Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dt1907

quote:

Orijinalden alıntı: HasanFFF

Evet B8 1.6 Tdi Dsg

sorunu cözdülermi

Hayır sorun yok sanziman kendini alıştırıyor sarsıntı ondan olur dediler hava ısındı sarsıntı geçti Hava soğudu tekrar yaptı ama tıkırtı sesleri hiç geçmedi.Zaten 6. Ay içinde sattım. Soğuttu kendinden 1.sorun şanzıman 2.sorun arka süspansiyon bildiğiniz lakırtı yapıyor bozuk yolda , kasiste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Evet B8 1.6 Tdi Dsg

sorunu cözdülermi

Hayır sorun yok sanziman kendini alıştırıyor sarsıntı ondan olur dediler hava ısındı sarsıntı geçti Hava soğudu tekrar yaptı ama tıkırtı sesleri hiç geçmedi.Zaten 6. Ay içinde sattım. Soğuttu kendinden 1.sorun şanzıman 2.sorun arka süspansiyon bildiğiniz lakırtı yapıyor bozuk yolda , kasiste.

teşekkürler bilgiler için.ne almıştınız yerine
  • Rica ederim. 320i ed

• En iyisi 88 model bir reno alıp binmek ayfon6 parasına. ..

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    bonzai mi büyü mü nedir bilmem ama hem servis hem satış danışmanının efendi ve iyi niyetli yaklaşımı nedeniyle şikayette bulunmadım. Araçta sağa çekme teker hava basınçlarının dengesizliği nedeni ile oldu. O düzeldi. Şimdi tek problem cd çalar. Onunda siparişi verildi. Değişimi bekleniyor. Ne yapsak acep gidip arabayı servis önünde yaksak mı? Aracın pahalı olması, dsg arızaları vs. mide bulandırıcı. Ama bu parayı veripte 2. Elde minimum zarar eden tek d segmenti araç bu. Şimdi satsam piyasada ki kıtlıktan dolayı inan sıfırından daha fazla rakam verecek çok fazla alıcı var. Fakir ülkenin fakir insanları olarak maalesef kafa bu. Yapacak birşey yok.araba alırken en az zararla nasıl satarız kafasındayız. Kullanılan ve eskiyen, eskidiği içinde filmlerde gördüğümüz iki metal levha arasında ezilen eski araba çöplüklerinin olduğu bir ülkede yaşama ümidiyle. 80 model Toroslar yolda hala :( bizim kafa yapısı da maalesef orda kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozerkut

Arkadaşlar selam,1 sene içinde kısmetse yeni araç almayı düşünüyorum.
    Seçenekler BMW 3.20 i,passat 1.6 tdi highline olarak indirgemişken HONDA crv makasıma girmeye başladı.
    Çok kararsızım ama BMW yi eledim gibi hem benzinli hemde bakım maliyetleri korkutuyor.dizelide gereksiz pahalı.
    yeni passat tdi full ve crv 160 hp lik exutive arasında kalmış durumdayım.

Biliyorum segmentler apayrı ama seçenekler bu.
    CRV 1.6 dizel 160 hp full 139 bin liste fiyatı
    BMW m paketli sportline 150 bini geçiyor.
    passat tdi highline cam tavanlı dsg 140 ı bulur tahminimce.
    buralara bakarak araç alınmaz ama fikir açısındanda yararlı oluyor.

merak ettiğim kafamı kurcalayan konular dsg ile ilgili sorunlar varmı?
    düz vitesmi almak mantıklı? ve vw den araç alımının zor olması S.temsililerinin havalı tavırları.gerçi öttürürüm orası ayrıda yinede insan onca para verip birde surat ve 6 ay sıra beklemek istemez.

Arkadaslar lansman fiyatinin ve yaptigim test surusu sonrasi parasini hakediyor izlenimi aldigim REnault Kadjar 1.5 dci otomatik panaromik cam, kutup paket, kesif paket, navigasyon, 19 jant, led far paketi full icin donanimi 110 bin tl ye almis bulunmaktayim..cuma teslim aliyorum renault saruhan c.kale..en iyisi sizin olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar hayirli ramazanlar haftaya passat alma niyetim var sizinle paylasmak istedim, 2014 model 2015 trafige cikisli highline 10bin kmde cam tavan yok otomatik 120e anlastim sizce uygunmudur? Ve bu araci oneriyomusunuz?? Comfortlineda sanirim zenon yok onun icin highline almak istiyorum. Galericiyi aradim bugun 122950 yazmis comfortline cam tavanliya dedim son ne olur 122dedi bende bayide 118e veriyolar dedim adam bulabiliyosan al dedi , cidden 3 bayi aradim durum aynen dedigi gibi. Cvplarinizbicin tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: pilot0018

Arkadaslar hayirli ramazanlar haftaya passat alma niyetim var sizinle paylasmak istedim, 2014 model 2015 trafige cikisli highline 10bin kmde cam tavan yok otomatik 120e anlastim sizce uygunmudur? Ve bu araci oneriyomusunuz?? Comfortlineda sanirim zenon yok onun icin highline almak istiyorum. Galericiyi aradim bugun 122950 yazmis comfortline cam tavanliya dedim son ne olur 122dedi bende bayide 118e veriyolar dedim adam bulabiliyosan al dedi , cidden 3 bayi aradim durum aynen dedigi gibi. Cvplarinizbicin tesekkurler.

