Şimdi Ara

Huzurlarınızda Nokia Lumia 1020: 41MP yeni nesil kamera, 2GB bellek ve daha fazlası... (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
14
Favori
106.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Bildigim kadarını söylüyorum 41 mp gercek degil digital gercek olsaydı 10 milyar dan aşağıya bulamazdınız bu telefonu bu da benim düşüncemdir. Saygı ve sevgilerimle. Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 20 Aralık 2013; 21:32:35 >
  • MotoDahi kullanıcısına yanıt
    biraz araştırma gereği duyarsan daha iyi bilgi sahibi olursun
  • Sonunda L1520'yi beklemekten vaz geçip L1020'yi aldım !
  • quote:

Orijinalden alıntı: arustamov71

Sonunda L1520'yi beklemekten vaz geçip L1020'yi aldım !

Hayırlı olsun hocam.Güle güle kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vegola

quote:

Orijinalden alıntı: arustamov71

Sonunda L1520'yi beklemekten vaz geçip L1020'yi aldım !

Hayırlı olsun hocam.Güle güle kullan

Teşekkür ederim. Aslında aklım hala L1520'de. Ama L1020'de güzel bir cihaz, çok beğendim. Gayet hızlı, programları gayet başarılı, kamerası zaten ayrı bir güzel. Görseli, ergonomisi, malzeme kalitesi piyasadaki tüm telefonlara bin basar.
    Sadece bazı alışkanlıkları bunda yapamamamız kötü. Örneğin dosya yöneticisinin yokluğu bence de çok önemli eksiklik. Sisteme müdahalenin, dışarıdan program yüklemenin mümkün olmayışı da sıkıntılı.
    Benim eski telefon N8'di, onun yedeklemelerini buna yükleyemedim. Rehberi mesajları aldı ama, örneğin notları atamadım tek tek elle girmeye çalışıyorum. Bunun bilmediğim kolay yolu var mıdır? Bilen arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.

• Çok pahalı yahu.

Telefon alacağım bu aralar derin araştırmalar içerisindeyim. Birde Samsung almayayım değişiklik yapayım dedim, aman Allah'ım ne göreyim. 2.000TL Lumia 1020
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    büroteknikde 1700 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: emekli öğretmen 1

büroteknikde 1700 tl

Hocam yine de fazla değil mi piyasadaki rakiplerine göre?
  • Arkadaşlar birkaç sorum daha olacak, deneyimli kullanıcılar yardımcı olurlarsa sevinirim:
    - Telefonu nasıl yedekleriz?

- Telefonu nasıl formatlarız (yani demek istediğim eskiden Ovi suit üzerinden işletim sisteminin son sürümünü yeniden yükleyebiliyorduk, bunda da yapabiliyor muyuz)?

- Zil sesi, mesaj sesi, uyarı sesi vb sesleri farklı farklı düzeylerde ayarlayabiliyor muyuz?

- Önceki telefonlarda var olan değişik mod uygulamasının yapabiliyor muyuz (genel, sessiz, dış ortam vb)?

- Daha önce sormuştum yine tekrar edeyim, önceki telefonumun (Nokia N8) yedeğini buna yükleyebilir miyim?

- Önceki telefonda var olan notlarımı bu telefona aktarabilir miyim?

Şimdilik bunları hatırladım, aklıma geldikçe veya karşılaştıkça devam ederim sormaya.

• nk061 kullanıcısına yanıt
    Nihayetinde maksat alo demekse tabii ki fazla. CIO falan olursun da uçakda,limuzininde vs iş için mail atar vs vs yaparsın diye adamlar note 3 ü yapmış. Fotoğraf meraklısıysan o paraya en kral lensleri alırsın
    Adamlar 41 mp kamera yapmış ekran çzünürlüğü vasat,bellek geliştirilemez.Neyse...
    Ben de note 3 alacakdım ama sonra o parayı bir telefona vermekten vazgeçip full özellikli bir led tv aldım.
    Şimdi evimde rahatça her işimi gördüğüm bir tv var. Nete griyorum,görüntülü konuşmada yapıyorum,dev ekranda 3d flimde izliyorum.
    Sizede tavsiye ederim.
  • Kamera bağımsızlığını ilan etmiş
  • emekli öğretmen 1 E kullanıcısına yanıt
    Hocam aylardır bir telefona o kadar para verilmemesi gerektiğini anlamanız gerçekten tüm forumu memnun etti.artık sizi lcd TV bölümünde görmek isteriz.

