Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar her şeyin bir bedeli var.ne kadar alırken zorumuza gitsede VW nin bu satış politikası sayesinde araclarinizin değeri düşmüyor. Zarar etmeden kolayca satabiliyoruz.insanlar alması ulaşması zor olduğunu biliyor 2.eline rağbet ediyor.ayrica bende VW den 2 tane sıfır araç Almış olmama rağmen çok şükür sizin bahsettiğiniz satıcılara rastlamadım. Benim karşılaştıklarım ilgiliydi pazarlık yapmıştım.kime ne sorduysamda cevap aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10-EMRE kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde 150 act vardi yanlis hatirlamiyorsam. Yol bilgisayarinda ki genel yakit ortalamani ne acaba?

• 3000 km geride kaldı. 6.4 gösteriyor

• Orijinalden alıntı:Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 0:26:38 >
  • vw sitesindeki araç tungsten gri mi acaba arkadaşlar. Bir de metalik renk farkı sadece opaklarda mı olmuyor.
    comfortline daki konsoldaki ekranın etrafı metal renk yada piano black seçme şansı oluyor mu yoksa standart gri renkli mi oluyor.
    nasipse benzinli 125 manuel comfortline beyaz renk + cam tavan sipariş vermek istiyorum.tel. ile görüştüğümde ağustosa gelir bir de kapora 5 bin olur dediler. neden kapora fazla dediğimde bu kombinasyon az sipariş oluyor ama vazgeçerseniz iadede sıkıntı olmaz dediler. Hakikaten herkes dsg lisini mi alıyor anlamadım.85 000 civarı şuan ağustosa 90 olsa bu araç alınır mı sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Procedür -- 10 Nisan 2015; 23:53:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10-EMRE

3000 km geride kaldı. 6.4 gösteriyor

Bence süper bir değer. Ortalama hız kaç acaba? Ağırlıklı olarak şehiriçiyse mükemmel bir değer.
  • Bu arabayı alacak param olsa bu arabayı almam

• Bu araç ş.arasında ş.içi yaktığının yarısına yakın yakıyor.test ettim..bu degerlerıyle aslında bu araç tam şehirler arası aracı.ş.içi ise her gün 8 km Gidiş 8 de dönüş olmak üzere 16 km yolum var.her seferinde 8 adet trafik lambası geçıyorum. Toplamda 16 .2 sı yeşil yansa 6 sı kırmızı oluyor beklıyorum.2 Işık arası 500-600 metre bu mesafede ne kadar hızlı gıdeceksınız.bu şartlarda 8 litre yakıyor.ama agresif kullanmak yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErtugDark

doğuş oto esenyurt dan zar zor fiyat aldım...

1.4 125 hp comfortline benzinli harward mavi
    dijital gösterge paneli
    sunroof
    18inc jant
    ambians aydınlatma
    geri görüş kamerası
    katlanır ayna
    led high farlar.

105bin tl..

yalnz danışmanların suratındaki defol git burdan gibi tavırları lanet bakışları araba satma istememleri vss. 10 sendir değişmemiş halen aynı.. merak edenler için söliim..

Alırsan ekime almazsan *ikime kadar edaları var heriflerde

• quote:

doğuş oto esenyurt dan zar zor fiyat aldım...

1.4 125 hp comfortline benzinli harward mavi
    dijital gösterge paneli
    sunroof
    18inc jant
    ambians aydınlatma
    geri görüş kamerası
    katlanır ayna
    led high farlar.

105bin tl..

yalnz danışmanların suratındaki defol git burdan gibi tavırları lanet bakışları araba satma istememleri vss. 10 sendir değişmemiş halen aynı.. merak edenler için söliim..

mükemmel bi fiyat bence 150 lik ile 125 lik arasında 8 bin lira vardı 112 civarına alınsa cok iyi olur mesela ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodyear41

quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

quote:

Orijinalden alıntı: goodyear41

quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

arkadaşlar passat güzel araba fakat aynı segmentte olan superb full donanım (1.6 dizel otomatik) bundan 20-30 bin tl ucuz olursa superb sıçrama yapabilir.

Hayal dünyası jetta octavia tarzi araçlar 20 bin tl ucuz olur paketine göre

şuan full pssat dsg dizel 125 bin.skoda superb full dizel dsg li olanda 93 bin .hadi yeni cıkacak olana 3-5 bin zam olsun.

