Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hipofiz

Arkadaş 2010 A6 sını satıp, Passat alacak. Üstüne de 40000 verecek. Allah akıl fikir versin.

Ciddi mi hocam? Sebep neymiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Arkadaş 2010 A6 sını satıp, Passat alacak. Üstüne de 40000 verecek. Allah akıl fikir versin.

Ciddi mi hocam? Sebep neymiş

Ben de anlamadım. Hoşuna gitmiş. Gerçı adamın petrol bayisi var. Koymaz ona 😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

baştan söylesenize petrol bayiisi olduğunu hocam. dediğiniz gibi koymaz ona hocam. bizim bir tanıdıkta (petrol bayiisi var) 2 adet mercedese 1.5 milyon verdi. para petrol bayiisi olanlarda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

veren veriyor zaten konuya gelip kötüleme yapan sensin. hayatında hiç vwye binmemiş kullanmamış insanların kullandıgı araba mercedes audi olup. 200 300 bin verip. 100 bine alınan arabaya laf ederler yada 20 bine renolara binip vwye çamur atarlar. bide toyotaya fiata 80 bin verip sıfır arac alan insanlar var onların durumu daha vahimken vwye laf ediyorsun. cok komiksin. VOLKSWAGEN ÜST SINIF ARAÇLARIN (BMW MERCEDES AUDİ) yi yakalamış. onlar kadar iyi olamamış, onlar kadar donanım koymamış, onlar kadar pahalı olmadığı için orta sınıfa o kaliteye yakın kalitede araç sunmuştur. reno megan 2009 model araçtan 2007 jettaya geçtik. dedik ki araba buymuş. renonun ön konsolda bir radyo açma kapama tuşu birde klima tuşu var. bu kadar dandik ön konsol olmaz. bu kadar mı araba havası vermez bi araba yahu. vw alt segmentten cok üstte üst segmentede yakındır. istediğin lafı et sen. git bi yeni kasa passata falan bin önce sonra gel

Mercedesi yavaş yakalasın.
    Bi b8 incele, sonrada bi w205.
    Sonra yazarsın

• Benide etkilemedi araba.

• Highline alin bakin keyfize

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Highline alin bakin keyfize

Ederiz sana biz teşekkür.
  • 038poyraz kullanıcısına yanıt
    Onlar kadar iyi olamamış.. Orta sınıfa hitap etmiş... Sen bublardan ne anlıyosan artik? Mercedesin tek rakibi audidir. Anlatmak istedigimi anlattigim gibi anla. İstedigin gibi degil. Vw nin yeri renonyn yanı degil mercedes bmw audinin yanidir. Onlar kadar iyi degildir, onların stratejisiyle ilerler ama orta sınıfa arac üretip satar.

• Hocam Web'de yok. Bayide var tüm liste, ne eklenir ne eklenmez söylerler.
    Benim aldığım opsiyon fiyatları:
    Gündüz led : 4800tl
    18jant: 4200tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • opsiyon listesini web de yayınlasalar daha güzel olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdf

Hocam Web'de yok. Bayide var tüm liste, ne eklenir ne eklenmez söylerler.
    Benim aldığım opsiyon fiyatları:
    Gündüz led : 4800tl
    18jant: 4200tl

