Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Radiologist

dün 1,6 tdi highline aracımı teslim aldım. teslim alma sürecine kadar hiç problem yaşamadı.yardımcı olan satış temsilcisi arkadaş gerçekten çok ilgili, iyi niyetli biriydi. okuyorsa buraları teşekkür ederim. aracı 10km sürmeden birsürü arıza lambası yandı. (lastik basınç, esp, direksiyon açı vs) servise geri döndüm hemen. arızaları sildiler ve direksiyon açı sensöründen kaynaklı olduğunu söylediler. Şayet bir daha yaparsa değiştireceklerini söylediler. aracı teslim aldım. bir süre denemek maksadıyla şehirdışına çıktım.herhangi bir arıza lambası yanmadı. fakat dikkatimi çeken ve canımı sıkan birşey farkettim. araçta 100 km/saat sonrası hızlarda belirgin bir sağa çekme ve yol tutuşta dengesizlik vardı, dahası aracın cd sürücüsü de taktığım cd'yi okumadı. buda işin tuz biberi oldu. bu öğlen servise gittim. rot balans -ön düzen işine bakan ustanın şehir dışında olduğu için sağa çekme problemi ile ilgili yarına randevu aldım. torpidoda ki cd sürücüsü için ise değişim kararı çıktı. serviste lastik basınçlarına bakmalarını rica ettim. araç sıfır olduğu için dün bakıldığını şuan için hava pompasının arızalı olduğunu söylediler. içime kurt düştü. servisten çıkıp bir lastikçi de hava basınçlarına baktığımda 35psi olması gereken değerlerin. sağ ön 58, sol ön 59, sağ arka 55, sol arka 56 psi çıktı. muhtemelen araçta ki sağa çekme problemi de hava basınçlarının bu kadar yüksek olmasından kaynaklanıyor. daha düz yolda deneme fırsatım olmadı. siz siz olun servislere güvenmeyin, araç sıfır dahi olsa lastik havalarına bakın. araçta yol tutuşta dengesizlik ve sağa çekme umarım lastik basınçlarının yüksekliğindendir. bu arada satış elemanının iyi niyeti ve efendi yaklaşımından dolayı bir yere şikayette bulunmadım.

Aracını hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.Araçtaki artı eksi yanları ilerleyen günlerde burada paylaşırsanız biz almak isteyenlere yardımcı olursunuz..
    Ben az önce Balıkesir VW Yağcı ya highline 1.6 tdi dsg için fiyat bildirimi maili attım nedir ne değildir diye bakalım döneceklermi diye.
    Telefon bırakmıştım 30 dk geçmeden aradılar gayet ilgiliydiler..Ellerinde hihgline yokmuş kotasıda açılmamış 5-6 ay beklemem gerektiğini ama comfortline dsg verebileceklerini söylediler..
    bende highline istediğimi kota açılınca dönüş yapmalarını söyledim.
    Anlamadığım bu kadar talep neyin nesi?Millet highline kuyruğunamı girdi yoksa bir araç için 6 ay beklemek hatta daha fazla beklemek çok absürt bir durum...
    Fakat sunu belirtmek isterim vw bayileri ile bu kadar önyargı,olumsuz durum nasıl bu kadar fazla şaşırtıcı.sonuçta bunlar kamu kurumu değil özel firmalar.Benle gayet ilgilendiler telefonla üstelik...yada Yağcı da durum bu size büyük şehirlerde kötü ST denk geliyor.

not:tamamı nakit alıma bile indirim yapmıyoruz dediler yüzyüze değişirmi bilemem zorlarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dozi17

quote:

