Şimdi Ara

HY 1000 DK 1000 SMS 1GB 19 TL VODAFONE(25 YAŞ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
12.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kompozer

quote:

Orijinalden alıntı: superhead
    Vodafon abonesiyhim müşteri hizmetlerinden geçemezmiyim faturasıza?
    Cep merkeze sordum olabilir demişlerdi geçenlerde.

Geçebilirsiniz ama bilgili ve ne yaptığını bilen bir müşteri hizmetleri yetkilisine denk gelmeniz gerekiyor. Geçiş işlemiyle birlikte aynı müşteri temsilcisi kardeşinizi kullanıcı olarak da tanımlayabilir. Ancak bunun için doğru müşteri hizmetleri yetkilisini bulmanız gerekiyor. Eğer işlemleri telefonla yapmak istiyorsanız mesai saatleri içerisinde yapmanızı tavsiye ederim.

Gereksiz bir şekilde telefında uğraşmak istemiyorsanız cep merkezinden bu işlemlerin hepsi en fazla 5 dakika sürecektir. Telefonda ise ne kadar süreceği belirsiz ve sabrınızın bir hayli fazla olması gerekiyor.

Karar sizin.

Cuma gece 24 te fatura kesim var o sebeple o tarihte arayïn geçirirler dediler cep merkezde ama bilemiyorum yarın deneyip sonucu yazarım bana dua edin o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Cuma gece 24 te fatura kesim var o sebeple o tarihte arayïn geçirirler dediler cep merkezde ama bilemiyorum yarın deneyip sonucu yazarım bana dua edin o zaman.

Fatura kesimini beklemeyin, fatura kesiminde arayın diyen kimse yanlış bilgi vermiş. Fatura kesilmeden önce talebinizi iletin, önceden iletmeniz gerekiyor. Hattınızın durumuna göre müşteri temsilcisi hemen geçiş olacak diyebilir veya fatura kesim tarihinizle birlikte geçiş olabilir ancak mutlaka fatura kesilmeden önce arayın. Fatura kesim zamanı ararsanız ve geçiş gecikirse iki fatura ödeyebilirsiniz.

Ayrıca taahhütünüz varsa veya cihaz aldıysanız geçişten önce mutlaka cayma bedelini öğrenin. İyi geceler.

• quote:

quote:

Fatura kesimini beklemeyin, fatura kesiminde arayın diyen kimse yanlış bilgi vermiş. Fatura kesilmeden önce talebinizi iletin, önceden iletmeniz gerekiyor. Hattınızın durumuna göre müşteri temsilcisi hemen geçiş olacak diyebilir veya fatura kesim tarihinizle birlikte geçiş olabilir ancak mutlaka fatura kesilmeden önce arayın. Fatura kesim zamanı ararsanız ve geçiş gecikirse iki fatura ödeyebilirsiniz.

Ayrıca taahhütünüz varsa veya cihaz aldıysanız geçişten önce mutlaka cayma bedelini öğrenin. İyi geceler.

İşin garip tarafı o zaten. bir gün önce gecersem taahhütüm bozulur cayma bedeli öderim 1 gün sonra gecersem çift fatura öderim tam fatura kesim tarihinde (saatinde) faturasıza geçmek gerekiyor. olurmu bilmiyorum yarın arayacagım bakalim olacakmı? Fatura gece kesileceği için Fatura kesilmeden önce aramış olacagim. İnşallah bütün işlemleri sorunsuz tamamlayıp bu tarifeye geçebilirim.

• quote:

quote:

1000dk+1000sms+1 gb toplam 19 tl'lik bu paket halen devam ediyormu? şuan kullanabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: LOSTMAN'
    1000dk+1000sms+1 gb toplam 19 tl'lik bu paket halen devam ediyormu? şuan kullanabilirmiyim?

Ediyor evet. Bitiş tarihi belli değil.
  • quote:

quote:

Üstad bugün müşteri hizmetlerini aradım cuma mübarek gün olduğu için sanırım dualarımız kabul oldu. müşteri temsilcisi baya bilgili çıktı 2 dk sürmeden faturasıza geçirdi beni üstelik fatura kesim tarihinden itibaren geçerli. 17 yaşında kardeşimide kullanıcı tanımlattım. şimdi yarın önce FREEZONE yazıp 1525'e sonra GENC1000 yazıp 7000'e göndersem yeterlimi. nasıl bir mesaj gelirse bu tarifeye geçmiş olurum?
  • quote:

quote:

çok teşekkürler peki nasıl kaydolabilirim?
  • Vodafone'da mı çalışıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Vodafone'da mı çalışıyorsunuz ?

