Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aviregal

istanbul trafik dur kalk ....6.9 lt....ama sakin kullanım rahat trafikte 5.6 ile 6.1 arası......

HerkezeMerhaba ,

kısmetse bende dün kaporayı yatırdım. Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS DSG comfortline modeli. benim bir önceki aracımda hız ortalamam 47 ile 50 km arasıydı. bu hız ortalamasına göre ortalama yakıt tüketimim kaç olur acaba? dizel aracımda ortalama 4.8 litre tüketimim vardı.

selamlar.
  • Ben de çok beğeniyorum passatın bu yeni kasasını.Bakalım 10-15 sene sonra ölmez sağ olursak alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Bende dün 1.4 Tsi comfortline harward mavi + ekstralarla (adaptif hız sabitleme + şehir içi acil fren destegi + 230V piriz + kendi kendine park + piano black gögüslük + traşlanmış aliminyum ön çıta + ambiyans aydınlatma + geri görüş kamerası + katlanır ayna) bir sipariş verdim. Ekimde teslim olacak diye soylendi. Bence bu araba olmuş. uzun saatler 3.20i test etmiş biri olarak bunu rahatlıkla söylüyorum.

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

• Parası olan için iyi de lpg 2 lira benzin 5 lira iken 1.4 tsi şu an için çok masraflı. Yine de dehşet satılıyor. Eğer bu motor lpg ye uyumlu olsa idi türkiyede başka marka satmazdi herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 TSI 150 hp act comfortline Passatla 6. Ayımızı doldurduk 5000 km de geride kaldı.ortalama tüketim uzun vadeli 7.2 km ortalama 350-370 krş arası yakmakta.bu veriler şehiriçi verileridir.şehirler arası ,hıza ,yola, kullanıma göre değişir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni passatı alıp dsg sorunu yaşayan varmı.
  • 1.6 DİZEL MANÜEL BEYAZ CAM TAVAN ALDIK 102000 LİRAYA YILIN 22.HAFTASI GELECEKMİŞ HERHANGİ Bİ SIKINTI OLURMU GELMESİNDE BİDE BU B8 KASALARIN YAKITI NASIL

• Merhaba iyi günler şuanda 2012 model 122 hp comfortline manuel 20 bin kilometrede beyaz passat sahibiyiz yeni kasaları çok hoşuma gidiyor aracımı 68 70 bin lira arasında satılıga koyup 8. veya 9. ay sonlarında highline almak ne kadar maal olur

• Ne abarttınız şu passatı be yav.

• arkadaşlar kimi diyo mercedes c ye rakip mi merceds c passata rakip olamaz inanılmaz güzel 120 bin değil 170 isteseler yeri

• neden bilmiyorum ama beğenmedim. gitgide bozuluyor araçlar.

• O çok övdüğünüz Bmw 5 serisinin M paketlisine binme fırsatı buldum -bir almancının aracıydı- Tr de satılan 520 den daha pahalı olanıydı, ama araçta ses yalıtımı Renault Fluance seviyesinde ha motor sesi girsin diye yapmışlardır, ama arkadaş araçta hiç motor sesi yok.Malzemeyi de abartmayın sanki her merso c,e bmw 3,5 serisinde gerçek deri gerçek ahşap varmış gibi övüyorsunuz bu araçlara avrupada bizim passata, latıtude baktığımız gibi bakıyorlar.Arkadaş en basitinden Bmw M6 Gran Coupe 90.000 Euro be siz hala bu araçları tartışın

• Coupe si efsane olur yine

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    2013 model Aralık cikisli..11.000 km çizik yok.trendline .s a t i l i k.beyaz.opsiyonlar;hız sabitleyicisi. Sis farı !!! 65.000 TL düşünüyorum uygun mu sizce ..siz kullansaniz bu kadar temiz kalmazdı herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIRŞEHİR -- 23 Haziran 2015; 0:53:38 >
  • Higline aracın arka tamponundaki egzoz yerleri kesilip, trapez formundaki krom egzoz uçlaro takılabilirmi? Sadece görüntü olsa olur, ikisindende hava çıkışı olmasada olur? Yerkili serviste böyle birleş yaptırabilirmiyim? Yaptırırsam maliyeti ne olur? Veya sanayide yaptırırsam maliyeti ne olur

• Arkadaşlar selam,1 sene içinde kısmetse yeni araç almayı düşünüyorum.
    Seçenekler BMW 3.20 i,passat 1.6 tdi highline olarak indirgemişken HONDA crv makasıma girmeye başladı.
    Çok kararsızım ama BMW yi eledim gibi hem benzinli hemde bakım maliyetleri korkutuyor.dizelide gereksiz pahalı.
    yeni passat tdi full ve crv 160 hp lik exutive arasında kalmış durumdayım.

