Şimdi Ara

HY 1000 DK 1000 SMS 1GB 19 TL VODAFONE(25 YAŞ) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
12.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biri yardımcı olabilirse sevinirim. Ben vodafoneluyum hat annemin üzerine. Ikilibin kullanıyorum. Bu tarifeye hat annemin üzerine olduğu için yaş sınırından dolayı geçemiyorum. Geçebilmem için hattı üzerime almam gerekir mi? Yoksa kendimi kullanıcı olarak göstermem yeterli mi? Ve bunu yapmak için ne yapmam gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetlerini (542) arayın kendimi kullanıcı olarak tanımlamak istiyorum deyin işlem bittikten sonra 1525'e freezone yazıp yollayın ardından genc1000 yazıp 7000'e yollayın işlem tamam.

• Teşekkürler. Aradım müşteri temsilcisi hattın yasal sahibinin yanınızda olması gerekir dedi. Annemle farklı şehirlerdeyiz. Vodafone merkezine gitmesi gerek bu durumda inşallah olur

• Anneniz telefon ile de yapabilir sizin TC'yi söylemesi yetiyor.

• yiğen olurmu acaba soy isim farklı ablamın kızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs007tr

yiğen olurmu acaba soy isim farklı ablamın kızı

Olmaz.
  • Benim kızkardeşimden olan yeğenimin soyadı benle aynı, aile sıra no farklı olsa bile kabul eder mi sistem acaba?
  • kompozer hocam elıne koluna sagılık üşenmeden okadar çok hayıra geçmişsin ki. Benimde bir sorum olacak ben 25 yaşındayım ve ocak ayınca 26 ya giriyorum. Ben bu tarife'ye geçsem ocak ayında kendiliğinden iptal mi olur yoksa devam mı eder?
  • İkilibin tarifesi 26 aralıkta bitiyor normalde. İnternet ve dakika haklarını kurtarma imkanım var mi . Freezonea geçtim ve tarife değişikliğini yaptım 19 tl olduğunda 30.11.2014 tarihinden itibaren aktif olacaktır diye mesaj geldi
    Müşteri hizmetlerini aradım internet ve dakikalarınızı kullanabilirsiniz dediler. Ne zaman yükleme yaparsanız o günden itibaren aktif olur dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makmakmak -- 30 Kasım 2014; 15:20:51 >
  • Çok büyük uğraşlar sonucu müşteri hizmetleri üzerinden sorunu çözdük gibi tarife komple1000 oldu onay mesajı bekliyorum.

Ekleme : Onay mesajı geldi geçtik tarifeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 30 Kasım 2014; 22:01:23 >
  • Kampanya hâlâ devam ediyor mu ? Hattim bugün geçecek vodafon a.

• 2010490035 kullanıcısına yanıt
    Devam ediyor.

Not : Bitmiş :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 1 Aralık 2014; 15:48:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompozer

quote:

Orijinalden alıntı: enemy84

usta ne müşteri temsilcisi nede vodofone bayileri böyle bir tarifenin tanımlanmadığı söyledi

ben de arkama bakarak bir tebessümle gittim

eğer bunu siz yapabiliyorsanız size özelden kimlik fotokopisini gönderim

siz yapın ben size teşekkür edeceğim....

Ah ah. Şu donanım haber forumun dili olsa da konuşsa.

Öncelikle forumdan ben dahil kimseye kimlik fotokopinizi göndermeyin.

Vodafone cep merkezine gidip hattınızı özgür genç tarifesine taşıtın, 25 yaşından büyükseniz de kullanıcı tanımlaması yaptırın. Taşıma bittiğinde ve hat aktif olduğunda FREEZONE yazıp 1525'e SMS gönderin. Onay mesajı gelirse GENC1000 yazıp 7000'e SMS gönderin.

Tarife 30 kasım 2014'de kapanacaktır. Yararlanmak isteyenlerin acele etmelerini tavsiye ediyorum.

kampanya 30 kasım son demissiniz.Kampanya bittimi devam ediyormu acaba?
    yaş sınırı ile alakalı olarakda yiğenimin doğum tarihi 2002 kabul ederlermi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrumud -- 1 Aralık 2014; 13:05:46 >

• Kampanya bitti arkadaşlar. Şu an için SMS attığınızda hatalı SMS gönderdiniz diyor. Yine de sistemler bugün güncellendiği için bugün hattı geçenler deneyebilir, iptal işlemi tüm hatlara anında uygulanmadığı için bugün şansınız var.

Yeğen kabul edilmiyor. 25 yaşını aşmamız sizden küçük kardeşiniz varsa sadece onu kabul ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebtom

kompozer hocam elıne koluna sagılık üşenmeden okadar çok hayıra geçmişsin ki. Benimde bir sorum olacak ben 25 yaşındayım ve ocak ayınca 26 ya giriyorum. Ben bu tarife'ye geçsem ocak ayında kendiliğinden iptal mi olur yoksa devam mı eder?

Geçiş yaptıysanız kendiliğinden iptal olmaz. 60 gün iptal için süresi var, 60 gün boyunca TL yüklediğiniz anda tarife şartları başlar. Ancak şu an tarife sona erdi. Avea woops'u 1 ay uzattı, belki tarife devam eder. Devam edip etmeyeceği bugün belli olur, devam ederse bilgi vereceğim.
  • kaçırdık kampanya yı ya :( yeni kampanya varmı kompozer usta yada önerebileceğin bir tarife varmı 25 tl ye 500 dk 1000 sms 2 gb internet gibi :) avea dan hattımı taşıyacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrumud -- 1 Aralık 2014; 17:11:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_luci

kaçırdık kampanya yı ya :( yeni kampanya varmı kompozer usta yada önerebileceğin bir tarife varmı 25 tl ye 500 dk 1000 sms 2 gb internet gibi :) avea dan hattımı taşıyacağım :)

Kampanya devam edecek.

Ayrıntılar;http://forum.donanimhaber.com/m_100051214/tm.htm
  • arkadaşlar merhaba ben turkcellden vodafone'a geçicem bu tarifeyi kullanabiliyor muyum?
  • şimdi sms geldi 10 aralıktan itibaren 22tl olarak ücretlendirilecekmiş.
  • 3.12.2014 de mesaj attım. Tarifem değişti 19 TL hepsi 1000(dk,sms,net)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.