Şimdi Ara

HY 1000 DK 1000 SMS 1GB 19 TL VODAFONE(25 YAŞ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
12.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yani benim erkek kardeşimin tcsi ile eşim freezone lu olabilir mi.

Yada kendi kardesinin tcsi ile ama bu seferde soyisimli tütmüyor çünkü eşim benim soyismim de. Benim kardeşimin ki de mernis şartını saglamiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompozer

quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Freezone esnet tarifesi var bende. Şimdi buna sms atsam. Freezone da satın aldığım paket haklarım iptal mi oluyor. Bu paket için hemen 19 TL daha mı yüklemem gerekecek ?

Şimdi SMS atsam, Kullanım haklarım bitince tl yüklesem olmuyor mu?

Şimdi SMS atın ama haklarınız bitmeye yakın TL yükleyin. Bu paket hattınızda yeterli TL olduğu anda aktif olur, yeterli TL yok ise 60 gün boyunca yeterli TL yüklenmesini bekler. SMS attığınızda hattınızda yeterli TL yok ise eski tarifeyi kullanmaya devam edersiniz ama bu pakete de geçmiş olursunuz. Eski paket diyelim ki 25'inde bitiyor, siz 24'ünde TL yüklerseniz yükleme yaptığınız anda bu paketten yararlanmaya başlarsınız ve eski paketiniz iptal olur.http://www.whatismyip.com/

Bilgilendirme için teşekkürler.

Az önce denedim ve dediğiniz gibi oldu. Önce Freezone tarifeniz iptal olmuştur diye mesaj geldi. Sonra Komple 1000 Tarifenizin içeriği Bakiyeniz 19 TL olduğunda yüklencektir mesajı geldi. Online işlemlerden kontrol ettim. İptal edilen tarifemden kalan kullanım hakları aynen duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: okttay
    Bilgilendirme için teşekkürler.

Az önce denedim ve dediğiniz gibi oldu. Önce Freezone tarifeniz iptal olmuştur diye mesaj geldi. Sonra Komple 1000 Tarifenizin içeriği Bakiyeniz 19 TL olduğunda yüklencektir mesajı geldi. Online işlemlerden kontrol ettim. İptal edilen tarifemden kalan kullanım hakları aynen duruyor.

Rica ederim. Yanlış bilgi vermekten ve yanlış yönlendirme yapmaktan özellikle kaçınıyorum. Tarifenizi güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

Birader = erkek kardeş

Yani benim erkek kardeşimin tcsi ile eşim freezone lu olabilir mi.

Yada kendi kardesinin tcsi ile ama bu seferde soyisimli tütmüyor çünkü eşim benim soyismim de. Benim kardeşimin ki de mernis şartını saglamiyor

Hat sizin üzerinize ise siz 25 yaşından küçük erkek kardeşinizin TC numarası olur. Hat eşinizin üzerine ise ve eşinizle sizin kardeşinizin soyadı aynı ise ve eşiniz sizle evlendiğinde sıra numarası sizin kütükteki numaraya taşındı ise olur.

Kısaca eşinizin ve sizin kardeşinizin kimliklerini alın, arkasını çevirin ve aile sıra numarasına bakın. Atıyorum eşinizin ki 0096, sizin erkek kardeşinizin de aile sıra numarası 0090, 0091, 0092 gibi gidiyorsa ve değer yakınsa olur. Ancak erkek kardeşinizin aile sıra numarası ve eşinizin aile sıra numarası çok farklıysa yani devam sağlamıyorsa olmaz.

Bu konuda kütük kayıtlarını bilmediğim için net bilgi vermem mümkün değil. Normalde evlenirken bayanların kütük sırası değişir ve erkeğin soyadıyla birlikte onun kütüğüne dahil olur. Ancak bazı nüfus memurları işlemleri eksik yaptığı için bayanı baba kütüğünden çıkartmayı unutuyorlar. O durumda da Freezone sıkıntı oluyor.

• Fazlasıyla aydınlatıcı bi mesaj oldu emeğimize sağlık hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

Fazlasıyla aydınlatıcı bi mesaj oldu emeğimize sağlık hocam

Rica ederim. Sorunsuz geçiş olursa bilgi verirsiniz.
  • hocam internet sitelerinde göremedigim tarifeleri senden duyuyorum Turkcell geçmeyi düşünüyorum 1000dk ve 2gb interneti olan bi tarife var mı? internet daha fazlada olabilir. 1000dk olsun yeter bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snathius

hocam internet sitelerinde göremedigim tarifeleri senden duyuyorum Turkcell geçmeyi düşünüyorum 1000dk ve 2gb interneti olan bi tarife var mı? internet daha fazlada olabilir. 1000dk olsun yeter bana

Turkcell'e geçmeyi düşünüyorsanız ucuza 1000 dakika olan paketi yok.

1000 dk + 2 gb + 1000 sms olan Hepsi1000Plus tarifesi var o da faturalı ve aylık 65 TL.

Faturasızda ise benzer bir paket yok. 1000 dakika işi bozuyor.
  • quote:

quote:

hocam internet sitelerinde göremedigim tarifeleri senden duyuyorum Turkcell geçmeyi düşünüyorum 1000dk ve 2gb interneti olan bi tarife var mı? internet daha fazlada olabilir. 1000dk olsun yeter bana

Turkcell'e geçmeyi düşünüyorsanız ucuza 1000 dakika olan paketi yok.

1000 dk + 2 gb + 1000 sms olan Hepsi1000Plus tarifesi var o da faturalı ve aylık 65 TL.

