Şimdi Ara

HY 1000 DK 1000 SMS 1GB 19 TL VODAFONE(25 YAŞ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
12.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lightjedi80x

Arkadaşlar duble 1000tarifesi kullaniyordum.Bugun paketim yenilendi 1000dk+1gb.
    Simdi ben komple pakete gecmek icin mesaj attim genc1000 yazip gelen cevap:
    Paket degisikliginiz yapilmistir, paketinizin desteklemedigi servisler silinecektir diyo.Simdi ben komple1000e gectimmi ne oldu anlamdim? Bilgisi olan arkadaslar yanitlarsa sevinirim.

TL yüklediğiniz anda paket işleminiz tamamlanacak. Şu anki paketiniz bitene kadar TL yüklemeyin, eğer yüklerseniz önceki paketinizdeki haklar silinir ve yeni paketiniz başlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompozer

quote:

Arkadaşlar duble 1000tarifesi kullaniyordum.Bugun paketim yenilendi 1000dk+1gb.
    Simdi ben komple pakete gecmek icin mesaj attim genc1000 yazip gelen cevap:
    Paket degisikliginiz yapilmistir, paketinizin desteklemedigi servisler silinecektir diyo.Simdi ben komple1000e gectimmi ne oldu anlamdim? Bilgisi olan arkadaslar yanitlarsa sevinirim.

TL yüklediğiniz anda paket işleminiz tamamlanacak. Şu anki paketiniz bitene kadar TL yüklemeyin, eğer yüklerseniz önceki paketinizdeki haklar silinir ve yeni paketiniz başlar.

Teşekkür ederim.O zaman ben son gün tl yüklerim.
    Yani benim suan gecisim tamam o zaman.

• quote:

Teşekkür ederim.O zaman ben son gün tl yüklerim.
    Yani benim suan gecisim tamam o zaman.

Onay mesajı geldiyse tamamdır.
  • bu tarifede taahhüt yok dimi?

ek olarak hy dakikalar 6snlik değil dimi yani 10sn de konuşsak 50 saniye de konuşsak 1dk eksiliyor dimi hesabımizdan.

• tarife abone alımına kapanmış yazıyor. doğrumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hayko

bu tarifede taahhüt yok dimi?

ek olarak hy dakikalar 6snlik değil dimi yani 10sn de konuşsak 50 saniye de konuşsak 1dk eksiliyor dimi hesabımizdan.

Taahhüt yok. 60 saniye olarak düşüyor.
  • Teşekkürler. Yani tarife fiyatı vodafone tarafından yükseltilebilir taahhüt yoksa :)

Müşteri hizmetleri KOMPLE1000 sadece sms ile bu mesajı alanlar açık dedi var mı aslı ? Aveadan boşa geçmiş olmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Hayko -- 12 Kasım 2014; 19:48:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hayko

Teşekkürler. Yani tarife fiyatı vodafone tarafından yükseltilebilir taahhüt yoksa :)

Müşteri hizmetleri KOMPLE1000 sadece sms ile bu mesajı alanlar açık dedi var mı aslı ? Aveadan boşa geçmiş olmayalım.

Formalite olarak diyorlar onu. Babam 1 seneden fazladır Vodafone'daydı mesaj gelmediği halde onu bile bu tarifeye geçirdim. Kendimde sms gelmediği halde geçiş yaptım.
  • Teşekkür ederim. Bu hafta geçiş için bayiye gideyim en iyisi. Tekrar teşekkürler.
  • Rica ederim.
  • Tarife geçişe hala açıktır.

Bütün arkadaşlardan bir ricam olacak. Müşteri hizmetleri aranıp forumda böyle bir tarife var neden sitenizde yok diye soruluyormuş. Arkadaşlar bu özel bir paket ve normalde SMS gelenler paketi alabiliyor ama Vodafone SMS gelmeyenleri de kabul ediyor.

Müşteri hizmetlerini bu paketle ilgili sıkıştırmaya devam ederseniz paket iptal olacak.

Paketle ilgili tüm bilgi konuda mevcuttur. Önceki sayfaya bakmaya üşenenler için paket bilgisini tekrar paylaşıyorum.

HY 1000 DK 1000 SMS 1GB 19 TL VODAFONE(25 YAŞ)

Ayda 19 TL'ye 1GB + 1000 DK + 1000 SMS. Komple 1000 yeniden kullanılabilir durumda.

Katılmak için GENC1000 yazıp 7000'e göndermek gerekiyor.

Avantajlar

+ Ayda 19 TL
    + Her yöne 1000 DK
    + Her yöne 1000 SMS
    + Her yöne 1 GB İnternet (1 GB bittiğinde ücretli olarak kullanım devam edecektir.)
    + Vodafone Freezone'lu abonelere veriliyor. (Hat sahibi 25 yaşın altındaysa SMS ile Freezone'lu olunabilir. FREEZONE yazıp 1525'e ücretsiz göndermek yeterlidir.)
    + Taahhüt yoktur, dilediğiniz zaman paketi iptal edebilirsiniz. Paketi iptal etmek için tarife değiştirmek yeterlidir.