Biliyorum segmentler apayrı ama seçenekler bu.
    CRV 1.6 dizel 160 hp full 139 bin liste fiyatı
    BMW m paketli sportline 150 bini geçiyor.
    passat tdi highline cam tavanlı dsg 140 ı bulur tahminimce.
    buralara bakarak araç alınmaz ama fikir açısındanda yararlı oluyor.

merak ettiğim kafamı kurcalayan konular dsg ile ilgili sorunlar varmı?
    düz vitesmi almak mantıklı? ve vw den araç alımının zor olması S.temsililerinin havalı tavırları.gerçi öttürürüm orası ayrıda yinede insan onca para verip birde surat ve 6 ay sıra beklemek istemez.

• Ya o değil de ciddi ciddi soruyorum bu arabaları alanlar nasıl alıyor?Ne iş yapıyor ki bu paraları verebiliyor?Tamamiyle meraktan yargılama söz konusu değildir bilginize.
  • MrCnR06 kullanıcısına yanıt
    Dostum paran varsa Jaguar da alırsın Ferrari de.herkesi kendimiz gibi cibir bellemeyelim. Memlekette zengin çok. Seninde 5. 10 trilyon paran olsa sende alırdın.

• quote:

Orijinalden alıntı: KIRŞEHİR

Dostum paran varsa Jaguar da alırsın Ferrari de.herkesi kendimiz gibi cibir bellemeyelim. Memlekette zengin çok. Seninde 5. 10 trilyon paran olsa sende alırdın.

oha be kardeşim amma yaptın o paraları olan adam passatmı alır?
    Bu arabaları orta üst gelir grubu yani aylık 8-10 bin tl kazanan insanlar alıyor onlarda Türkiyede 300 ila 500 bin kişi arası gidip gelir.

• dün 1,6 tdi highline aracımı teslim aldım. teslim alma sürecine kadar hiç problem yaşamadı.yardımcı olan satış temsilcisi arkadaş gerçekten çok ilgili, iyi niyetli biriydi. okuyorsa buraları teşekkür ederim. aracı 10km sürmeden birsürü arıza lambası yandı. (lastik basınç, esp, direksiyon açı vs) servise geri döndüm hemen. arızaları sildiler ve direksiyon açı sensöründen kaynaklı olduğunu söylediler. Şayet bir daha yaparsa değiştireceklerini söylediler. aracı teslim aldım. bir süre denemek maksadıyla şehirdışına çıktım.herhangi bir arıza lambası yanmadı. fakat dikkatimi çeken ve canımı sıkan birşey farkettim. araçta 100 km/saat sonrası hızlarda belirgin bir sağa çekme ve yol tutuşta dengesizlik vardı, dahası aracın cd sürücüsü de taktığım cd'yi okumadı. buda işin tuz biberi oldu. bu öğlen servise gittim. rot balans -ön düzen işine bakan ustanın şehir dışında olduğu için sağa çekme problemi ile ilgili yarına randevu aldım. torpidoda ki cd sürücüsü için ise değişim kararı çıktı. serviste lastik basınçlarına bakmalarını rica ettim. araç sıfır olduğu için dün bakıldığını şuan için hava pompasının arızalı olduğunu söylediler. içime kurt düştü. servisten çıkıp bir lastikçi de hava basınçlarına baktığımda 35psi olması gereken değerlerin. sağ ön 58, sol ön 59, sağ arka 55, sol arka 56 psi çıktı. muhtemelen araçta ki sağa çekme problemi de hava basınçlarının bu kadar yüksek olmasından kaynaklanıyor. daha düz yolda deneme fırsatım olmadı. siz siz olun servislere güvenmeyin, araç sıfır dahi olsa lastik havalarına bakın. araçta yol tutuşta dengesizlik ve sağa çekme umarım lastik basınçlarının yüksekliğindendir. bu arada satış elemanının iyi niyeti ve efendi yaklaşımından dolayı bir yere şikayette bulunmadım.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.