Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu müşteri memnuniyet anketi vw de var arkadaşlar,özel tarafsız bir şirketle anlaşmışlar.bu anketin size uygulanması için iki Şart var.1-vw den araç satın alacaksınız.aracınızı teslim aldıktan sonra ayrı ayrı 2 farklı şirket sizi Arıyor.aracı kapora vermenizden teslim alma sürecimize kadarki bütün işlemler için sizden cevap istıyorlar,eğer mükemmel değil derseniz satış elemanının başı derde gırıyor.2-aracınızı servise herhangi bir nedenle teslim etmeniz gerekiyor.Aracınızın işi bitip teslim aldığınızdan sonra gene Aranıyor ve memnun kalıp kalmadığınız soruluyor.yani araç almayanlar bu hizmetten yararlanamadığı için bir çoğunuz bu hizmetin farkında değil.genede almasanızda herhangi bir şikayetinizi vw online canlı destek Hattı'na bildirebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bir önceki aracım 2012 TSI 122 hp passattı.yakıt tüketiminden çok memnun kalmadığımdan yenisıyle değiştirdim.bu sefer tsi 150 hp act tercih ettim,çünkü 125 hp lik passatın Yakıt tüketimi konusunda 122 likten çok farklı olmayacağını düşündüm.150 hp te yeni bir teknolojı act var bu yakıtı düşürür diye düşünmüştüm.kısmen HAKLI çıktım.ıkı araç Arasında şehiriçinde büyük bir fark yok ama şehir dışında 150 hp act gerçekten farklıymış.122 hp ye göre Bayağı az yakıyor,şehirlerarasında.

• 125 tsi manuel benzinli kullanan varmıdır acaba.. 2015 model
  • 2015 1,6 tdi comfortline dsg model aracı kullandım, o kadar parayı hak etmediğini düşünüyorum. Mazda 6'yı incelemenizi tavsiye ederim. Bence passattan daha kaliteli bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKE CHECK

2015 1,6 tdi comfortline dsg model aracı kullandım, o kadar parayı hak etmediğini düşünüyorum. Mazda 6'yı incelemenizi tavsiye ederim. Bence passattan daha kaliteli bir araç.

Haklısın ama 2.0 benzinli motoruyla yılda 50 tane satsa başarı saysınlar. Önce ülkemizin şartlarına uygun motor getirsinler.
  • mazda zamanında motor çeşitlerini vergi sistemine uygun getirseydi şimdi böyle olmazdı.
  • Arkadaşlar, highline manuel benzinli veya 1.6 manuel dizel araç alacağım ama maalesef yok..Cebinde paran olsa da alamıyorsun ne passatmis arkadaş. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba
    Hafta sonu Ümraniye Rekor'a gittim. İlgilendiğim araç b8 trendline. Herkesin söylediği gibi sağ olsunlar müsteri temsilcileri pek bi ilgisizler. Liste fiyatı üzerinden sadece %1 indirim yaptıklarını, 1.000TL kapora karşılığı sipariş açabileceklerini ayrıca aracı temmuz gibi teslim edebileceklerini söyledileri. Bende kendilerine acelemin olmadıgını, 1.000TL hemen verebileceğimi söyledim ancak hafta sonu oldugu için işlem yapamadıklarını çarşambaya kadar da eğitimde olucakları için çarşamba günü size dönüş yapabilir diyerek hesap numarası verdiler. Araçın ödemesini teslim zamanındaki fiyat listesinden yapıcam ancak sizlerden öğrenmek istediğim bazı arkadaşlar metalik renk farkını hediye aldıklarını söylüyorlar bunun pazarlığını araç geldiğinde mi yapıyorsunuz yoksa kaporayı verirken mi. Müsteri temsilcileri araç temmuzda gelecek fiyatı belli değil diyerek kesinlikle pazarlığa yanaşmıyor. Araç alan arkadaşlar alım süreçlerini paylaşırlarsa ona göre hareket edicem. şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: saat_market

Arkadaşlar Merhaba
    Hafta sonu Ümraniye Rekor'a gittim. İlgilendiğim araç b8 trendline. Herkesin söylediği gibi sağ olsunlar müsteri temsilcileri pek bi ilgisizler. Liste fiyatı üzerinden sadece %1 indirim yaptıklarını, 1.000TL kapora karşılığı sipariş açabileceklerini ayrıca aracı temmuz gibi teslim edebileceklerini söyledileri. Bende kendilerine acelemin olmadıgını, 1.000TL hemen verebileceğimi söyledim ancak hafta sonu oldugu için işlem yapamadıklarını çarşambaya kadar da eğitimde olucakları için çarşamba günü size dönüş yapabilir diyerek hesap numarası verdiler. Araçın ödemesini teslim zamanındaki fiyat listesinden yapıcam ancak sizlerden öğrenmek istediğim bazı arkadaşlar metalik renk farkını hediye aldıklarını söylüyorlar bunun pazarlığını araç geldiğinde mi yapıyorsunuz yoksa kaporayı verirken mi. Müsteri temsilcileri araç temmuzda gelecek fiyatı belli değil diyerek kesinlikle pazarlığa yanaşmıyor. Araç alan arkadaşlar alım süreçlerini paylaşırlarsa ona göre hareket edicem. şimdiden teşekkür ederim.