Hayır. Bu alanda çalışıyorum ama GSM operatörlerinin herhangi birisinde değil.
  • quote:

Şaka herhalde.

GENC1000 yazıp 7000'e mesaj göndererek.
  • quote:

Üstad bugün müşteri hizmetlerini aradım cuma mübarek gün olduğu için sanırım dualarımız kabul oldu. müşteri temsilcisi baya bilgili çıktı 2 dk sürmeden faturasıza geçirdi beni üstelik fatura kesim tarihinden itibaren geçerli. 17 yaşında kardeşimide kullanıcı tanımlattım. şimdi yarın önce FREEZONE yazıp 1525'e sonra GENC1000 yazıp 7000'e göndersem yeterlimi. nasıl bir mesaj gelirse bu tarifeye geçmiş olurum?

Yeterlidir. Aynen dediğiniz gibi yapacaksınız. Hatta TL varsa direk çeker, yoksa TL yüklemenizle birlikte çeker ve paketi kullanmaya başlarsınız.

Dipbot: Ufak bir hatırlatma yapayım. Bu bir özel kampanya ve Vodafone'un kampanyayı ne zaman bitireceği belli değil. Sizin fatura kesim tarihinize kadar kampanya bitmiş de olabilir. Bu kampanya Avea Woops ve Turkcell Genç Paket'e eş değer olarak yürüyor. Onlar uzatılmazsa 30 kasımda bitiyor. Bu sebeple fatura kesim tarihinize kadar paket bitmiş olabilir.

• quote:

quote:

Şaka herhalde.

GENC1000 yazıp 7000'e mesaj göndererek.

Cok teşekkürler yardımlarınız için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-23066F9EA -- 15 Kasım 2014; 15:05:47 >
  • quote:

Cok teşekkürler yardımlarınız için...

Rica ederim. Bir şey yapmadım alt tarafı konu içerisinde en az 20 kez geçmiş bir bilgiyi kopyala yapıştır yaptım. Güle güle kullanın.
  • quote:

quote:

Yeterlidir. Aynen dediğiniz gibi yapacaksınız. Hatta TL varsa direk çeker, yoksa TL yüklemenizle birlikte çeker ve paketi kullanmaya başlarsınız.

Dipbot: Ufak bir hatırlatma yapayım. Bu bir özel kampanya ve Vodafone'un kampanyayı ne zaman bitireceği belli değil. Sizin fatura kesim tarihinize kadar kampanya bitmiş de olabilir. Bu kampanya Avea Woops ve Turkcell Genç Paket'e eş değer olarak yürüyor. Onlar uzatılmazsa 30 kasımda bitiyor. Bu sebeple fatura kesim tarihinize kadar paket bitmiş olabilir.

Fatura kesim tarihim bu gece yarısı. Bugün kampanya biterse tam çöldeki bedevi durumuna düşerim artık.
    ama bitmez herhalde. Yani inşallah bitmez.

• quote:

Fatura kesim tarihim bu gece yarısı. Bugün kampanya biterse tam çöldeki bedevi durumuna düşerim artık.
    ama bitmez herhalde. Yani inşallah bitmez.

30 kasımdan önce bitireceklerini sanmıyorum. Sonuçta Avea'da İnternet 2 GB olarak 23 TL, Turkcell'de 25 TL. Gençler en çok internet kullandığına göre rakiplerde epey avantajlı. Onlar bitirmedikten sonra Vodafone'da bitirmez.
  • Mevcut Vodafone faturalı'dan bu pakete geçmek için faturasıza çevirirken hangi tarifeyi seçmek gerekiyor? (25 yaş altı TC verilebilir)
  • Fiyat iyi de artik 1gb kurtarmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Mevcut Vodafone faturalı'dan bu pakete geçmek için faturasıza çevirirken hangi tarifeyi seçmek gerekiyor? (25 yaş altı TC verilebilir)

Fark etmiyor. İstediğiniz tarifeye geçin, bu paket tarife bağımsız olarak işliyor. SMS ile kayıt olduğunuzda hattınızda TL varsa diğer tarifeniz iptal oluyor.
  • Her ay ayni şey basıma geliyor. Önce yüzde 80 bitti sonra 100 bitti ve ardından 10 TL internet ücreti kesiyor. Çok anlık bittiği gibi kapatmak gerekiyor. Varmıdır bir çözümü.

• avea dan bu tarife ye 2 numara ile geçmek istiyorum.

25 yaş altı derken 10 yaşındaki oğlum olur mu ?

2 numara için 2 tc mi lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.