Şimdi Ara

Huzurlarınızda Nokia Lumia 1020: 41MP yeni nesil kamera, 2GB bellek ve daha fazlası... (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
14
Favori
106.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Androidde kernel yapısından kaynaklanan RAM in zamanla şişmesi durumu var. Android RAM i alıyor götürüyor sana bir şey bırakmıyor ki. Bu durum WP8 de yok. Nokia nın üzerine koya koya gittiği doğru.

Hee... Tamam o zaman. Anlaşılmıştır.

Edit: Yorumun nereye gitti? Yukardan baskı mı geldi? ;) Arka sokaklarda neler oluyor?

Koruma kalkanı mı oluyor şimdi benim bu mesajım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 15 Aralık 2013; 1:00:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Yukarıdan baskı gelmedi de aynı şeyi tekrar tekrar yazıp mesaj kalabalığı olmasın istedim. Mesaj metnini de ekledim.
    A@e-Militaristndroidde kernel yapısından kaynaklanan RAM in zamanla şişmesi durumu var. Android RAM i alıyor götürüyor sana bir şey bırakmıyor ki. Bu durum WP8 de yok. Nokia nın üzerine koya koya gittiği doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 15 Aralık 2013; 1:04:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Yukarıdan baskı gelmedi de aynı şeyi tekrar tekrar yazıp mesaj kalabalığı olmasın istedim. Mesaj metnini de ekledim.
    A@e-Militaristndroidde kernel yapısından kaynaklanan RAM in zamanla şişmesi durumu var. Android RAM i alıyor götürüyor sana bir şey bırakmıyor ki. Bu durum WP8 de yok. Nokia nın üzerine koya koya gittiği doğru.

Ama öyle yazmamıştın ki en baştan. En başta sanki kamerayı küçümsemiştin ram ve işlemciye dikkat çekmiştin. Sanki lumia geri kalmış gibi ya da kalacakmış gibi. Sonunda kabul ettin bazı gerçekleri. Tamam neyse. Hayırlı geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

1020 nin kamerası daha iyi,sensoru daha buyuk

808'in sensörü dah büyük değilmiydi yav yanlışın olmasın
  • Selamlar,

Geçtiğimiz hafta bir sinir anında güzelim Lumia 1020 cihazım param parça oldu :(

Aynı cihazı mı alayım, yoksa Xperia Z1 mi alayım arasında çok gidip geldim. Sonunda aynı telefondan tekrar almayıp Z1 aldım. Fakat Lumia 1020 gerçekten ayrı bir cihaz arkadaşlar. Kullandığım süre zarfında ne ufacık bir kasılma ne takılma ne başka sorun yaşamadım :(

Z1 kamerası gerçekten Llumia 1020 nin efsane kamerasının yanından bile geçemez. Lumia 1020 ile cam gibi çektiğim resimleri Z1 de bulanık yada pixel pixel görüyorum. Açıkçası tekrar Lumia 1020 almadığıma pişman olmaya başlıyorum.

Lumia nın tek eksisi masaya koyunca kamera çıkıntısının itici durmasıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

1020 nin kamerası daha iyi,sensoru daha buyuk

808'in sensörü dah büyük değilmiydi yav yanlışın olmasın

Ben 1520 için yazmıştım 808 de sensör daha büyük

• Kyser Sozey kullanıcısına yanıt
    z1 ekranı olsun büyüklüğü olsun çekimleri olsun çok düşük düzey gerçekten
    singapurda z1 1100 tl iken lumia 1020 1500 tl den düşüğe alınamaıyor idi kasım başı
    note 3 ise 1300 tl civarı idi
    z1 i acilen note3 ile takas edin derim
  • Telefonu satmak ıcın almıyoruz lakın,blackberry gıbı al 1.5-2 mılyara gotur telefoncuya 250-500,keza nokıa da oyle al bunu,500 lıraya alır telefoncu,alan adama da evlat acısı gıbı koyar,o fıyat'a vermek ıstemezse orası da ayrı bır mesele tabı lakın bu mobıl cıhaz pıyasası da cok enteresan herhal de bu baglam da cumhurıyet altını sıfatını tasıyan ıphone bır tek.