Hocam hediye işi biraz senin yeteneğine ve samimiyet durumuna göre değişiyor. Ben paspas takımı ve bagaj havuzunu zor hediye alırken, başka bir arkadaş aynı bayiden aynı araba için benim aldıklarıma ek olarak cam filmi boya koruma falan da alabiliyor ama 1500 tl lik metalik farkını hediye edebileceklerini pek sanmıyorum. Bu arada yüzde 1 indirim ne kadar yapıyor?

• ben de Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG modelini düşünüyorum.

ACT li araç daha önce kullanan var mı aranızda? Gerçekten şehir içi yakıt tüketimi düşük mü?
  • Beyler sizce yil sonuna dogru fiyatlarda bir indirim olur mu?

Yil sonuna dogru almayi dusunuyorum da.

• Mümkün değil

• Seçimden sonra mıhtemelen zamlar kapıda

• Arabanin arkasi efsane olmuş yollarda görüyorum bazen çok hoşuma gidiyor

• Bence doğuş passat satarken PSYS pasat satın alabilme ve yerleştirme sınavı açsın.Sadece para vererek insanların bu araçları alabilmesi çok yanlış.Dünya para ver aylarca beklet avrupada orta sınıfda çoğu markaların gerisinde kalan bir aracı sat.Harika bir iş ama zamanından yerini kapan kazanıyor artık çok geç.İmzamdaki araba bana göre passattan üstün satışa koydum 64 e millet nazlanıyor daha 17 binde 2008 model passatlara 50 falan istiyorlar hayret ediyorum arkadaş.Gidin volvo alın ford alın bu nedirki ipnotize olmayın şunun karışık vwvw amblemlerine bakıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 20 Nisan 2015; 11:57:29 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UqUR48 -- 20 Nisan 2015; 18:05:08 >

• UqUR48 kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun çok güzel aracınız. En kısa zamanda app Plaka yaptırıp o plakalıklardan Kurtulun :)

Bu da benim aracım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 20 Nisan 2015; 18:13:43 >
  • 70 bine corolla alacağıma sanki bu comfortline daha mantıklı

• Herkes aracı kullanmadan atıp tutmuş. Variant 1.6 tdi highline modelini full olarak aldık. Mercedes c ile arasında kalmıştık ancak c'nin dizeline aynı özellikleri koyunca 190 bin fiyat çıkıyordu ve hala özellik olarak passatin gerisinde kalıyordu. Gerek yakıt ekonomisi gerekse boyutları, aile aracı için kullanılacağı için passat yonlerdirdi. Araç tek kelime ile kusursuz. İnsanlar hiç bilgisi olmadan gerek içi gerek motoru ve sanzimani artık çağ dışı kalan mazda 6 vs ile karsilastiriyorlar biraz alamıyorum bare alanlara çamur atayım durumu oluyor. Herkes önce takdir etmeyi bilecek bence sınıfında bu kalitede araç yok. Alan arkadaşlar zaten halinde çok memnun. Hepsi güle güle kullansınlar, çok özel bir araca biniyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: soralalp

Herkes aracı kullanmadan atıp tutmuş. Variant 1.6 tdi highline modelini full olarak aldık. Mercedes c ile arasında kalmıştık ancak c'nin dizeline aynı özellikleri koyunca 190 bin fiyat çıkıyordu ve hala özellik olarak passatin gerisinde kalıyordu. Gerek yakıt ekonomisi gerekse boyutları, aile aracı için kullanılacağı için passat yonlerdirdi. Araç tek kelime ile kusursuz. İnsanlar hiç bilgisi olmadan gerek içi gerek motoru ve sanzimani artık çağ dışı kalan mazda 6 vs ile karsilastiriyorlar biraz alamıyorum bare alanlara çamur atayım durumu oluyor. Herkes önce takdir etmeyi bilecek bence sınıfında bu kalitede araç yok. Alan arkadaşlar zaten halinde çok memnun. Hepsi güle güle kullansınlar, çok özel bir araca biniyorlar.

Araştırınca iş ciddi cidi araba almaya gelince gerçekler birer birer çıkıyor hocam.
    Premium diye fahiş fiyata almamışsınız iyi ki.
    Iyi günlerde kullanın.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.