Şimdi Ara

Huzursuzum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Prochnow

Tamam keyfi ve ahmaklıkla alakalı.

katılıyorum..
  • Ona yazmayı düşünüyorum 😔 bu hata mı olur sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazarsan hiçbir şey kazanmayacağın gibi şu anki halinden de kötü olacaksın. Nerden mi biliyorum? Kendimden

• Zaman herseyin ilacidir.Kontratak yapmak istiyorsan,defansa cekil,bekle.
  • Zebani aradım bu kadar uzun metin de de

Demek ki o senin gibi birisini hak etmiyor bu kadar değer veren birisini
    Dünyadaki tek bayan o mu ?
    Üzülmeye gerek yok

• Suskunluğuna anlam veremiyorum , benden mi bekliyor diye düşünmeden edemiyorum. Ona verdiğim defterin son sayfasında güzel şeyler yazıyodu, cevap verilebilecek şeyler.. 15 gün oldu nerdeyse

• 😔

• Daha önceki iliskilerinden kafası karışık ve yeterli olgunluğa erisememiş. Kendini boşuna yıpratma olmamasi gerekiyormus. Kısmet...

• Bu kizlarin alayi boyle Allah dert olsun diye yaratmis bunlari ismail yk.dinleyerek agliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bunun tek çözümü arkadaşların da dediği gibi zaman. İnsanın değer verdiği birinden aynı değeri görememesi çok kötü bir duygu. Şuan ben de buna benzer bir olay yaşıyorum. Verdiğim değeri karşı taraftan göremiyorum. Diyeceksiniz belki sevilmek için mi seviyorsun diye evet sevilmek için seviyorum. Tek taraflı olmuyor bu işler. Aptal durumuna düşüyorum. Şuan onu aramamak için sormamak için kendimi çok zor tutuyorum. İşin kötü tarafı ise sürekli okulda vs. karşılaşıyorum. Belli etmemeye çalışıyorum ama içim yanıyor. Ben de her gece yattığımda onu düşünüyorum. Sana tek tavsiyem yalnız kalma. Sadece kitap okumak ya da böyle nette takılmak için kısa süreliğine yalnız kal. Yoksa düşünmekten harap oluyorsun. Ve eminim bir gün unutacaksın. Onun unuttuğu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tender Branson

Aslında bunun tek çözümü arkadaşların da dediği gibi zaman. İnsanın değer verdiği birinden aynı değeri görememesi çok kötü bir duygu. Şuan ben de buna benzer bir olay yaşıyorum. Verdiğim değeri karşı taraftan göremiyorum. Diyeceksiniz belki sevilmek için mi seviyorsun diye evet sevilmek için seviyorum. Tek taraflı olmuyor bu işler. Aptal durumuna düşüyorum. Şuan onu aramamak için sormamak için kendimi çok zor tutuyorum. İşin kötü tarafı ise sürekli okulda vs. karşılaşıyorum. Belli etmemeye çalışıyorum ama içim yanıyor. Ben de her gece yattığımda onu düşünüyorum. Sana tek tavsiyem yalnız kalma. Sadece kitap okumak ya da böyle nette takılmak için kısa süreliğine yalnız kal. Yoksa düşünmekten harap oluyorsun. Ve eminim bir gün unutacaksın. Onun unuttuğu gibi.

Unutur mu bilmiyorum ama dilerim unutmaz , ben olsam unutmazdım

• kelimecambazı K kullanıcısına yanıt
    Hocam benimki biraz da kardeş tavsiyesi olacak ama söylemek istedim. Bence arkadaşlarında dediği gibi işi zamana bırakın. 3 sene bir kızı sevdim, sanırım aşıktım ona. Yaklaşık 6-7 ay kadar bir süre de birlikte olduk. Nereden baksanız 1 yıldır da konuşmuyoruz. Bir süre sonra alıştım ama. Aynı okuldayız, eskiden onu gördüğümde heyecanlanırdım ama şimdi sıradan bir insan gibi geliyor. Anlattıklarınızı okuyunca yazmak istedim bunları. Sizin yaşadıklarınızı bende yaşadım çünkü. Zamana bırakmanız en doğrusu olacaktır.

Biraz arka planda kalın mesela. Ona gösterdiğiniz o ilgiden sonra o ilgiyi başkasından bulamayınca tekrar size dönebilir. Bunu da göz ardı etmemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan21

Hocam benimki biraz da kardeş tavsiyesi olacak ama söylemek istedim. Bence arkadaşlarında dediği gibi işi zamana bırakın. 3 sene bir kızı sevdim, sanırım aşıktım ona. Yaklaşık 6-7 ay kadar bir süre de birlikte olduk. Nereden baksanız 1 yıldır da konuşmuyoruz. Bir süre sonra alıştım ama. Aynı okuldayız, eskiden onu gördüğümde heyecanlanırdım ama şimdi sıradan bir insan gibi geliyor. Anlattıklarınızı okuyunca yazmak istedim bunları. Sizin yaşadıklarınızı bende yaşadım çünkü. Zamana bırakmanız en doğrusu olacaktır.

