Şimdi Ara

HY 1000 DK 1000 SMS 1GB 19 TL VODAFONE(25 YAŞ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
12.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistem geçici olarak servis disidir tekrar deneyiniz diye mesaj geldi bitti mı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kotayı geçince hızı 128kbs 96kbs düşen paket varmı avea hariç aveanın ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiyotinNecmi

kotayı geçince hızı 128kbs 96kbs düşen paket varmı avea hariç aveanın ben

Hayir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kompozer

quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

Fazlasıyla aydınlatıcı bi mesaj oldu emeğimize sağlık hocam

Rica ederim. Sorunsuz geçiş olursa bilgi verirsiniz.

Hocam olmadı geçiş islemi, biraz önce aradılar VF shopdan TC numarasını kabul etmiyormus sistem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Mevcut Vodafone faturalı'dan bu pakete geçmek için faturasıza çevirirken hangi tarifeyi seçmek gerekiyor? (25 yaş altı TC verilebilir)

Fark etmiyor. İstediğiniz tarifeye geçin, bu paket tarife bağımsız olarak işliyor. SMS ile kayıt olduğunuzda hattınızda TL varsa diğer tarifeniz iptal oluyor.

Hocam faturalı hattan faturasız hatta geçiş yaptım. 5'i 1'lik tarifesine geçiş yaptım. Şuanda hat freezone'lu çünkü FREEZONE yazıp gönderince zaten freezonelu diye mesaj geldi. Ancak paket tanımlanmıyor. "Paket değişikliğiniz yapılmıştır . Paketinizin desteklemediği servisler silineceketir" diye cevap geliyor ama paket tanımlanmıyor. Ne yapıcaz ??

• quote:

Vodafone'da sınırsız net yok. Turkcell'de var ondada 96 kbps düşüyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: superhead
    Üstad bugün müşteri hizmetlerini aradım cuma mübarek gün olduğu için sanırım dualarımız kabul oldu. müşteri temsilcisi baya bilgili çıktı 2 dk sürmeden faturasıza geçirdi beni üstelik fatura kesim tarihinden itibaren geçerli. 17 yaşında kardeşimide kullanıcı tanımlattım. şimdi yarın önce FREEZONE yazıp 1525'e sonra GENC1000 yazıp 7000'e göndersem yeterlimi. nasıl bir mesaj gelirse bu tarifeye geçmiş olurum?

Yeterlidir. Aynen dediğiniz gibi yapacaksınız. Hatta TL varsa direk çeker, yoksa TL yüklemenizle birlikte çeker ve paketi kullanmaya başlarsınız.

Dipbot: Ufak bir hatırlatma yapayım. Bu bir özel kampanya ve Vodafone'un kampanyayı ne zaman bitireceği belli değil. Sizin fatura kesim tarihinize kadar kampanya bitmiş de olabilir. Bu kampanya Avea Woops ve Turkcell Genç Paket'e eş değer olarak yürüyor. Onlar uzatılmazsa 30 kasımda bitiyor. Bu sebeple fatura kesim tarihinize kadar paket bitmiş olabilir.

Bende çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

2 gün önce bende bu tarifeye geçtim sorun yok geçilebiliyor hala. tarife self servistede göründü.
    Yalnız adi vodafon fatura kesim tarihinde faturasıza geçmek için önceden talimat vermiştim ama fatura kesim tarihinde beni faturasıza geçirmedi 1 gün sonra geçirdi bu sebeple muhtemelen 1 fatura (yani 24 tl) daha kitleyecekler. bu konuda ne yapılabilir. Sizden ve diğer tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• Bugün vodafon müşteri hizmetlerine aradim.25 yas alti olarak yeğenini kullanici gösterdim.simdi ne yapacam.önce frezone mesaj atip sonra genc1000 e mi mesaj atacam.frezone mesaj atinca tarife değişikliği için yani genc1000 için 1 ay bekle derlermi

• quote:

Maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri
    Hocam olmadı geçiş islemi, biraz önce aradılar VF shopdan TC numarasını kabul etmiyormus sistem

Hayırlısı olsun ne diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme
    Hocam faturalı hattan faturasız hatta geçiş yaptım. 5'i 1'lik tarifesine geçiş yaptım. Şuanda hat freezone'lu çünkü FREEZONE yazıp gönderince zaten freezonelu diye mesaj geldi. Ancak paket tanımlanmıyor. "Paket değişikliğiniz yapılmıştır . Paketinizin desteklemediği servisler silineceketir" diye cevap geliyor ama paket tanımlanmıyor. Ne yapıcaz ??

