Burada daha önce yapmış olan veya yeni gidecek olanlar var mı? Bilgilerini paylaşırlarsa çok iyi olur. forumda çok bilgi bulamadım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hermaous. -- 29 Ocak 2025; 20:56:48 > |
HV.SVN.OKL.ÖĞR. VE KURS BL. / KONYA MERKEZ

-
-
neler götüreceksin reis
-
inan hiçbir bilgim yok traş malzemesi ,içlik, iç çamaşırı , bir kaç tane sivil kıyafet çarşı izinleri için onun haricinde ayağımda ki spor ayakkabıyla gelirim eşofman ayakkabı veriyorlarmış herhalde öyle duydum ama emin değilim cam şişe parfüm yasak herhalde çorap vb bu tarz şeyleri biz götürcez sanırım ben full siyah alacağım arkadaşım geçen sene yd astsubay gitti iç çamaşırında düz siyah renk al dedi bişi olmaz dedi bi de eşofman al dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DİKKAT
TSK personeli internet aracılığıyla sosyal medya ortamlarında yazılı, görsel, işitsel hiçbir kimlik ve askeri bilgileri paylaşamaz! Asla hizmet yerinizle ilgili sayı, vaziyet ve diğer tüm durum bildiren bilgileri paylaşmayınız. Branşınız, muvazzaf özelliğiniz, fotoğrafınız gibi tüm bilgiler gizli tutulmalıdır.
-
teşekkürler sildim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hasanacarooinan hiçbir bilgim yok traş malzemesi ,içlik, iç çamaşırı , bir kaç tane sivil kıyafet çarşı izinleri için onun haricinde ayağımda ki spor ayakkabıyla gelirim eşofman ayakkabı veriyorlarmış herhalde öyle duydum ama emin değilim cam şişe parfüm yasak herhalde çorap vb bu tarz şeyleri biz götürcez sanırım ben full siyah alacağım arkadaşım geçen sene yd astsubay gitti iç çamaşırında düz siyah renk al dedi bişi olmaz dedi bi de eşofman al dedi
Boxer renki önemsiz hocam elbise veriyorlar orda giyecegini yetersiz kalirsa kantinlerde oluyormus. Hem orda ucuza alırsın. Sen sampuani dis macunu jileti kaliteli al orda cok iyi olmaz dediler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X