Bayi ile gorüştüm 100 bin tl nin üzerinde rakam olcagı kesin gözüyle bakıyoruz diyo eger tanitilan arac gelcekse dogru diyo :)

Bencede skodanında suyu ısındı octaviada oldugu gıbı tutuldukca zammı bastı.Superb cok sahane olmus fıyatıda sahane olacaktır almayan passata gıtmesın dıye fıyatı makul yapmazlar cunku para sol cebe degıl sag cebe gırmıs olur sonucta ıkı cepte vag ın

• sadece yalandan ''buyrun, tabiiki, iyi günler'' var.. adamlar senle uğraşmıyo belli çok satış yapıolarda artık tartışmamak elde değil.. tekrar gittiğimde aynı şeyler olmaz inşallah.. ve benden 20bin kapora istediler 1 gün öncesindede yan masadaki danışman 10bin istedi.. 10bin isteyen 8 ay sonra gelir dedi 20 bin isteyen 4 ayı geçmez dedi.. kafalarına göre anlıcağınız.. tartışmak için birebir bi yer valla.. şaka gibi..

araç 125lik evet.. gerçi 150lik daha iyi ama 125liğinde 0-100 9.5 saniye fenada değil..
  • quote:

sadece yalandan ''buyrun, tabiiki, iyi günler'' var.. adamlar senle uğraşmıyo belli çok satış yapıolarda artık tartışmamak elde değil.. tekrar gittiğimde aynı şeyler olmaz inşallah.. ve benden 20bin kapora istediler 1 gün öncesindede yan masadaki danışman 10bin istedi.. 10bin isteyen 8 ay sonra gelir dedi 20 bin isteyen 4 ayı geçmez dedi.. kafalarına göre anlıcağınız.. tartışmak için birebir bi yer valla.. şaka gibi..

araç 125lik evet.. gerçi 150lik daha iyi ama 125liğinde 0-100 9.5 saniye fenada değil..

125 ile 150 arasında 7 bin mi 8 bin mi ne fark vardı. Almanın pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Bana göre alınacak tek motor bu fiyat farklarından dolayı 125 bg olanıdır. Dsg ye bişi demiyorum zaten. Bu sınıfta konfor arandığından dolayı şart ama bu fiyat farkıyla olmaz hoca :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hipofiz

quote:

sadece yalandan ''buyrun, tabiiki, iyi günler'' var.. adamlar senle uğraşmıyo belli çok satış yapıolarda artık tartışmamak elde değil.. tekrar gittiğimde aynı şeyler olmaz inşallah.. ve benden 20bin kapora istediler 1 gün öncesindede yan masadaki danışman 10bin istedi.. 10bin isteyen 8 ay sonra gelir dedi 20 bin isteyen 4 ayı geçmez dedi.. kafalarına göre anlıcağınız.. tartışmak için birebir bi yer valla.. şaka gibi..

125 ile 150 arasında 7 bin mi 8 bin mi ne fark vardı. Almanın pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Bana göre alınacak tek motor bu fiyat farklarından dolayı 125 bg olanıdır. Dsg ye bişi demiyorum zaten. Bu sınıfta konfor arandığından dolayı şart ama bu fiyat farkıyla olmaz hoca :)

zaten golfün 80-100bin fiyat aralığında olduğu bi durumda sıfır d segmenti ve dopdolu bi araca 100-105 bayaa mantıklı bi seçim.. aracımı satar satmaz kapora vericem galiba.. tabii normal bi danışmanla iletişime geçerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 11 Nisan 2015; 13:24:32 >

• Müşterinin yüzüne bakmıyor dogusotomotiv çalışanları. almanya merkezine mail atip bu durumu bildirilse iyi olur

• Toyota bayi ve servis çalışanları ise affedersiniz neredeyse müşterinin altına bez bağlayacaklar.Adamlar özel danışmanlık şirketiyle anlaşmışlar. Müşteri memnuniyetini ölçmek için arayıp duruyorlar her hizmet aldığınızda. ..

• Düşünüyoruzya bakalım kısmet
    Güzel makine ama
  • Toyota bayi ve servis çalışanları ise affedersiniz neredeyse müşterinin altına bez bağlayacaklar.Adamlar özel danışmanlık şirketiyle anlaşmışlar. Müşteri memnuniyetini ölçmek için arayıp duruyorlar her hizmet aldığınızda. ..

• hipofiz H kullanıcısına yanıt
    DSG manuel arasında dünya bi fark varken 2.elde fiyat farkı yok.DSG ye 10 yıl garanti verilmeli...

• quote:

Orijinalden alıntı: KIRŞEHİR

DSG manuel arasında dünya bi fark varken 2.elde fiyat farkı yok.DSG ye 10 yıl garanti verilmeli...

Dsg den yana değilim zaten bu fiyat farkından ötürü. Skodada fark daha az olacaktır büyük ihtimal. Bu da acayip değil mi sizce. Aynı ürün vw amblemli bir modele eklenince 13000 diğer araçta 6000 tl. Sırf bu yüzden gidip almam zaten. Keriz yerine koymak gibi birşey bu.

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.