dün 1,6 tdi highline aracımı teslim aldım. teslim alma sürecine kadar hiç problem yaşamadı.yardımcı olan satış temsilcisi arkadaş gerçekten çok ilgili, iyi niyetli biriydi. okuyorsa buraları teşekkür ederim. aracı 10km sürmeden birsürü arıza lambası yandı. (lastik basınç, esp, direksiyon açı vs) servise geri döndüm hemen. arızaları sildiler ve direksiyon açı sensöründen kaynaklı olduğunu söylediler. Şayet bir daha yaparsa değiştireceklerini söylediler. aracı teslim aldım. bir süre denemek maksadıyla şehirdışına çıktım.herhangi bir arıza lambası yanmadı. fakat dikkatimi çeken ve canımı sıkan birşey farkettim. araçta 100 km/saat sonrası hızlarda belirgin bir sağa çekme ve yol tutuşta dengesizlik vardı, dahası aracın cd sürücüsü de taktığım cd'yi okumadı. buda işin tuz biberi oldu. bu öğlen servise gittim. rot balans -ön düzen işine bakan ustanın şehir dışında olduğu için sağa çekme problemi ile ilgili yarına randevu aldım. torpidoda ki cd sürücüsü için ise değişim kararı çıktı. serviste lastik basınçlarına bakmalarını rica ettim. araç sıfır olduğu için dün bakıldığını şuan için hava pompasının arızalı olduğunu söylediler. içime kurt düştü. servisten çıkıp bir lastikçi de hava basınçlarına baktığımda 35psi olması gereken değerlerin. sağ ön 58, sol ön 59, sağ arka 55, sol arka 56 psi çıktı. muhtemelen araçta ki sağa çekme problemi de hava basınçlarının bu kadar yüksek olmasından kaynaklanıyor. daha düz yolda deneme fırsatım olmadı. siz siz olun servislere güvenmeyin, araç sıfır dahi olsa lastik havalarına bakın. araçta yol tutuşta dengesizlik ve sağa çekme umarım lastik basınçlarının yüksekliğindendir. bu arada satış elemanının iyi niyeti ve efendi yaklaşımından dolayı bir yere şikayette bulunmadım.

Aracını hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.Araçtaki artı eksi yanları ilerleyen günlerde burada paylaşırsanız biz almak isteyenlere yardımcı olursunuz..
    Ben az önce Balıkesir VW Yağcı ya highline 1.6 tdi dsg için fiyat bildirimi maili attım nedir ne değildir diye bakalım döneceklermi diye.
    Telefon bırakmıştım 30 dk geçmeden aradılar gayet ilgiliydiler..Ellerinde hihgline yokmuş kotasıda açılmamış 5-6 ay beklemem gerektiğini ama comfortline dsg verebileceklerini söylediler..
    Anlamadığım bu kadar talep neyin nesi?Millet highline kuyruğunamı girdi yoksa bir araç için 6 ay beklemek hatta daha fazla beklemek çok absürt bir durum...
    Fakat sunu belirtmek isterim vw bayileri ile bu kadar önyargı,olumsuz durum nasıl bu kadar fazla şaşırtıcı.sonuçta bunlar kamu kurumu değil özel firmalar.Benle gayet ilgilendiler telefonla üstelik...yada Yağcı da durum bu size büyük şehirlerde kötü ST denk geliyor.

not:tamamı nakit alıma bile indirim yapmıyoruz dediler yüzyüze değişirmi bilemem zorlarız.

hocam highline aracı ben iptal eden bir müşteri nedeni ile alabildım. sıra bile yazmıyorlar highline araçlara. comforline ile highline arasında 15bin lira fark var fakat inanın arada oluşan donanım farkına bu para değer. bu araç kesinlikle highline alınmalı. koltuk döşemesi, hafızalı-masajlı koltuk, led farlar, anahtarsız giriş, 18 inç jantlar ve diğer görsel aksesuarlar bu parayı hakediyor. araçta gerçekten sıfır indirim yapıyorlar. 130500 olan aracı 130000'e alabildim. 130 bini hakediyor mu araç tartışılır bence en fazla 110 bin lira olmalı. araçta oluşan teker hava basıncı, cd sürücüsünde bozukluk gibi basit ama mide bulandırıcı arızalar harici, ferahlığı ve rahatlığı yönünden ilk izlenimlerim olumlu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dozi17

quote:

hocam highline aracı ben iptal eden bir müşteri nedeni ile alabildım. sıra bile yazmıyorlar highline araçlara. comforline ile highline arasında 15bin lira fark var fakat inanın arada oluşan donanım farkına bu para değer. bu araç kesinlikle highline alınmalı. koltuk döşemesi, hafızalı-masajlı koltuk, led farlar, anahtarsız giriş, 18 inç jantlar ve diğer görsel aksesuarlar bu parayı hakediyor. araçta gerçekten sıfır indirim yapıyorlar. 130500 olan aracı 130000'e alabildim. 130 bini hakediyor mu araç tartışılır bence en fazla 110 bin lira olmalı. araçta oluşan teker hava basıncı, cd sürücüsünde bozukluk gibi basit ama mide bulandırıcı arızalar harici, ferahlığı ve rahatlığı yönünden ilk izlenimlerim olumlu.