Faturasızda ise benzer bir paket yok. 1000 dakika işi bozuyor.

aynen öyle hocam bu pakete geçtim bende 1gb yetmezse ekstra alırım 35tl olur yine iyi fiyat. teşekkür ederim bu arada

• quote:

aynen öyle hocam bu pakete geçtim bende 1gb yetmezse ekstra alırım 35tl olur yine iyi fiyat. teşekkür ederim bu arada

Rica ederim. Şu an en avantajlı tarife Vodafone'da olan tarife. Daha ucuzu biraz zor ama takip etmeye devam ediyorum. Operatör önemsiz, fiyat performans açısından en iyi olanı kullanmak gerekiyor. Zaten ara bağlantı ücretleri oldukça düştü ve yeteri kadar kar elde ediyorlar. Boşu boşuna fazla para ödemeye gerek yok.

Bu arada Vodafone'da Freezone için ekstra 1 GB paketi 35 TL değil 16 TL.

ABONE FZ1GB yazıp 3636'ya gönderirseniz 16 TL karşılığında ek 1 GB paket satın alabilirsiniz. Bu paketi alınca sabah 9 akşam 9 arası Vodafone'lular ile 2000 dakika konuşma da hediye ediyor. Ek olarak aldığınız 1 GB paketi bitince de İnternet kesilmiyor, faturanız şişmiyor. Hızı 1 kbps'ye düşürüyorlar ve o şekilde paket tarihi dolana kadar duruyor. Kısacası ekstra TL bakiyesinden yemiyor.

• quote:

quote:

Rica ederim. Şu an en avantajlı tarife Vodafone'da olan tarife. Daha ucuzu biraz zor ama takip etmeye devam ediyorum. Operatör önemsiz, fiyat performans açısından en iyi olanı kullanmak gerekiyor. Zaten ara bağlantı ücretleri oldukça düştü ve yeteri kadar kar elde ediyorlar. Boşu boşuna fazla para ödemeye gerek yok.

ABONE FZ1GB yazıp 3636'ya gönderirseniz 16 TL karşılığında ek 1 GB paket satın alabilirsiniz. Bu paketi alınca sabah 9 akşam 9 arası Vodafone'lular ile 2000 dakika konuşma da hediye ediyor. Ek olarak aldığınız 1 GB paketi bitince de İnternet kesilmiyor, faturanız şişmiyor. Hızı 1 kbps'ye düşürüyorlar ve o şekilde paket tarihi dolana kadar duruyor. Kısacası ekstra TL bakiyesinden yemiyor.

biliyorum hocam 19+16 35 eder bunu kastetmiştim. dediğiniz gibi f/p hangisinde iyiyse onu kullanmak lazım bende sizi takip etmeye başlicam

• eyvaAllah kardeşim teşekkür ederim bayilik bittiğni söylemiştin çok yararlı bir paylaşım allah razı olsun şu an sorunsuz geçtim bugün.
    telsiz kullnım ücreti vs almazlar inşaAllah neyse çağrı merkezi sektöründe çalışıyorum bu gibi firmalrın ellerinden birçok kampanya vardır fakat halka açıklanmaz bazıları. buda öyle bişi şuanlık
  • quote:

quote:

Hocam iyi günler ben vodafone 1000dk+1 gb internet 19 tl tarifesini kullanıyorum. Yalnız 4 gün sonra günüm doluyor ama internet paketim ve konusma dakikam bitti günü gelmeden tekrar yapamıyorum değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba

Faturalı sadece konuşma olan bir paket varmı??

En uygun tarife kimde var

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Merhaba

Faturalı sadece konuşma olan bir paket varmı??

En uygun tarife kimde var

Operatörler artık ikili veya üçlü paket hazırlıyor. Bu sebeple fazla bir alternatif yok.

En çok dakika, en iyi kampanya Devreden yaz fırsatı. Her yöne 1500 dakika 25 TL. Ancak acele edin çünkü tarifeye geçiş 13'ünde kapanacak.

http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/priceplans/devreden-yaz-f-rsat-kampanyas

• quote:

Orijinalden alıntı: nativist
    Hocam iyi günler ben vodafone 1000dk+1 gb internet 19 tl tarifesini kullanıyorum. Yalnız 4 gün sonra günüm doluyor ama internet paketim ve konusma dakikam bitti günü gelmeden tekrar yapamıyorum değil mi?

Sanırım Duble 1000 tarifesi kullanıyorsunuz. Duble 1000 paketi bittiğinde aynı ay içinde tekrar paketi alamazsınız. Paketin yenilenme tarihini beklemeniz gerekiyor.
  • quote:

quote:

Sanırım Duble 1000 tarifesi kullanıyorsunuz. Duble 1000 paketi bittiğinde aynı ay içinde tekrar paketi alamazsınız. Paketin yenilenme tarihini beklemeniz gerekiyor.

Evet duble 1000 kullanıyorum. Peki hocam o zaman bana ekstradan internet paketi yükleyebileceğim kampanyalar var mı?

• quote:

Evet duble 1000 kullanıyorum. Peki hocam o zaman bana ekstradan internet paketi yükleyebileceğim kampanyalar var mı?

Bedava yok. Paralı olarak isterseniz paket sayfasını vereyim inceleyin.

http://www.vodafone.com.tr/Internet/faturasiz-mobil-internet-paketleri.php
  • Persembe numara tasima talebinde bulundum hala tasinmadi numaram. Ortalama kac gun suruyor islem ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme tahtasi

Persembe numara tasima talebinde bulundum hala tasinmadi numaram. Ortalama kac gun suruyor islem ?

Maksimum 1 hafta. Fakat bayi bilgileri sisteme geç girerse süre uzayabilir veya kısacabilir.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.