Şimdi Ara

HY 1000 DK 1000 SMS 1GB 19 TL VODAFONE(25 YAŞ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
12.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Orijinalden alıntı: kompozer

quote:

Hattım yarın taşınacak. Freezoneli olmak gerekmedi bu zamana kadar. Vodafone forumda sordum alabilirsiniz dediler

Freezone olmadan bu paketi alamazsınız çünkü bu paket Freezone'a özel. Hat sahibi 25 yaşın altındaysa paketi satın almak istediğinde zaten otomatik olarak Freezone'lu oluyor.

Aynı TC ile bu paketi Vodafone sadece tek kişiye veriyor. Bazen sistem hatasından aynı TC ile birkaç kişi daha alabiliyor ama bu bir şans meselesi. Umarım forumda doğru şekilde sorup doğru şekilde cevap almışsınızdır.

Bu sabah hattım açıldı ve tarifeye geçişim oldu

bakalım bende geçiş için başvurdum inşallah yetişir. bu arada siz vodafona a taşırken hangi tarifeden açıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: ArGentum#47

quote:

quote:

quote:

Hattım yarın taşınacak. Freezoneli olmak gerekmedi bu zamana kadar. Vodafone forumda sordum alabilirsiniz dediler

Freezone olmadan bu paketi alamazsınız çünkü bu paket Freezone'a özel. Hat sahibi 25 yaşın altındaysa paketi satın almak istediğinde zaten otomatik olarak Freezone'lu oluyor.

Aynı TC ile bu paketi Vodafone sadece tek kişiye veriyor. Bazen sistem hatasından aynı TC ile birkaç kişi daha alabiliyor ama bu bir şans meselesi. Umarım forumda doğru şekilde sorup doğru şekilde cevap almışsınızdır.

bakalım bende geçiş için başvurdum inşallah yetişir. bu arada siz vodafona a taşırken hangi tarifeden açıldı

Tarife hiç önemli değil. Ben duble500 açtırdım ve kontör yüklemeden Genc1000 yazıp 7000e göndererek bu tarifeye geçtim. Sonra kontör yükledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hayırlı olsun. Artık aynı TC ile 3 faturasız hatta Freezone aboneliği izni çıktı. Bundan sonra aynı TC numarası ile 3 faturasız hattı Freezone'a geçirip bu tarifeden yararlanabilirsiniz. Ancak faturasız olma şartı var, faturalı da aynı TC ile sadece 1 hat Freezone'lu oluyor.

braveheartgs43, şanslı bir döneme denk geldiğiniz, hattınızı güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat.b
    Benim de buna benzer bir sorum olacak.
    Eşimin hattını Turkcell'den Vodafone'na taşırken orada çalışan arkadaşın tavsiyesi ile oğlumun TC numarası ile Freezone olarak tanımlandı ve hattı o şekilde kullanıyor.
    Oğlum Turkcell kullanıyor onu da Vodafone'na taşımak istiyorum kullandığı hat eşimin üzerine onu da Freezone olarak yaptırabilir miyiz.
    Yani sözün kısası bir kişinin üzerine olan iki hattı aynı TC numarası ile Freezone olarak yapılabiliyor mu.

1 Kasım 2014 itibariyle aynı TC ile 3 faturasız hatta Freezone aboneliği izni çıktı. Bundan sonra aynı TC numarası ile 3 faturasız hattı Freezone'a geçirip bu tarifeden yararlanabilirsiniz. Ancak faturasız olma şartı var, faturalı da aynı TC ile sadece 1 hat Freezone'lu oluyor.

Kısacası oğlunuzun TC numarası ile 3 faturasız hattı Freezone olarak tanımlatıp paketten 3 ayrı hattınızla da yararlanabilirsiniz.

• quote:

quote:

Hayırlı olsun. Artık aynı TC ile 3 faturasız hatta Freezone aboneliği izni çıktı. Bundan sonra aynı TC numarası ile 3 faturasız hattı Freezone'a geçirip bu tarifeden yararlanabilirsiniz. Ancak faturasız olma şartı var, faturalı da aynı TC ile sadece 1 hat Freezone'lu oluyor.

braveheartgs43, şanslı bir döneme denk geldiğiniz, hattınızı güle güle kullanın.

Saolasın vodafone ile iyi oldu bu kampanya ama diğer hatları üye yaptığımda 1 gb extra internet vermişti bana vermedi

• quote:

Saolasın vodafone ile iyi oldu bu kampanya ama diğer hatları üye yaptığımda 1 gb extra internet vermişti bana vermedi

Normalde böyle bir hediye yok. Herhalde size özel vermiş. Verdiği 1 GB'da 1 aylıktır. Zaman zaman bu şekildeki hediyeleri verebiliyor.
  • Gecis tamamlandi dostlar....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ArGentum#47

quote:

quote:

quote:

Tarife hiç önemli değil. Ben duble500 açtırdım ve kontör yüklemeden Genc1000 yazıp 7000e göndererek bu tarifeye geçtim. Sonra kontör yükledim

eyvallah hocam bende basvurdum cumaya kadar geçer dediler. inşallah yetişiriz.

