Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bana toplamda herşey dahil 134.500 liraya maal oldu galariciye sordum 12. Ay kadar araba yok 142 bine ikinci elden satış oldu dedi. Tapu almam gerekiyor bu Yüzden satılık ilanı verdim amacım fikrinize danışmak değil yanlış anlamayın beni ben bu araç bu fiyata gidermi tarzında soru sormadım satmak için Alıcı var mı diye soru sordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi düşüncem bu fiyata gidip bmw 3 serisi veya mercedes c serisi alırım.varsın 2 litre fazla yaksın.tabi arabayı satan kişi istediği fiyata satabilir cünkü arac onun ama ben bu fiyatlara passat almam.buda benim kendi düşüncem hayırlı satışlar.
  • Hocam hem C serisine hemde son passata binen biri olarak konfor ve rahatlık bakımından Passat daha iyi. Özellikle o arkadaki baş, diz mesafeleri ve spor süspansiyonları yüzünden C serisinden uzak durulmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: pumass

Arkadaşlar bana toplamda herşey dahil 134.500 liraya maal oldu galariciye sordum 12. Ay kadar araba yok 142 bine ikinci elden satış oldu dedi. Tapu almam gerekiyor bu Yüzden satılık ilanı verdim amacım fikrinize danışmak değil yanlış anlamayın beni ben bu araç bu fiyata gidermi tarzında soru sormadım satmak için Alıcı var mı diye soru sordum.

Geç bunları gec

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaşım ben yalan mı söylüyorum eğer söylüyorsam lütfen birisi bana bu işin doğrusunu söyleyebilirmi iki sene önce Opel astaramı burdan sattım satığım kişiyle halen görüşüyorum arkadaş oldum. Ya bu forumda kurallar değişmiş o eski sohbet ortamı yok yada ben eskide kalmışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CassiusClay54

Hocam hem C serisine hemde son passata binen biri olarak konfor ve rahatlık bakımından Passat daha iyi. Özellikle o arkadaki baş, diz mesafeleri ve spor süspansiyonları yüzünden C serisinden uzak durulmalı.

genişlik olarak passat daha iyi doğru .ama yoltutuş süspansiyon konfor iceri gelen ses olarak mercedes c serisi daha iyi diye yorum yapıyorlar.bilmiyorum doğrumu.birde hocam dsg sıkıntısı vardı passat ta bu işi cözdülermi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 5 Haziran 2015; 17:00:00 >
  • Hocam benim Mercedesin kalitesine, izolasyonuna hiç bir lafım yok. Ama ülkemiz yolları için spor süspansiyon uygun değil ve bütün yoldaki en ufak boya çıkıntılarını bile hissetmen hiç hoş değil. Ayrıca Mercedes'in E serisindeki o tork konvektörlü şanzımanı ne kadar berbat ise DSG de o kadar berbattır.

• Yeni araç alanlara hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişisel görüşüm bu modellere asla sıfır parası baymam. Baysam da ikinci el çok temiz ve güzel audi , bmw ler var ..

Diyelim ki sıfır aldım böyle bir araba ve bir kaza yaptık. İlk kazası .. beni yıpratırdı epey ..

İkinci el alsam , gözümde herhalde o kadar çok değeri olmaz .. ihtiyaç niteliğinde kullanır ve doğal karşılardım ama sıfır veya bazı şeylerin ilki olduğunda gereğinden fazla bir değer yargısı biniyor. Zaten bir çok yönden dezavantajı var sıfırın .. Bayilerin kazığı , ötv si küsüratı .. bir çeşit ufak kumar ..

Ama araba da D sınıftan aşağı olmamalı benim gözümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensörgil

Kişisel görüşüm bu modellere asla sıfır parası baymam. Baysam da ikinci el çok temiz ve güzel audi , bmw ler var ..

Diyelim ki sıfır aldım böyle bir araba ve bir kaza yaptık. İlk kazası .. beni yıpratırdı epey ..

İkinci el alsam , gözümde herhalde o kadar çok değeri olmaz .. ihtiyaç niteliğinde kullanır ve doğal karşılardım ama sıfır veya bazı şeylerin ilki olduğunda gereğinden fazla bir değer yargısı biniyor. Zaten bir çok yönden dezavantajı var sıfırın .. Bayilerin kazığı , ötv si küsüratı .. bir çeşit ufak kumar ..

Sen üçüncü el al bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: magicbass

quote:

Kişisel görüşüm bu modellere asla sıfır parası baymam. Baysam da ikinci el çok temiz ve güzel audi , bmw ler var ..

Sen üçüncü el al bence

Helal olsun....

• quote:

Hocam benim Mercedesin kalitesine, izolasyonuna hiç bir lafım yok. Ama ülkemiz yolları için spor süspansiyon uygun değil ve bütün yoldaki en ufak boya çıkıntılarını bile hissetmen hiç hoş değil. Ayrıca Mercedes'in E serisindeki o tork konvektörlü şanzımanı ne kadar berbat ise DSG de o kadar berbattır.

VW alınmaz.
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    Hocam sebebiniz nedir?

• quote:

Hocam sebebiniz nedir?

DSG, memur arabası tasarımı.
  • Aynı araba diğer ülkelerde %40 %50 daha ucuzken bu paraları vermek hiç akıl karı değil malasef

• villa kullanıcısına yanıt
    Hocam o fark Vw için değil tüm markalar için var ve Almanya'da 1.4 tsi highline Passat, C180'den daha pahalıdır. Ama ülkemizde Passat 112 bin tl iken C180 123 bin tl. Bu duruma ne diyeceksiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: maguven

quote:

Orijinalden alıntı: magicbass

quote:

Sen üçüncü el al bence

Helal olsun....

Laf mı soktun şimdi ..

Sadece geçerli fikrimi söyledim. Psikolojik açıdan yanaştım olaya lakin burada gır-gır niteliğini ön plana çıkarmak isteyenler olduğundan yemeklerde yemedikleri kadar salatayı burada yemeyi sevenler var galiba .. dikkate almıyorum.

• Passatın turbosunun ve dsg sinin sahibinin kıçında patlamayacagi, müşterilerin aşağılanmayacağı, velinimet olarak kabul edilebileceği ve malına güvenip garanti verebileceği bir gelecekte eminim bu araçlar otomobil kullanıcılarının gözdesi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIRŞEHİR -- 13 Haziran 2015; 10:08:38 >
  • Bende dün 1.4 Tsi comfortline harward mavi + ekstralarla (adaptif hız sabitleme + şehir içi acil fren destegi + 230V piriz + kendi kendine park + piano black gögüslük + traşlanmış aliminyum ön çıta + ambiyans aydınlatma + geri görüş kamerası + katlanır ayna) bir sipariş verdim. Ekimde teslim olacak diye soylendi. Bence bu araba olmuş. uzun saatler 3.20i test etmiş biri olarak bunu rahatlıkla söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Bende dün 1.4 Tsi comfortline harward mavi + ekstralarla (adaptif hız sabitleme + şehir içi acil fren destegi + 230V piriz + kendi kendine park + piano black gögüslük + traşlanmış aliminyum ön çıta + ambiyans aydınlatma + geri görüş kamerası + katlanır ayna) bir sipariş verdim. Ekimde teslim olacak diye soylendi. Bence bu araba olmuş. uzun saatler 3.20i test etmiş biri olarak bunu rahatlıkla söylüyorum.

Ne kadar ödeyeceksiniz hocam mahsuru yoksa soylermisiniz

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.