• iphone 5s silver kullanıyordum 1 haftadır ama lumia sağlamlığı bulamadığım için forumdan bir arkadaşa satıp az önce ekopasajdan distribütör garantili 1740 lira tek çekimle sarı lumia 1020 almış bulunmaktayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

iphone 5s silver kullanıyordum 1 haftadır ama lumia sağlamlığı bulamadığım için forumdan bir arkadaşa satıp az önce ekopasajdan distribütör garantili 1740 lira tek çekimle sarı lumia 1020 almış bulunmaktayım

hocam hafızası kaç gb konuda 2 gb yazmışlar yanlış mı yazmışlar acaba ? bir de kamerası nasıl bahsedildiği kadar var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokov

quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

iphone 5s silver kullanıyordum 1 haftadır ama lumia sağlamlığı bulamadığım için forumdan bir arkadaşa satıp az önce ekopasajdan distribütör garantili 1740 lira tek çekimle sarı lumia 1020 almış bulunmaktayım

hocam hafızası kaç gb konuda 2 gb yazmışlar yanlış mı yazmışlar acaba ? bir de kamerası nasıl bahsedildiği kadar var mı ?

hafıza 32GB-ram 2GB
    Evet kamerası bir telefon için gayet kaliteli,hemde en iyisi

• Bu ayarda vereceğiniz parayı sonuna kadar hakeden tek telefon pardon sadece telefon değil aynı zamanda profesyonel fotoğraf makinesi, Navigasyon cihazı, cep bilgisayarı ve Xbox oyun konsolu :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

android yapmadıkca sen daha çok kamera ile uğraşırsın
    edit:bu kadar az nokia cı olduğunu tahmin etmemiştim
    daha fazla eksi lazım
    edit2:-34 mi birkez daha sony sevdim
    edit3:hergün editlicem 43 mü
    edit4:120 o kadarcık mı
    edit5:160 mı windows cular baya az gerçekten
    edit6:165 forum rekorunu kırdım galiba
    edit 7 200 olmadan bırakmam
    edit 8:
    edit 9:200 olmuyo en iyisi yorumu silicem
    edit 10:3 ayda zor 200 oldu baya az nokia cılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yazdığım yorumu unutmuştum
  • Arkadaşlar Nokia sonunda Black güncellemesini dağıtmaya başlamış. Bugün yarın bizdeki telefonlarda da bu güncellemeyi alacaktır.
    Güncellemeyle gelen yenilikler:

Uygulama Klasörü: Benzer ve sık kullandığınız uygulamaları klasörleyebilme özelliği (sürpriz).

Nokia Göz Atma Ekranı 2.0 : Kişiselleştirilebilir yeni özellikleri ve bildirim ekranı ile yeni göz atma (glance) ekranı.

Bluetooth 4.0 LE : Daha düşük enerji tüketimli, daha hatasız Bluetooth

Nokia Refocus ve Nokia Camera: Nokia’nın başarılı görüntüleme uygulamaları

Nokia Beamer : Cihazın ekranını diğer cihazlarla (TV , Bilgisayar vb.) paylaşma özelliği

Nokia Storyteller : Nokia World 2013′de tanıtılan uygulama

DNG-RAW Formatı : DSLR fotoğraf makinesi kullanıcılarını yakından ilgilendiren ve denge ayarlarına daha iyi imkan tanıyan; dijital ortamda fotoğrafları düzenleyebileceğiniz fotoğraf formatı

http://www.wpcentral.com/lumia-black
    http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/25541822.asp

• arustamov71 kullanıcısına yanıt
    DNG-RAW Formatı : DSLR fotoğraf makinesi kullanıcılarını yakından ilgilendiren ve denge ayarlarına daha iyi imkan tanıyan; dijital ortamda fotoğrafları düzenleyebileceğiniz fotoğraf formatı

bunun tam olarak ne olduğunu bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.