istiyor hemde araba yok böyle sacmalıkmı olur yap kardeşim üretimi iki katına cıkar üretim yapmadan nasıl gececeksin toyotayı birileri yalan söylüyor ama hangisi vw mi yoksa doğuş grubu mu var bir yanlışlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 30 Mart 2015; 10:26:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

yeni nesil passat kaç tork?

1.4 150hp olan 250, dizelde aynı, 1.4 122hp 200nm. Sitesinde var bu bilgiler zaten.
  • Arkadaşlar Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS Comfortline DSG için fiyat alan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogen

Arkadaşlar Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS Comfortline DSG için fiyat alan var mı ?

Sırf DSG diye 13000 liramı vereceksiniz?
  • Bugün aracı inceleme fırsatım oldu, tek bir şeyden bahsedeceğim. Geri kalanı herkes inceleyip bahsediyor zaten. Aracın göğüsle öncam arası çok kısa ve yine öncam yanlardaki iki yan direkler de yine aynı şekilde bundan dolayı çok kısa dik ve ince geldi. Buna dikkat eden oldumu acaba? Açıkçası bu durumu ben beğenmedim hiç.
  • hipofiz H kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı yerdeyim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdf

Ben de aynı yerdeyim :)

Dsg de yani :)

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.