Şimdi Ara

Huzurlarınızda Nokia Lumia 1020: 41MP yeni nesil kamera, 2GB bellek ve daha fazlası... (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
14
Favori
106.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tarzanabi

Kullanıcı arkadaşlara sormak istiyorum: Bazı sitelerde Lumia 1020'nin USB OTG desteği olduğu yazıyor ancak çoğu sitede de olmadığı yönünde yazılar var. Son güncelleme dahilinde, Lumia 1020 USB OTG destekliyor mu?

Bizzat denedim ve 1020 de OTG desteği yok, şimdi denedim. OTG kablosuyla mouse umu bağladım görmedi bile. Aynı mouse çin malı android tabletimde çalışıyordu klavye de öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarzanabi

Kullanıcı arkadaşlara sormak istiyorum: Bazı sitelerde Lumia 1020'nin USB OTG desteği olduğu yazıyor ancak çoğu sitede de olmadığı yönünde yazılar var. Son güncelleme dahilinde, Lumia 1020 USB OTG destekliyor mu?

dosya yöneticisi olmadığı için (wp platformu dosyalara erişime kapalı olduğundan) OTG desteği yok. sadece 1020'de değil şu an hiç bir wp8 cihazda bulunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arustamov71

Telefonum yaklaşık 50cm'den fayans zemine ekranı üzerine düştü ve camı kırıldı, daha 15 günlüktü . Ekran koruyucu ve hard cover kılıf da vardı, ama fayda etmedi. Anladım ki büyük ekranlı telefonlarda kapaklı kılıf kullanmak şart, ama geç oldu.

Dokunmatiğinde herhangi bir sorun yok ama görüntü kötü. Değişim için 450 TL istiyorlar, garanti dışı kalması da cabası.

Garanti dışı kalmadan ekranı değiştirme şansım yok mu?

geçmiş olsun okuyunca içim acıdı benim de 2 aylık 925 in ekranı kırılmıştı 450tl masraf çıkardılar yaptırdım mecburen,
    geçen hafta kulaklık girişi bozuldu ve şebeke sinyali yetersizdi bu yüzden servise verdim tekrar, garanti dışı kaldığı için 100-200tl arası bir tamir ücreti çıkarırlar diyordum ama 35tl işçilik ücreti ödedim sadece, galiba garanti dışı kaldığında parçalar garanti kapsamından çıkmıyor sadece işçilikten ücret kesiliyor sanırsam, o yüzden nasıl tamir edeceğine sen karar ver ucuza da halledebilirsin

• Avorlair kullanıcısına yanıt
    Büyük geçmiş olsun, seninki de tam şanssızlıkmış. Siz serviste mi değiştirdiniz ekranı? Ekranı değiştirirken mi bozdular acaba diye de aklıma geldi. Ben de bu nedenle korkuyorum, bu haliyle şimdilik kullanıyorum. İstanbul dışında hiçbir yerde bulamadım 1020 ekran değişimini. Teleservis 7 ila 20 gün arasında süre veriyor, fiyat da söylemiyor telefonu görmeden .
    İstanbul'da 400 TL gibi fiyata buldum orjinal ekran. Zaten henüz yan sanayisi de yokmuş henüz. Ama içim de rahat değil, kargoya ver, kargo şirketlerinin sicili zaten kabarık, sonra tamir edecek olan kişinin durumu mechul, of of!!!
  • arustamov71 kullanıcısına yanıt
    teleservise götürdüm 530tl dediler, ben de Nokia Care e götürdüm 450tl dediler onlara verdim ama Teleservisin alt firması, telefonu ilk aldığımdan beri kulaklık girişinde ara sıra sorunlar oluyodu zaten şebeke de az çekiyodu servisten sonra bozmadılar yani :)
    ama bütün dış kozmetiği de değiştirdiler ekran değişimi ile birlikte, düşürmüştüm 2-3 kere ezik büzük vardı hepsi gitti yeni gibi oldu
  • Avorlair kullanıcısına yanıt
    İyi, neyse en azından telefonu yenilenmiş oldu. Tekrar geçmiş olsun.
    Ben de göndereceğim herhalde, dolar her gün artıyor bunu bahane edip fiyatları arttırıyorlar. Daha da artmadan yaptırayım bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anonymousilver A kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için teşekkürler. Bu benim için çok önemliydi, şimdilik S4 ile devam etmek zorundayım o halde :(