Bende katiliyorum size highline almadimi passat passata benzemiyor diyorlar.
    Mailime vw edirne kesan mercan otoda telefonla donus yapti ST nin dediklerini aynen aktariyorum;
    Bana high line paket siparisi aldiklarini ama epey beklemem gerektigini bunun sebeplerinden birininde highline hayalet ekran navigasyon sistemindeki sorundan dolayi highline passat siparislerinde birikme oldugunu cok gec geldigini birde ustune highlineye olan talep fazlaligi eklenince tum yurtta sikinti oldugunu belirtti..
    Indirim konusunda balikesie yagci kurus indirim yapmazken edirne kesan mercan cam tavanin 2000 tlsini karsilama ve cam filmi hediyesi verdi...
    Ben vw de herhangi bir sorun burnu buyukluk ilgilenmeme goremedim..forumdaki vw bayilerine neden bu kadar antipati var cozemedim aciksacasi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 25 Haziran 2015; 20:04:13 >

• yeni passat ta dsg ile ilgili sorun varmı.yoksa arızayı düzelttilermi.
  • 0 km si 143 bin mişmiş
    yeni araç yokmuş muş
    12. aya kadar beklice miş mişsin
    bayi öyle demiş miş vırr vırr cıırr cıırrr

140 bin e cla amg satıyo adamlar hemen teslim

tassat ne yaw alaman kağnısı
  • Bana da passat highline için 2023 yılına sıra verdiler.vazgeçmeyi düşünüyorum.sıramı isteyen olursa devredebilirim

• rakipler şu passata zamanında adam gibi türkiye vergi dilimine uygun motorlar otomatik versiyonlarını cıkaramadı.şimdi passat bundan dolayı kaymağını yiyor.
  • Passatın arıza yapan turbosu olmasa patlayan dsg si olmasa benzinli si lpg uyumlu olsa değil 6 aya 6 yıla sıra yazarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIRŞEHİR -- 26 Haziran 2015; 22:45:55 >
  • Bu kasaya "yılan kasa passat" dense oturur kanımca... Şeklen öyle bi izlenim aliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 26 Haziran 2015; 23:57:52 >
  • HAYIRLI OLSUN kaç trilyonmuş
  • Passata 130 bin vermek mantiksiz geliyor cok kararsizim..o paraya girtlaga kadar dolu 160 hp dizel honda crv daha mantikli geliyor bu iki arac arasinda kararsizim:(

• Yahu adam sıfır Passat almış 10km gitmeden bütün arıza lambalari yandi diyor araba saga cekiyor diyor cd okumuyor diyor ama iyi niyetten ilgilendiklerinden dolayi bir yere sikayet etmedim diyor hala saga cekiyor araba ama.

İşte bize bu kafa lazim.

Adam tecavuz ediyor ama hastane masraflarini karsiliyor. O yuzden sikayet etmiyor

İşte bunlar hep bonzai.

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Yılan bu araba yılan
  • Şu arabaya 110-150 bin verdiğinizi gördükçe hayret ediyorum.Ağaçtan mı topluyorsunuz anlamıyorum ki.

• Passat alamayan fakirler is basinda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

yeni passat ta dsg ile ilgili sorun varmı.yoksa arızayı düzelttilermi.

Benim aldığım araçta sorun vardı bariz şekilde. soğuk havalarda 2-3 vitesleri arasında sarsıntı ve vurma sesi yapıyordu. Daha sonra da gazi kesip yavaslarken vites değiştirmeye yakın devirlerde tıkır tıkır gibi garip bir ses geliyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: HasanFFF

quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

yeni passat ta dsg ile ilgili sorun varmı.yoksa arızayı düzelttilermi.

Benim aldığım araçta sorun vardı bariz şekilde. soğuk havalarda 2-3 vitesleri arasında sarsıntı ve vurma sesi yapıyordu. Daha sonra da gazi kesip yavaslarken vites değiştirmeye yakın devirlerde tıkır tıkır gibi garip bir ses geliyordu.

gecmiş olsun yeni passata mı sıkıntı vardı.
  • Evet B8 1.6 Tdi Dsg

• quote:

Orijinalden alıntı: HasanFFF

Evet B8 1.6 Tdi Dsg

sorunu cözdülermi
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.