Şartlar

+ 25 yaş altı abone olmak gerekiyor.
    + Hat sahibi 25 yaşın üzerindeyse Vodafone cep merkezine gidip 25 yaş altındaki 1. derece akrabasını kullanıcı olarak tanımlatabilir.
    + Paketten/Tarifeden 12 ay boyunca yararlanılabiliyor.
    + Daha önce 1 yıl komple 1000 tarifesini kullanmış olanlar tekrar tarifeye geçemiyor.
    + Bu tarifedeyken hattını başka bir operatöre taşıyanlar tekrar Vodafone'a gelip bu tarifeyi kullanamıyor.
    + Hattında kısıtlama olanlar tarifeye geçemiyor. (Daha önce hat sahibi adına ödenmemiş fatura borcu olanlar, daha önce Vodafone'da olup da hiç TL yüklemeden başka operatöre geçiş yapanlar, kara listede olanlar v.b.)
    + Numara taşıma yoluyla Vodafone'a gelenlerde üstteki şartlara uymak şartıyla bu tarifeden yararlanabilirler.

+ Pakete/Tarifeye geçiş için son tarih belli değildir. Vodafone, pakete/tarifeye yeni abone alımını istediği zaman durdurabilir.

HY 1000 DK 1000 SMS 1GB 19 TL VODAFONE(25 YAŞ)

• Bugün aileden iki kişi attımızı Vodafone tarafına taşıdık 1000dk+1000MB 19TL için gitmiştik ama tarife sona erdi dediler.
    Çok istemeyerek aynı fiyata 500DK+500MB olarak geçişimizi yaptık,
    bazı konularda GENC1000 yazıp göndererek 1000sms+1000mb+1000dk olarak geçiş yaptığını anlatan arkadaşlar olmuş.
    hattımız henüz açılmadığı için deneme şansım olmadı iki abonede 25 yaş üzerinde, sizin öneriniz varbmı bu konuda yardımcı olabilir misiniz. tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiro Nakamura

Bugün aileden iki kişi attımızı Vodafone tarafına taşıdık 1000dk+1000MB 19TL için gitmiştik ama tarife sona erdi dediler.
    bazı konularda GENC1000 yazıp göndererek 1000sms+1000mb+1000dk olarak geçiş yaptığını anlatan arkadaşlar olmuş.
    hattımız henüz açılmadığı için deneme şansım olmadı iki abonede 25 yaş üzerinde, sizin öneriniz varbmı bu konuda yardımcı olabilir misiniz. tşkler

hat açıldığında 25 yas altı aileden birini kullanıcı yao 05425420000 sonra genc1000 yaz 7000 gönder .sonucu burda yazarsan sevinirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdar0180

Hocam 500dk veya 1000dk heryone 2gb internet paketi olan bir kampanya var mi acaba? Operator sitelerini gezdim ama bitmis gorunuyor kampanyalar

Hadi gözünüz aydın. Dünkü mesajıma ilave ekliyorum. Normalde yarın bitecek olan Turkcell Yıldız Genç tarifesi 30 kasım'a kadar uzadı.

30 kasım'a kadar 25 yaş altı bir TC ile Turkcell genç tarifeye numaranızı taşıyın, ardından hattınıza 25 TL yükleyin ve YILDIZ GENC yazıp 2222'ye gönderin. 25 TL karşılığında 2 GB İnternet + her yöne 500 dakika + 1000 SMS alabilirsiniz.

Bu sefer acele edin kaçırmayın.

@kompozer Merhaba!
    Pocell abonesiyim ve taahhütüm bu ay bitiyor.
    Bugün Vodafone'ye gittim fakat Soyadı tutan 1.derece akraba için Kullanıcı tanımlatamadım.
    Ablamın oğlu 15yaşında fakat soyadı tutmadı(Geçen yıl soyadı farklı olsa da Avea için yeğenimi Kullanıcı tanımlamıştım), Kız Kardeşim 26yaşında ve başkada bulamadım. :(
    Turkcell'de bu konu başlığı altında mı okudum hatırlamıyorum fakat bu kampanya için Turkcell'e 2yaşında çocuğunu kullanıcı tanımlamada TİM çalışanının yardımcı olduğunu okudum.
    Benim de 3yaşıana girecek kızım var, kullanıcı tanımlama da böyle yaş sınırı veya soyadı kuralını uygulama konusunda turkcell katı mı?
    Pocell de yaşadığım, işyerinde çekmeme sıkıntılardan dolayı, mecbur kalmadıkça Avea'ya geçmek istemiyorum.
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: abilgen
    @kompozer Merhaba!
    Pocell abonesiyim ve taahhütüm bu ay bitiyor.
    Bugün Vodafone'ye gittim fakat Soyadı tutan 1.derece akraba için Kullanıcı tanımlatamadım.
    Ablamın oğlu 15yaşında fakat soyadı tutmadı(Geçen yıl soyadı farklı olsa da Avea için yeğenimi Kullanıcı tanımlamıştım), Kız Kardeşim 26yaşında ve başkada bulamadım. :(
    Turkcell'de bu konu başlığı altında mı okudum hatırlamıyorum fakat bu kampanya için Turkcell'e 2yaşında çocuğunu kullanıcı tanımlamada TİM çalışanının yardımcı olduğunu okudum.
    Benim de 3yaşıana girecek kızım var, kullanıcı tanımlama da böyle yaş sınırı veya soyadı kuralını uygulama konusunda turkcell katı mı?
    Pocell de yaşadığım, işyerinde çekmeme sıkıntılardan dolayı, mecbur kalmadıkça Avea'ya geçmek istemiyorum.
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Normalde hat sahibi için 15, kullanıcı tanımlama için 12 yaş sınırı var. 2 yaşındaki bir çocuğun sisteme tanımlanması mümkün değil, kim nasıl yapmış bilemiyorum. Turkcell bu konularda genelde en katı olanı, Avea ise en rahat olanı.