Biraz arka planda kalın mesela. Ona gösterdiğiniz o ilgiden sonra o ilgiyi başkasından bulamayınca tekrar size dönebilir. Bunu da göz ardı etmemek lazım

Özlediği ben değil benden gördüğü ilgi olacak ama, bu da hoş değil, geri döndüğünde eskisi gibi olamamakta var , ona dayanamamakta var.. Şuan tek yaptığım zamana bırakmak zaten.. Hayatıma sıradan bi şekilde devam ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dhdh

Daha önceki iliskilerinden kafası karışık ve yeterli olgunluğa erisememiş. Kendini boşuna yıpratma olmamasi gerekiyormus. Kısmet...

Tek tesellim bu olsa da kalbe söz geçmiyor.. Yıpranacağım varmış demek ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelimecambazı

quote:

Aslında bunun tek çözümü arkadaşların da dediği gibi zaman. İnsanın değer verdiği birinden aynı değeri görememesi çok kötü bir duygu. Şuan ben de buna benzer bir olay yaşıyorum. Verdiğim değeri karşı taraftan göremiyorum. Diyeceksiniz belki sevilmek için mi seviyorsun diye evet sevilmek için seviyorum. Tek taraflı olmuyor bu işler. Aptal durumuna düşüyorum. Şuan onu aramamak için sormamak için kendimi çok zor tutuyorum. İşin kötü tarafı ise sürekli okulda vs. karşılaşıyorum. Belli etmemeye çalışıyorum ama içim yanıyor. Ben de her gece yattığımda onu düşünüyorum. Sana tek tavsiyem yalnız kalma. Sadece kitap okumak ya da böyle nette takılmak için kısa süreliğine yalnız kal. Yoksa düşünmekten harap oluyorsun. Ve eminim bir gün unutacaksın. Onun unuttuğu gibi.

Kardeşim kızlara aşırı değer gösterenler olunca kızlar bizim gibi erkekleri cepte görüyorlar bu yüzden unutması kolay oluyor hatta daha acı konuşayım hiç sevmiyorlar bile belki. Çünkü seven insan böyle yapmaz. Bende bugün önemli bir konuşma yapıcam neler olacak bilmiyorum. Belki devam edecek belki de herşey bitecek ama bu kadar kolay nasıl bitebiliyor aklım almıyor. Seven insan nasıl bu kadar kolay unutabilir diye soruyorum kendi kendime ama maalesef kızlar bu konuda uzman.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kelimecambazı

quote:

Kardeşim kızlara aşırı değer gösterenler olunca kızlar bizim gibi erkekleri cepte görüyorlar bu yüzden unutması kolay oluyor hatta daha acı konuşayım hiç sevmiyorlar bile belki. Çünkü seven insan böyle yapmaz. Bende bugün önemli bir konuşma yapıcam neler olacak bilmiyorum. Belki devam edecek belki de herşey bitecek ama bu kadar kolay nasıl bitebiliyor aklım almıyor. Seven insan nasıl bu kadar kolay unutabilir diye soruyorum kendi kendime ama maalesef kızlar bu konuda uzman.

umarım herşey daha iyi olur ikimiz içinde..

• Facede kapak fotoğrafını sarışın bi kız ve turuncu saçlı bi çocuk animasyonu olan resimle değiştirmiş. 2 hafta önce Facede arkadaş olduğu bi çocuğun profiline girdim onun kapak resmide aynı.. sanırım çıkmaya başlamışlar , çok üzüntülüyüm :(
  • kelimecambazı K kullanıcısına yanıt
    Biraz sizinle ilgili bilgi verirseniz sevinirim , yaş kaç kız ile beraberken nelerden konuşurdunuz, Aşka dair ne konuştunuz. Bu arada bot veya gömlek almaya çalışmak ve masadan kalkmakla iyi etmemişsiniz, her şey bu kadar basit olmamalı. Sorunlardan uzaklaşmak yerine üzerine giderek çözüme kavuşturmaya çalışmalısın, en doğru şey kız ile ilgili hiç bir şey yapmadan beklemek ama beklerken insanın kafası sürekli meşgul oluyor , onu düşünüyor. Ben buna dayanamam ne olacaksa olsun diyorsan buluşmamız gerek de yüz yüze iken olumlu olumsuz kesin anlamda kafanda bir şeyler oluşsun. Bir şeyleri kesin çözüme kavuşturmadan da masadan kalkma yoksa yine kara kara düşünmek zorunda kalırsın. Kızın karşısında net ol açık açık ne istediğini söyle. Kızın da konuşmasını yönlendirmeye çalış. Ne Olmasını istiyorsun vs gibi. Ben bu gibi Araf'ta kalma durumlarını sevmediğimden netimdir ya hep ya hiç. Açık açık neyse durum söylerim ne düşündüğünü sorarım kimse vazgeçilmez değil.

• biz duygusal insanlar sanırım hep kaybetmeye mahkumuz.
  • Canını sıkma belki daha çok vakit geçirdikten sonra yine böyle şeyler söyleyip ben yapamıyorum edemiyorum diyebilirdi. Daha çok üzülürdün.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.