Sistem sizin hattı hala faturalı olarak görüyordur. Bunu ancak müşteri hizmetleriyle çözebilirsiniz. Faturalıdan faturasıza geçip bu şekilde sıkıntı yaşayanlar azda olsa var. Eğer müşteri hizmetleri çözmezse en kolayı hattı başka bir operatöre taşıyıp tekrar Vodafone faturasız gelmek olacaktır.

Paketin tanımlanıp tanımlanmadığını Vodafone.com.tr den kontrol edebilirsiniz.www.vodafone.com.tr de tarife olarak bu paket görünüyorsa tarifenin başlaması için TL yüklemesi yapmanız gerekiyor.

• quote:

2 gün önce bende bu tarifeye geçtim sorun yok geçilebiliyor hala. tarife self servistede göründü.
    Yalnız adi vodafon fatura kesim tarihinde faturasıza geçmek için önceden talimat vermiştim ama fatura kesim tarihinde beni faturasıza geçirmedi 1 gün sonra geçirdi bu sebeple muhtemelen 1 fatura (yani 24 tl) daha kitleyecekler. bu konuda ne yapılabilir. Sizden ve diğer tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Rica ederim. Fatura kesim tarihinizden 1 gün sonra geçiş olduysa 2 veya 2.5 TL fatura çıkacak. 24 TL alamazlar. (Tabi faturalı hattınızda herhangi bir taahhüt, ilk açılış vergisi veya daha önce taksitlendirilmiş yıllık telsiz kullanım vergisi gibi bir şeyler yoksa)

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmi

Bugün vodafon müşteri hizmetlerine aradim.25 yas alti olarak yeğenini kullanici gösterdim.simdi ne yapacam.önce frezone mesaj atip sonra genc1000 e mi mesaj atacam.frezone mesaj atinca tarife değişikliği için yani genc1000 için 1 ay bekle derlermi

Freezone bir gençlik oluşumu bir tarife değil. Önce Freezone'a gönderin onay alın sonra da bu paket için SMS atın. Sorun olmayacaktır ve beklemeniz gerekmiyor.
  • Vodafone şu an bakım yapıyor. Pakete katılmak isteyenlerin acele etmeyip yarın denemesini tavsiye ediyorum.
  • quote:

quote:

Rica ederim. Fatura kesim tarihinizden 1 gün sonra geçiş olduysa 2 veya 2.5 TL fatura çıkacak. 24 TL alamazlar. (Tabi faturalı hattınızda herhangi bir taahhüt, ilk açılış vergisi veya daha önce taksitlendirilmiş yıllık telsiz kullanım vergisi gibi bir şeyler yoksa)

İnşallah dediğiniz gibi olur ama 24 tl lik bir paket kullandığım için 1 gün dahi pakette kalsam tam ücret alıyorlar diye biliyorum.

• Onay mesaji geldi.19 TL yuklersem komple1000 yukleniyor.tesekkurler

• Onay mesaji geldi.19 TL yuklersem komple1000 yukleniyor.tesekkurler

• quote:

İnşallah dediğiniz gibi olur ama 24 tl lik bir paket kullandığım için 1 gün dahi pakette kalsam tam ücret alıyorlar diye biliyorum.

Paket ücreti peşin alıyorsa alırlar ancak Faturalı hatta eğer bir tarife kullanıyorsanız ve tarifenin ücreti atıyorum 30 TL ise, Vodafone'da ay içinde 1 gün kalırsan 1 TL + o ayın telsiz kullanım ücretini alabilirler. BTK'nın bu konuda kararı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmi

Onay mesaji geldi.19 TL yuklersem komple1000 yukleniyor.tesekkurler

Yükleniyor evet. Bugün eş, dost, akraba derken 9 kişiyi geçirdim.

Bu arada bayi arkadaşlardan özellikle bir ricam var. Bugün birkaç yerde denk geldim lütfen bunu forumdan görüp kapınıza asmayın. Bu özel bir kampanya ve aşırı yüklenme olursa iptal edilebilir. Müşteriye bunu önerecekseniz de hat taşıma sırasında önerin, hattı taşırken özgür genç gibi bir tarifeye taşıyın ve kullanıcı tanımlanacaksa bu işlemi yapın, müşteriye de SMS atacağı numarayı verin. Bayinin kapısına 1000 dakika + 1000 MB + 1000 SMS 19 TL şeklinde yazmak hoş olmadığı gibi Vodafone'un resmi olarak duyurmadığı ve sitesinden yayınlamadığı bir kampanyayı Vodafone adına işlem yapan bayilerin kendi kafasına göre duyurması hoş olmuyor.

• Arkadaşlar yeni hat alsam bu kampanyaya geçebilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.