teşekkürler
  • OttomanEmpire86 kullanıcısına yanıt
    O kadar laf yapıyorsun, audi'nin vw'nin grup markası oldugunu bilmezsin bile.
    Audi ile vw'nin arasında hiçbirşey farklı degildir.
    Herşeyi motordan tutun alayı aynıdır.
    Sırf marka olayı vardır işin içince, ayrıca klasik vw fanı olarak passat'ın mb,bmw'nin araçlarına yaklaşması zor.
    mb ve bmw'nin en boş standart araçlarında bile passat'ın opsiyonel olarak sunulan donanımların çogundan fazlası mevcut.
    ayrıca DSG sıkıntılarını halletmeden, araba yaptım demesin vw.
    hadi sana kolay gelsin.
    Araştırın okuyun dinleyin.
  • Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    Öncelikle aenden iyi bildiğimi bilmeni isterim. Audi ile vw arasinda büyük fark var. En basit farkı malzeme kalitesi. Audide daha güzel malzeme kullanılmakta. Aynı model a4 aynı model passattan cok daha fazla donanım lı, cok daha kaliteli, her konuda. Kolondan tutta cd calara, cama, koltuga kadar. Vw nin en donanımlısında yok demek bmwdeki donanım 😃 borusan otoda çalışıyor akrabam. Abi passat mı 3.20mi diyorum passat diyor. 3.20nin bpşunda hafizali koltuk bile yok yani opaiyonel değil. Passatı tercihbederim onun dolusundada var hafızalı koltuk diyor. Zevk meselesi tabiiki passat 3.20denniyi demiyorum. Ama en azindan kiyaslanabilir. Günümüzde hiç bir renoyu bnw 3.20 ile kıyaslıyanazaınız. Ya da toyotayi. Vw kıyaslanılabilir düzeyde. Bmw mercedes ve audinin alt klasman otomobilleri ile vwnin üst klasman (paheton,passat,passat cc) kıyaslanabilir. Audi ve vw nin motorlari aynı degil. Jettada kullanilan fsi a3,a4lerde tfsi kullaniliyor. Turbo takviyelisi. Tdiler aynı diyebiliyorum. Sonuçta herşey motor da bitmiyor. Üstelik motoruda kötü degil vwlerin. Dsg sorunu nu çözneleri gerek evet. Ama ne olursa olsun vwnin yeri belli. Ne renonyn yanı ne de toyotanın.

• quote:

Öncelikle aenden iyi bildiğimi bilmeni isterim. Audi ile vw arasinda büyük fark var. En basit farkı malzeme kalitesi. Audide daha güzel malzeme kullanılmakta. Aynı model a4 aynı model passattan cok daha fazla donanım lı, cok daha kaliteli, her konuda. Kolondan tutta cd calara, cama, koltuga kadar. Vw nin en donanımlısında yok demek bmwdeki donanım 😃 borusan otoda çalışıyor akrabam. Abi passat mı 3.20mi diyorum passat diyor. 3.20nin bpşunda hafizali koltuk bile yok yani opaiyonel değil. Passatı tercihbederim onun dolusundada var hafızalı koltuk diyor. Zevk meselesi tabiiki passat 3.20denniyi demiyorum. Ama en azindan kiyaslanabilir. Günümüzde hiç bir renoyu bnw 3.20 ile kıyaslıyanazaınız. Ya da toyotayi. Vw kıyaslanılabilir düzeyde. Bmw mercedes ve audinin alt klasman otomobilleri ile vwnin üst klasman (paheton,passat,passat cc) kıyaslanabilir. Audi ve vw nin motorlari aynı degil. Jettada kullanilan fsi a3,a4lerde tfsi kullaniliyor. Turbo takviyelisi. Tdiler aynı diyebiliyorum. Sonuçta herşey motor da bitmiyor. Üstelik motoruda kötü degil vwlerin. Dsg sorunu nu çözneleri gerek evet. Ama ne olursa olsun vwnin yeri belli. Ne renonyn yanı ne de toyotanın.

Birşeyden anladıgın yok, senin gibi adamlar dolu bu forumda.
    Araba bölümüne ugrada ara sıra gerçek vw fanatigi görüp kendini geliştirebilirsin.

• Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    senin gibi adamlar sağda solda vw alana ooo abi paramız yok ki alalım ya süper araba diyor bilmiyoruz zannetme hadi hayırlı işler en iyisi fiat :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

quote:

baştan söylesenize petrol bayiisi olduğunu hocam. dediğiniz gibi koymaz ona hocam. bizim bir tanıdıkta (petrol bayiisi var) 2 adet mercedese 1.5 milyon verdi. para petrol bayiisi olanlarda...

Almayan da beyin yoktur zaten. Ne de olsa şirket üzerine alacak vergiden düşecek. Ah güzel Türkiyem..

• Şu ana kadarki en güzel passat Business Class bir duruşu var.

• quote:

senin gibi adamlar sağda solda vw alana ooo abi paramız yok ki alalım ya süper araba diyor bilmiyoruz zannetme hadi hayırlı işler en iyisi fiat :)

aynen aynen
  • Tasarımı çok değişmiyor

• Arkadaşlar vw olsun audi olsun sedan aracın hatchback hali için (liftback) ekstra ücret alırken (bakınız vw passat ve vw cc yada a4 ve a5 sportback) ama ford almıyor (bknz yeni mondeo) sizce neden??

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.