Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kahraman202

quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbi-

Audi A4 Bmw320 ile aynı seviyede bir araç olmuş gerçekten konforu yalıtımı yakıtı yol tutuşu sağlamlığı teknolojisi ve her yönü ile rakipleri olan avensis ve accord yanına dahi yaklaşamaz bu haliyle

Volkswageni tebrik ediyorum

A4'le 3.20 kullandınız mı bilmiyorum ama lansmanı yapılalı daha 24 saat geçmemiş bir aracı yalıtım, yakıt tüketimi, yol tutuş, sağlamlık ve teknolojik yönden rakiplerinin yanına dahi yaklaşmayacağı bir araç olarak nitelendirecek tecrübeyi nasıl yaşadığınızı merak ediyorum..

İlluminati

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatları gelsin de ona göre yorum yapalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sefer guzel olmus hafiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Başka bir konu olarak, forumda eksi ve artı verme konusunun istismara uğradığı kanaatindeyim.

sende şikayet ediyorsan tuvnera ölsün o zaman

Yok canım, benim kimseden şikayetim yok. Zaten olmaz da, burası açık bir forum, bana ait değil. Tuvnera başka ama, ona katılıyorum.
  • Milyoner degilsen bu devirde sifir araba almayacaksin ki fiyatlari dusursunler. Hele wv ye boyle paralari vermek cok sacma. Orta sinif bir araca 60bin lira para bayilanin aklina sasarim.

• Bu bomboş Volkswagen lere tonla para vereceğime Full Donanımla gider Mazda 6 yada 3 Alır..Servisin yolunu unuturum yıllarca..Bu arada Mazda olması şart değil elbette,herhangi bir japon otomobil üreticiside olabilir,Zira deneyimlerimden bahsediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Mercedes ve bmw ye rakip olması alıntı mi yoksa sizin yorumunuz mu ?

Kimin mantığı bu merak ettim.

VW bile basın bülteninde Passat'ı standart D ile premium D arasında konumlandırmış.

Kendilerinin bile premium D iddiası yok yani.

• Tasarımı güzel olmuş

• Abi okurken ben yoruldum mahkeme salonu gibi vw ye hakaretten yargılanıyorsun bu forumun ne olduğunu vw konularında anlıyorum 3 ayım geçti vw de ben o premium havayı yakalayamadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 4 Temmuz 2014; 13:27:26 >
  • O değilde tsi 125 80 bin ile başlar. 1.6 dizel otomatik 115 bin olur. 2.0 240 gelirse 160 bini var temiz.

• Almak için şimdi yazılırsak ve parasını yatırırsak 6 ay sonra alırız aracı,
  • mhim12345 kullanıcısına yanıt
    Amin hocam cümlemizi. Bu konuda oldukça da güleriz gibime geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberden çok reklam tadinda olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Mercedes C serisi ve Bmw 3 serisine rakip mi?

Lutfen cep telefonu incelemeye devam edin...

Yada anlayacaginiz yonden yazayim;

Discovery elite i İphone 5s ve Galaxy S5 in karsisina rakip olarak koyuyorsunuz...

Arabadan gram anlamadigin belli c ve 3 bu arabanin klasinda bile degil ve bu arabanin rakibi bmw 520idir hadi git simdi yoluna

5 Serisinin rakibi Passat mı?

Tekrar soyluyorum boyut arka koltuklarin genişliği vs gibi seylerden dolayi ayni klasdadir daha iyidir demedim dedigin lafi aynen sana iade ediyorum

• İyi gorunuyor.

• Arkadaşlar kıyaslama konusunda çok ön yargılıyız sanırım. Bmw ve Mercedes'in kaliteli araçlar ürettiğini hepimiz biliyoruz ama bu kadar da fark olduğunu düşünmüyorum 3 serisi ve C serisini karşılaştırarak, Passat'tan iyi araçlar olabilirler şuan ama arasında çok büyük farklar olduğunu düşünmüyorum ki şuan ki Passat'ı hiç beğenmeyen biri olarak gerek motoru gerek görünümü ama haberlerde verilen 2.0 TDI 237 beygir 500nm tork güzel bir değer ki BMW 3.20d 184 Beygir 380nm tork üretiyor, Mercedes 250cd 2200cc 200 beyigr 500 tork ama fiyatı ve vergi çok fazla. BMW ile fiyatlarının çok farklı olacağına da inanmıyorum ama malzeme kalitesi nasıl olur bilemem. Şuan Renault 1.6 130 beygir 320 tork üretiyor kaliteyi tartışırız ama sınıfının en güçlü motorlarından Renault çok iyi araba demiyorum yanlış anlaşılmasın ama her marka kendi çapında güzel şeyler ortaya koyuyor bu yüzden bu tür araçlarda aşırı farklar olduğunu düşünmüyorum kalite farkı elbette olacak.

• tek rakibi Phaeton
  • sadece bakıyorum.... alamıyorum :S
    o zaman boş ver gitsin
  • Arkadaslar passatta kaliteli olup bmw ve mercedesle yarisabilir fakat bu kalitede degil premium olmayan moktur anlayisini da birakin

• quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Konu içeriğinde yanlış olan ve insanların kafasını karıştıran bir şey var, o konuya açıklık getirelim.

Her segmentin kendi içinde yer alan alt sınıfları yer almaktadır, buna bağlı olarak modellerin kıyaslamasını yapabiliriz. D sınıfı içinde yer alan bütün modellerin birbiri ile kıyaslanması pek mümkün değil, Wikipedia gibi kaynaklar da bu durumu doğruluyor. Passat, Mondeo ya da İnsignia gibi modeller kendi arasında orta sınıfta yer alırken, A4, C Serisi ya da 3 Serisi gibi otomobiller ise kendi aralarında ve daha üst konumda bulunuyor. Dolayısıyla, 3 Serisi ile Passat'ı kıyaslamak, aynı semtte bulunmasına rağmen yeni apartman ile 35 yıllık apartmanı kıyaslamaya benzer. 5 Serisi ile Passat'ın isminin aynı cümle içinde geçtiği bile olmuş, şayet gerçekçi bir şekilde bu tarz yorumlar yazıldıysa, en doğrusu sessizce forumu takip etmek olacak.

Başka bir konu olarak, forumda eksi ve artı verme konusunun istismara uğradığı kanaatindeyim.

katılmakla beraber şunu belirtmek istiyorum ;

araba daha çıkmamış , belkide kalite olarak gerçekten o seviyede olacak , üreticisi rakip olarak onları göstermiş ve en önemlisi forumda 30 u 40 ı bulmuş koskoca insanlar yok rakip olamaz yok çöp yok onun rakibi falan diye mesaj atıyorlar üreticisinin ülkesindeki dergiler bile bunlara rakip göstermişken sadece bekleyip test edip karar vermek lazım , sırf içerik vw olduğu ve bmw merco ile kıyaslandığı için forum nasıl çıldırmış .. araba gelsin test edilsin belki 3 ve c kadar iyi belki değil görmeden bilmeden ne kadar rahat ahkam kesiliyor forumda ..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.