Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl sonunda doğru indirim olur mu diye soranlar olmuş kaldırım olur indirim olmaz diye düşünüyoum.
  • Ben bu güne kadar vw de indirim görmedim. Hep bindiriyorlar.
  • Arkadaşlar, dün İzmir Vosmer'e gittim.
    1. 2015 için highline donanım siparişler kapanmış, isteyenler 2016 yı bekleyecekler.
    2. Comfortline için ağustos-eylülü bekleyeceksiniz diyorlar
    3. Alıcı gözle baktım (ki alacağım zaten) comfortline ve trendline alınmaz. "full led far ve farın üzerindeki ızgara boyunca da uzanan kalın krom çıta" olmadıktan sonra araba b7 kasa gibi duruyor, asla b8 değil yani.
    4. Ben dizel-düz vites-comfortline+full led far (4800 lira ilave artık) düşünüyorum artık. içi bej, dışı harward mavi veya beyaz.
    5. İçeride müşteri ile ilgi zayıf. Hepsi bir artist. Sadece Emin Bey diye biri vardı, bi tek o ilgilendi sağolsun.
    6. Vw iyice şımarmış ama ne yapacaksın, şimdi 100 liraya 508, C5, Mondeo vs. alıp, plakayı takar takmaz değeri 80 liraya düşen arabaya mı bineyim.
    Fikirlerimi paylaşarak yardımcı olayım dedim. Selamlar, saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okutmann -- 19 Mayıs 2015; 14:05:23 >
  • vay vay vay wolkswagen yine yapmış yapacağını tasarım çok şık
  • Bu foruma sadece vw altur'da yaşadığım asık suratlı eleman yüzünden yazıyorum.
    ben anlamam doğuş oto moğuşoto işlerinden,kamyon yüküyle para ver,araba 3 ay sonra belki gelir belki gelmez,fiyat 3 ay sonra değişebilir,eeee sonra bi de satıcının asık suratını çek,................anladın sen onu

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Bu foruma sadece vw altur'da yaşadığım asık suratlı eleman yüzünden yazıyorum.
    ben anlamam doğuş oto moğuşoto işlerinden,kamyon yüküyle para ver,araba 3 ay sonra belki gelir belki gelmez,fiyat 3 ay sonra değişebilir,eeee sonra bi de satıcının asık suratını çek,................anladın sen onu

şikayet et hocam.yokmuydu elemanları şikayet edilcek bir kurum.
  • 30 Mayıs 2015 Arkadaşlar araç bulma sıkıntısı ben de yaşadım. Ben bu yola 2015 Passat Trendline düz vites alma kararıyla çıktım. Tabiki Boşline binmek isteğim yoktu fakat biliyorsunuz işte para meselesi bu işler. Belki 10 bayiyi aradım yok yok yok. Adıyamandaki Bayide Umut Bey var ateş gibi bir adam.. Gümruge girmeyen bir araba buldu 5000 TL yatırırsan gumrukten girer girmez size aracı ayırabilirim dedi. Yalnız şöyle bir sorun vardı araç Comfortline DSG bi de Nivelles 17 jant var uzerinde. Bu, 97bin TL demek oluyor. Tabi araç beyaz ise.. Bir de metalik renk farkını koyunca 1500 TL daha biniyor uzerine.. Herneyse Zor bir karardı benim için.. Arkadaslar terendline almak icin ayırdıgım paranın uzerine bir de VDF kullandım aracım haftaya geliyor. VDF için ne kefil sordular ne maaş bordrosu sadece imza attık konu bitti.. Boş alacak arkadaşlar; girmeyin abi Trendline işine yarın bir gün satışı da zor oluyor boş araçların. Darısı başınıza.. Herkese sevgiler saygılar..

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Tam istediğim renk. Allah nazardan korusun kaza bela vermesin. Hayırlı olsun hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Tam istediğim renk. Allah nazardan korusun kaza bela vermesin. Hayırlı olsun hocam :)

Hocam teşekkür ederim âmin Allah Razı olsun

• İlgi alanıma fazlasıyla girmeye başladı.
  • 20 gun sonraya teslim trendline duz buldum 1.4 birisi almaktan vazgecmis nasipte varmis demek ki ama yuzde 1 bile indirim yapmadilar hediye olarak neleri zorlayabilirim tecrubeli vw ciler?

• alan pişman olmaz.....

• quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

alan pişman olmaz.....

merhaba aviregal,

son tüketim değerlerinizi paylaşır mısınız? rica etsem :)

iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: actuntas

20 gun sonraya teslim trendline duz buldum 1.4 birisi almaktan vazgecmis nasipte varmis demek ki ama yuzde 1 bile indirim yapmadilar hediye olarak neleri zorlayabilirim tecrubeli vw ciler?

burunlarından kıl aldırmıyorlar malesef. bende çok ısrar ettim kesinlikle fiyatta indirim yapmadılar :(
    zaten peynir ekmek gibi satıyolar niye indirim yapsınlarki.
  • Ön taraf uzay resmen
  • yav ben nisan ayından beri maslak dogus vw'de st ile gorusuyorum ben hiç burunlarının kalkık oldugunu gormedım..adamlada tanısıglıgım yoktur..telefonları adamın hıc susmuyorki size anında cevap versinler... ancak maillerime anında donuyordu...hatta iyide indirim aldım dedikleri gunden 2 hafta önce aracımı teslim aldım..maslak doğuştaki stlerin öyle ukala tavırlarını da görmedim..hatta müşterilerin burnu havada diyebilirim..adamın biri sipariş veriyor 3 ay sonra golf geliyor onu almıyor sonra baska sipariş veriyor onuda almıyor sonra başka bir tane daha veriyor onda değişiklik yapıyor 2 hafta sonra arayıp rengını begenmedım sunu ekleyın sunu cıkartın dıyor..adam mecbur yapıyoruz dedi...hep kendı yönümüzden bakıyoruz adamlar sizin bizim gibi gunde 100 kişiyle ugrasıyor..ne olursa olsun bu dunyada en zor sey insanlarla ugrasmak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 2 Haziran 2015; 17:39:35 >
  • ekarakurum E kullanıcısına yanıt
    istanbul trafik dur kalk ....6.9 lt....ama sakin kullanım rahat trafikte 5.6 ile 6.1 arası......
  • B8 Passatımı satıyorum.

Aracım ful Donanımdır koltuk Isıtma masaj anahtarsız çalıştırma Bluetooth bağlantısı sunroof ekstrası vardır. Ihtiyaçtan satılıyor. Aracı alalı bir ay oldu hiç bir kusuru yoktur Sıfır kokusu halen üzerindedir. Esnaftan temiz bir araç alacaksınız sıra beklemek isteyen için iyi bir fırsat. Pazarlık Payı yoktur.

Düşünenler özelden mesaj atabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: pumass

B8 Passatımı satıyorum.

Aracım ful Donanımdır koltuk Isıtma masaj anahtarsız çalıştırma Bluetooth bağlantısı sunroof ekstrası vardır. Ihtiyaçtan satılıyor. Aracı alalı bir ay oldu hiç bir kusuru yoktur Sıfır kokusu halen üzerindedir. Esnaftan temiz bir araç alacaksınız sıra beklemek isteyen için iyi bir fırsat. Pazarlık Payı yoktur.

Düşünenler özelden mesaj atabilir.

Umarım sıfırıyla aynı ya da daha fazla bir fiyat çekmiyorsunuzdur.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.