Şimdi Ara

Huzurlarınızda Nokia Lumia 1020: 41MP yeni nesil kamera, 2GB bellek ve daha fazlası... (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
14
Favori
106.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egemen_e

quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Çift tıklama ile ekran kilidi açma/uyandırma güncelleme ile geldi mi

hep vardı ki? en azından ben amberli L1020 aldığımda vardı.

1020 sahibi arkadaşlar sanırım beklenilen yine olmadıki bu kadar sessiz kaldınız ,black ile kameradaki sarımtraklık giderilmiş gibi görünüyordu ne oldu hiç bişey yazmadınız bununla ilgili yalan mıymış

diğer başlık faal daha çok.

az öz kişiyim. cooool takılıyoruz biliyor musun

peki sorumun cevabı nedir sarımtraklık giderilmişmi , hani black öncesi örnek iki resim koymuştum o resimlere göre sarılık giderilmişti varmı böyle bişey

yaptığım denemelerde sarılık görmedim

yani eskiden olan sarılıklar yok diyebiliriz, sanki o örneklerde sarılık gitmiş ama keskinlik azalmış ne dersin bu konuda

• alperen_69 kullanıcısına yanıt
    keskinlik için yorum yapamam. güncellemeden sonra hiç pc ye aktarıp bakmadım fotolara. onunda denemesini yaparım bir ara.
  • egemen_e kullanıcısına yanıt
    hala gözüm 1020 de ama şarj olarak 925 e göre nasıl bilmiyorum , hani kafa kafaya olsa yine kabulüm , biraz daha bekliyecem şu yeni modeller bir çıksın o zaman 1020 de düşer , 925i satıp 1020 alabilirim bende
  • 2Gde
    5 mail sürekli senkronize
    wifi sürekli açık evde ve işte bağlı
    kurcalamalar..
    normal 30 dk civarı konuşma. whatsapp ve normal mesajlaşma
    oyun oynayınca çok gidiyor, hill climp oynuyorum genelde
    sabah şarjdan almıştım 7:30 da şuan %64. pil tasarrufu kapalı.
    S4'ün genellikle şarjı 1 günü zor tamamlıyor (gerçi bütün gün oyun oynuyorum, internettir mesajlaşmadır kameradır elbette). Lumia 1020 daha başarılıdır diye düşünmüştüm.
  • tarzanabi T kullanıcısına yanıt
    kesinlikle değil

ben pek inandırıcı bulmadım bu video yu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

ben pek inandırıcı bulmadım bu video yu

başka bir incelemedede okumuştum 3g açık aynı uygulamaları kullanarak şarjı en kısa sürede biten 1020 imiş
    son zamanlarda bende çok sık görür oldum böyle yazıları açıkcası çok şaşırdım hiç beklemiyordum böyle sonuçları
  • microsoft ureticilere bilmem kac milyon dolar dagitacakmis wp"li cihaz cikarsinlar diye.bence gelistiricilere dagitsinlar o paralaride uygulamalar en azindan belli bir standarta gelse.gecen gun bir teknoloji magazasinda telefon standini gezerken 15-16 yasinda bir kiz lumia 920'yi begendi bunu alicam ben dedi yanindaki kiz arkadasi bosver onu onunla whatsup'tan muzik,resim gonderilemiyor dedi kizda haliyle vazgecti.sanirim anlatabildim.bende windows phone platformuna gecmek istiyorum ama sirf bunlar yuzunden hic yanasmak gelmiyor icimden.mecera olur ancak bir android yada ios kullanicisinin windows phone platformuna gecmesi.en azindan simdilik.
  • assasin34 A kullanıcısına yanıt
    İnternete de girmiyor deseydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

valla ben kizin yalancisiyim:-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: assasin34

quote:

1 yıldırı aşkın lumia 920 kullanıyorum.

Orada ben olaydım telefonun köşesiyle kızın ağzına vurmamak için kendimi zor tutardım.

Windows Phone demek rahatlık demek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: assasin34

quote:

1 yıldırı aşkın lumia 920 kullanıyorum.

Orada ben olaydım telefonun köşesiyle kızın ağzına vurmamak için kendimi zor tutardım.

Windows Phone demek rahatlık demek.

mesela resmi youtube uygulamasi varmi?bi tane vardi ama mobil siteye bagliyordu diye hatirliyorum.andorid yada ios'daki gibimi artik?

• assasin34 A kullanıcısına yanıt
    Vardı da Google engelledi.

Sonra geriye aldılar ama resmi uygulamayı aratmayan çok fazla Youtube uygulaması var yani. Beni fazlasıyla memnun ediyor.

Androiddeki gibi zorlanarak açmıyorum. (yada android kullanamıyorum)

• Fiyata bak hey maşallah
  • Telefonum yaklaşık 50cm'den fayans zemine ekranı üzerine düştü ve camı kırıldı, daha 15 günlüktü . Ekran koruyucu ve hard cover kılıf da vardı, ama fayda etmedi. Anladım ki büyük ekranlı telefonlarda kapaklı kılıf kullanmak şart, ama geç oldu.

Dokunmatiğinde herhangi bir sorun yok ama görüntü kötü. Değişim için 450 TL istiyorlar, garanti dışı kalması da cabası.

Garanti dışı kalmadan ekranı değiştirme şansım yok mu?
  • iyi günler,
    ben çektiğim fotoğrafları telefondan kabloyla bağlayarak bilgisayara atıyorum ama 5 mplik görüntüyle 34 mplik görüntü aynı kalitede.34 mplik fotoğrafın boyutu daha fazla ama kalite aynı.yani 5mplik kamera görüntüsü.yüksek çözünürlüklü fotoğrafı nasıl atabilirim bilgisayara ?
  • Kullanıcı arkadaşlara sormak istiyorum: Bazı sitelerde Lumia 1020'nin USB OTG desteği olduğu yazıyor ancak çoğu sitede de olmadığı yönünde yazılar var. Son güncelleme dahilinde, Lumia 1020 USB OTG destekliyor mu?
  • otg olduğunu hiç okumadım

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.