Umuyorum Nokia Normandy ile android olayına girer gibi yapmışken, belki bir gün pureview destekli bir android çıkarır. O zamana kadar Samsung'a devam. Yalnız 1020'nin kamerasına gıpta ediyorum hala. Halla 1020'yi geçtim, N8'imin kamerasını dahi çok özlüyorum.
  • TheoJanssen T kullanıcısına yanıt
    Zaten kalitede fark olmaz boyutun artmasına bağlı olarak detayda artış olacaktır

highres olan dosyayı masaüstüne taşıyın photoshop ile açın
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

Zaten kalitede fark olmaz boyutun artmasına bağlı olarak detayda artış olacaktır

nerelere düştün sen...:)
  • arustamov71 kullanıcısına yanıt
    anlaşılan gorilla glass 1-2-3 tamamen hikaye yine ekran kırılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

dostum düşmedik çıktık aslında işletim sistemi konusunda şimdilik geride bunu kabul etmek gerek 8.1 güncellemesiyle kendini toplayacak gibi görünüyor. Kamera ve video kaydıysa abartısız muh-te-şem. Htc bi kamerasını göstersin bakalım m8 ile geri dönüş yapabilirim hiç belli olmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

dostum düşmedik çıktık aslında işletim sistemi konusunda şimdilik geride bunu kabul etmek gerek 8.1 güncellemesiyle kendini toplayacak gibi görünüyor. Kamera ve video kaydıysa abartısız muh-te-şem. Htc bi kamerasını göstersin bakalım m8 ile geri dönüş yapabilirim hiç belli olmaz

kamera video tabii muhteşem dostum..

işletim sistemi de zamanla daha iyi olacaktır eminim..

htc ye kamera konusunda güvenim sıfır

• hunkar1 kullanıcısına yanıt
    Misal şuan için en büyük sıkıntım kişi aradığında resim görünüp ben aradığımda görünmemesi, zil sesi ile medya sesini ayrı ayarlayamamak ve yukardan indirilen bir bildirim ekranı olmayışı onlarda 8.1 ile giderilecekmiş(inşallah). Bakalım m8 de çift sensor kullanacak deniyor bekleyip görücez.
  • quote:

Misal şuan için en büyük sıkıntım kişi aradığında resim görünüp ben aradığımda görünmemesi, zil sesi ile medya sesini ayrı ayarlayamamak ve yukardan indirilen bir bildirim ekranı olmayışı onlarda 8.1 ile giderilecekmiş(inşallah). Bakalım m8 de çift sensor kullanacak deniyor bekleyip görücez.

oyle göreceğiz bakalım...

baştan vaat veriyor da sonradan fos çıkmasa bari...
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Dokulardaki keskinlik bir miktar azalmış zira çok yüksekti o sebeplede ister istemez noise ortaya çıkıyordu burada bence iyi bir bir dengeleme yapmışlar genel görünüm adına faydalı olmuş. Eskiye göre flaşlı çekimde oluşan sarılık ciddi oranda azalmış buda iyi bir gelişme ama flaşlı oto çekimler için beyaz dengesinde biraz daha ince ayar gerekiyor.
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    inşallah fos çıkmaz yoksa
  • Flaşlı çekimlerde sarılığa elimi flaşa yakın tuttuğumdan kaynaklanıyor diğer türlü rastlamadım ben.
  • quote:

inşallah fos çıkmaz yoksa

yani..

yoksa....artık bilemiyorum...
  • Hatta o zaman biraz turuncuya kayıyor nostaljik bir resim oluyor birkaç defa başıma geldi
  • 60w lık ampul ışığı altında htc one ve lumia 1020 ye ait fotoğraflar. Her iki fotoğraf iso100 ve 1/25 enstantane ile flaşsız çekilmiş olup istenmeyen bölgelere crop uygulanmıştır.

Lumia 1020
    Huzurlarınızda Nokia Lumia 1020: 41MP yeni nesil kamera, 2GB bellek ve daha fazlası...
    Htc one
    Huzurlarınızda Nokia Lumia 1020: 41MP yeni nesil kamera, 2GB bellek ve daha fazlası...

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.