Bu konuda size öneri vermem ve yardım yapmam mümkün değil. Bazı TİM'lerin kasıtlı olarak yaş bilgisini yanlış girdiği, farklı TC ile işlem yaptığı forumda konuşulsa da ben böyle bir duruma denk gelmedim. İsterseniz TİM'leri gezip onlara danışabilirsiniz.

• quote:

Bugün aileden iki kişi attımızı Vodafone tarafına taşıdık 1000dk+1000MB 19TL için gitmiştik ama tarife sona erdi dediler.

İki abone de 25 yaşın üzerindeyse bu paketi kullanamazsınız. İki abonenin herhangi birinin 25 yaşın altında kardeşi varsa onu kullanıcı tanımlatıp paketten yararlanabilirler.
  • quote:

quote:

İki abone de 25 yaşın üzerindeyse bu paketi kullanamazsınız. İki abonenin herhangi birinin 25 yaşın altında kardeşi varsa onu kullanıcı tanımlatıp paketten yararlanabilirler.

Benimde bugün faturali bir tasrifeye olan taahhütüm bitiyor bu tarifeye en kolay nasıl geçebilirim? Sanırım önce faturasıza geçip 25 yaş altı kardeşimi kullanıcı tanimlatmam gerekiyor peki bunu yapınca hemen geçebilirmiyim 1 ay vs beklermiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: superhead
    Benimde bugün faturali bir tasrifeye olan taahhütüm bitiyor bu tarifeye en kolay nasıl geçebilirim? Sanırım önce faturasıza geçip 25 yaş altı kardeşimi kullanıcı tanimlatmam gerekiyor peki bunu yapınca hemen geçebilirmiyim 1 ay vs beklermiyim?

Vodafone abonesiyseniz cep merkezine gidip hattınızı faturasız hatta geçirin ve kardeşinizin TC numarasını verip kullanıcı olarak tanımlatın. Faturasız hatta geçtikten sonra GENC1000 yazıp 7000'e gönderin. En kolay bu şekilde geçebilirsiniz. 1 ay beklemenize gerek yok.

Vodafone abonesi değilseniz hattınızı faturasız Vodafone'a taşıyın ve üstteki geri kalan işlemleri uygulayın.
  • quote:

quote:

Vodafone abonesiyseniz cep merkezine gidip hattınızı faturasız hatta geçirin ve kardeşinizin TC numarasını verip kullanıcı olarak tanımlatın. Faturasız hatta geçtikten sonra GENC1000 yazıp 7000'e gönderin. En kolay bu şekilde geçebilirsiniz. 1 ay beklemenize gerek yok.

Vodafone abonesi değilseniz hattınızı faturasız Vodafone'a taşıyın ve üstteki geri kalan işlemleri uygulayın.

Vodafon abonesiyhim müşteri hizmetlerinden geçemezmiyim faturasıza?
    Cep merkeze sordum olabilir demişlerdi geçenlerde.

• quote:

Vodafon abonesiyhim müşteri hizmetlerinden geçemezmiyim faturasıza?
    Cep merkeze sordum olabilir demişlerdi geçenlerde.

Geçebilirsiniz ama bilgili ve ne yaptığını bilen bir müşteri hizmetleri yetkilisine denk gelmeniz gerekiyor. Geçiş işlemiyle birlikte aynı müşteri temsilcisi kardeşinizi kullanıcı olarak da tanımlayabilir. Ancak bunun için doğru müşteri hizmetleri yetkilisini bulmanız gerekiyor. Eğer işlemleri telefonla yapmak istiyorsanız mesai saatleri içerisinde yapmanızı tavsiye ederim.

Gereksiz bir şekilde telefında uğraşmak istemiyorsanız cep merkezinden bu işlemlerin hepsi en fazla 5 dakika sürecektir. Telefonda ise ne kadar süreceği belirsiz ve sabrınızın bir hayli fazla olması gerekiyor.

Karar sizin.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.