• Arkadaşlar
    Lumia 1020 telefonda internetteki dizi, film ve mobese gibi canlı kamera yayınlarını izlemek için, Flash Player var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasgesci

Arkadaşlar
    Lumia 1020 telefonda internetteki dizi, film ve mobese gibi canlı kamera yayınlarını izlemek için, Flash Player var mı?

Arkadaşlar
    Yukarıdaki mesaja cevap verecek kimse yok mu?
  • hasgesci H kullanıcısına yanıt
    wp de mümkün hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

wp de mümkün hocam..

hunkar1 arkadaşım.
    Cevabın için sağol.
    N8 telefonu 1 sene önce arkadaşıma satmıştım ve henüz akıllı bir telefonum yok, Samsung E250 ile idare ediyorum ama bu telefon da yaklaşık olarak 3 ayda bir arızalanıyor ve 10-15 TL.ye film değiştiriyorlar, ikinci ele satsam 20-30 TL. veriyorlar.
    Nokia Lumia 1020 almayı düşünüyorum ama fiyatı şuan çok fazla, seneye makul bir fiyata ineceğini tahmin ediyorum. Bakalım nasipse seneye bu zamanlar almayı düşünüyorum.
  • hasgesci H kullanıcısına yanıt
    Evet şu an yuksek seyrediyor fiyat..
    Zamanla herhalde daha makul rakamlara gelecektir..
    E250,ye o kadar masraf etme hocam..tamirine verdigin parayla hesapli bir cihaz almani tavsiye ederim..:)

• Fiyat
  • Bu telefon 4k video çekip oynatabiliyor mu acaba?

• achellias kullanıcısına yanıt
    hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Evet şu an yuksek seyrediyor fiyat..
    Zamanla herhalde daha makul rakamlara gelecektir..
    E250,ye o kadar masraf etme hocam..tamirine verdigin parayla hesapli bir cihaz almani tavsiye ederim..:)

hunkar1 arkadaşım.
    Cevabın ve önerin için sağol.
  • beyler 64 gb lık olanı çıktımı çıktıysa tr de varmı bi bilgilendirirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbseyhan

beyler 64 gb lık olanı çıktımı çıktıysa tr de varmı bi bilgilendirirmisiniz?

ben daha çıkmadan turceli arayıp 64 gb lığını ismimi yazdırıp teyit ettirmiş yazdırmıştım getirebilrlerse alcaktım ses seda çıkmadı bende dayanamayıp

gittim nokia shopa sorup 64 gblığı gelçekmi diye öyle bi satılma söz konusu yok olsa zaten bizde satardık

neyse ben aldım 32 gblı pını 1 ay sonra turkcell aradı beyfendi 1020 64 gb lığı için sipariş vermişiniz buyrunm dedim beyfendi ürünün şuan için satışı turkcelde

gözükmüyo belli değil dedi ben teelfonu çoktan aldım tamam dedim zaten aldım teli dedim 32 sini

ve şuan hafızası yetmiyo ve sırf bu yüzden satıcam teli daha önce 808 vardı onda 64 lık hafıza kartım vardı o duruyo sattığımda onu vermedim

808 yanında benim gibi telefona hd clip oyun müzik bi kaç full dvdrip film ve foto ve video çekimi yapcaksanız abi 32 hayattayetmiyo söylim
    nokia anlamış değilim ya abicim şöyle yüksek kalitede foto ve video çeken telefona bu hafıza yetermi bunu alan kişi zaten sadece o işleri yapmıyacak

oyun yükliyecek şuan iyi bir oyun 1 gb üstü örnek ashalp 8 modern kombat 3 fifa 13 şöyle 5 tane oyun yükle vbb bi kaç küçük oyun 8 gb gitti
    kafadan eee gerisini düşünün

şimdi 1020 satıp 1520 almaya karar verdim almak isteyenler bana pm atsın

• Nokia MixRadio Presents Wardell - Live at Club Nokia in Los Angeles. All video and audio recorded live on Nokia Lumia 1020 and 1520 devices.

Huzurlarınızda Nokia Lumia 1020: 41MP yeni nesil kamera, 2GB bellek ve daha fazlası...

Huzurlarınızda Nokia Lumia 1020: 41MP yeni nesil kamera, 2GB bellek ve daha fazlası...

http://twitter.com/ThePhoneographr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 20 Aralık 2013; 16:20:26 >

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.