Hocam bildiğim kadarıyla comfortline bayilerde mevcut.sadece canlı destekle görüşün hangi bayide var hemen soyler.highline kesinlikle yok bayilerde onu soyliym.ayrica bu aracin bence alınabilir 2 paketi var;
    1)herhangi bir highline
    2)benzinli manuel trendline(düşük fiyattan dolayı)

• uchrevhi kullanıcısına yanıt
    pekı bulmus oldugum aracın fıyatına nedıyorsunuz??uygunmudur??
  • quote:

aslında kafam cok karısık bukadar para verıyorum sızce dogrumu yapıyorum bu aracı almakla??kafamda aslında
    1-passat 1.6tdi dsg highlıne yada confortlıne camtavanlı
    2-honda crv 1,6 dizel otomatık
    3-yenı gelecek olan skoda superb var bu arabaya resmen bıttım cok ıyı gorunuyor bence passatı gececek gıbı bır ızlenım var bende
    ama cok beklemekte ıstemıyorum hemen almak ıstıyorum sızce nasıl bır yol ızlemelıyım??
  • quote:

Bence fiyat gayet iyi daha düşük otomatik highline bulmak imkansız.ancak kazasız ve Doğuş çıkışlı olduğuna emin olmanız lazim.ayrica istanbul general oto Vw bayisine sorun Arac durumunu liste fiyatı üzerinden indirim yapıyorlar haberiniz olsun.

• Şahsi fikrim Skoda superb i bekleyin derim tasarım olarak bence 2015 Skoda superb passatdan daha güzel hem iç tasarım hem dış tasarım olarak @pilot0018

• quote:

Orijinalden alıntı: uchrevhi

quote:

Bence fiyat gayet iyi daha düşük otomatik highline bulmak imkansız.ancak kazasız ve Doğuş çıkışlı olduğuna emin olmanız lazim.ayrica istanbul general oto Vw bayisine sorun Arac durumunu liste fiyatı üzerinden indirim yapıyorlar haberiniz olsun.

tesekkur ettım arkadasım yarın arayacagım, almayı dusundugum arac dogus cıkıslı ve hata yok aracta ama aklımı karıstıran sadece superb:(((
  • ismailweb kullanıcısına yanıt
    bende oyle dusunuyorum fakat fıyatları ne olur?? 1.6 tdı dsg nezaman gelır?? ve bu zaman zarfında eruo kuru nasıl olur?? sorular sorular aklımdakı sorular:)))
  • Hocam superb güzel Arac ama ben sorularınıza kabaca cevap vereyim;

1)su an yeni kasa honda civic sahibiyim.araci değiştirmeye karar verip passat vs hepsine bakıp yeni c serisinde karar kıldım bu ay sonunda teslim alicam İnsallah.honda araçlardan konfor bekleme sadece bunu söyleyebilirim.guzel arac ama konfor hissiyatı Alman araçlarının yanından geçemez.

2)superb gercekten guzel arac ancak ben uzun Süreli Kullanıcı olsam superb alırım,yok 2-3 seneye satarım diyorsanız passat derim.cunku 120bin verip alin 2017 de 60bine gelmeden 125bine fln satarsınız o aracı.

3)bu Paraları hakedermi derseniz.tum arabalar artık o fiyatlarda.insan inanmak istemiyor ancak avensisin full olanı bile 120bin ile çıkmış durumda.

4)bütçeniz 80bin civarında ise ikinci el icin tavsiyem b7 comfortline dsg dizel olurdu.cunku bence yeni comfortline'dan ici falan daha guzel 25-30 bin fark vermeye değmez.bende b7 TSİ dsg comfortline vardı yakit dışında bence cok guzel arabaydi.

Neyse şimdiden hayırlı olsun.insanin bir aracı alırken kendi içine sinecek ilk başta.umarim dilediğiniz olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Mercedes C serisi ve Bmw 3 serisine rakip mi?

Lutfen cep telefonu incelemeye devam edin...

Yada anlayacaginiz yonden yazayim;

Discovery elite i İphone 5s ve Galaxy S5 in karsisina rakip olarak koyuyorsunuz...

Arabadan gram anlamadigin belli c ve 3 bu arabanin klasinda bile degil ve bu arabanin rakibi bmw 520idir hadi git simdi yoluna

Yok 740L

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uchrevhi kullanıcısına yanıt
    cvp ıcın tesekkur usenmeden yazmıssınız aracınız hayırlı olsun hayırlı ramazanlar
  • Yarin passati aldıktan sonra trafikte önünüze yeni Skoda superb durduğunda ah keşke bunu alsaydim dememek için iyi karar verin ha belkide iyikide Passat aldım diyebilirsinizde euro kurunun çok değişeceğini sanmıyorum ama iyi karar verin sonuçta çöpten bulunmuyor bu paralar @pilot0018

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailweb -- 4 Temmuz 2015; 2:44:43 >
  • merhaba,

3 temmuz da 1.4 tsi bmt 125 beygir comfortline dsg benzinli beyaz renk aracımı aldım.
    ilk defa d segment bir araç kullanıyorum. öncesinde 2011 ford focus dizel araç kullandım manuel. Passata bayıldım diyebilirim arkadaşlar. araç sürüşte oldukça Sessiz. bazı zamanlarda motorun çalışıp çalışmadığını anlayamıyorum :) süspansiyonlar süper ötesi, çok beğendim. +2 yılda garanti uzattım dsg sorun çıkarır mı çıkarmaz mı takmıyorum :) ama kullanımına dikkat ediyorum.
    200 km yakın kullandım. yakıt ortalamam: ortalama hız 50 km için 6 lt civarında. bu değer oldukça iyi benim için :)

herkeze selamlar.
  • quote:

quote:

quote:

Evet B8 1.6 Tdi Dsg

sorunu cözdülermi

arka suspansıyon B7 kasadakı gıbı hala kotu mu?farkı var mı B8 ıle?
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.