• quote:

quote:

Benim de buna benzer bir sorum olacak.
    Eşimin hattını Turkcell'den Vodafone'na taşırken orada çalışan arkadaşın tavsiyesi ile oğlumun TC numarası ile Freezone olarak tanımlandı ve hattı o şekilde kullanıyor.
    Oğlum Turkcell kullanıyor onu da Vodafone'na taşımak istiyorum kullandığı hat eşimin üzerine onu da Freezone olarak yaptırabilir miyiz.
    Yani sözün kısası bir kişinin üzerine olan iki hattı aynı TC numarası ile Freezone olarak yapılabiliyor mu.

1 Kasım 2014 itibariyle aynı TC ile 3 faturasız hatta Freezone aboneliği izni çıktı. Bundan sonra aynı TC numarası ile 3 faturasız hattı Freezone'a geçirip bu tarifeden yararlanabilirsiniz. Ancak faturasız olma şartı var, faturalı da aynı TC ile sadece 1 hat Freezone'lu oluyor.

Kısacası oğlunuzun TC numarası ile 3 faturasız hattı Freezone olarak tanımlatıp paketten 3 ayrı hattınızla da yararlanabilirsiniz.

Yazmayı unutmuşum eşimin hattı faturalı Freezone. Biri faturalı digeri faturasız olabiliyor mu.
    Vodafone bayisine gidip Turkcell faturasız hattımı Vodafone taşımak istiyorum dediğimizde bu iş halledilmiş oluyor mu. Taşıma sırasında mı TC numarası soruyorlar yoksa hat taşınıp aktif olduğunda mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat.b -- 5 Kasım 2014; 22:45:31 >

• Malesef 1 kişi 1 freezone alabiliyor

• Geç kaldık . uzatılırsa haber verirmisin hocam
  • quote:

Yazmayı unutmuşum eşimin hattı faturalı Freezone. Biri faturalı digeri faturasız olabiliyor mu.
    Vodafone bayisine gidip Turkcell faturasız hattımı Vodafone taşımak istiyorum dediğimizde bu iş halledilmiş oluyor mu. Taşıma sırasında mı TC numarası soruyorlar yoksa hat taşınıp aktif olduğunda mı

Faturalı Freezone varsa o TC ile başka Freezone aboneliği yapılamıyor.

1 Kasım 2014'deki düzenleme ile aynı TC ile faturasız 3 Freezone'a, Faturalı 1 Freezone'a izin verdiler. Aynı TC numarası üzerinde faturalı Freezone olduğu taktirde başka faturalı veya faturasız başka bir Freezone aboneliğine izin vermiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viskolove

Geç kaldık . uzatılırsa haber verirmisin hocam

Kampanya devam ediyor ve süresiz olarak uzatıldı. Ne zaman sona ereceği şu an için bilinmiyor.
  • teşekkür ederim hocam
    Şu an avea faturalıyım.
    vodafone konturlu CEP STANDART TARİFESİNE geçeyim
    25 yaş altı birinci derece akrabamın tc si ile kullanıcı olarak kaydettirip geçiş yapalım
    geçiş tamamlandıktan sonra msj atarız artık
  • quote:

quote:

1 Kasım 2014'deki düzenleme ile aynı TC ile faturasız 3 Freezone'a, Faturalı 1 Freezone'a izin verdiler. Aynı TC numarası üzerinde faturalı Freezone olduğu taktirde başka faturalı veya faturasız başka bir Freezone aboneliğine izin vermiyorlar.

Benim açımdan kötü oldu.
    Tavsiye edebileceğiniz bir paket var mı Internet (1-2 GB) + SMS (1000) + konuşma paketi (250 dk.) çok az olabilir
    Faturasız tercihimdir.

• Freezone esnet tarifesi var bende. Şimdi buna sms atsam. Freezone da satın aldığım paket haklarım iptal mi oluyor. Bu paket için hemen 19 TL daha mı yüklemem gerekecek ?

Şimdi SMS atsam, Kullanım haklarım bitince tl yüklesem olmuyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Freezone esnet tarifesi var bende. Şimdi buna sms atsam. Freezone da satın aldığım paket haklarım iptal mi oluyor. Bu paket için hemen 19 TL daha mı yüklemem gerekecek ?

Şimdi SMS atsam, Kullanım haklarım bitince tl yüklesem olmuyor mu?

Şimdi SMS atın ama haklarınız bitmeye yakın TL yükleyin. Bu paket hattınızda yeterli TL olduğu anda aktif olur, yeterli TL yok ise 60 gün boyunca yeterli TL yüklenmesini bekler. SMS attığınızda hattınızda yeterli TL yok ise eski tarifeyi kullanmaya devam edersiniz ama bu pakete de geçmiş olursunuz. Eski paket diyelim ki 25'inde bitiyor, siz 24'ünde TL yüklerseniz yükleme yaptığınız anda bu paketten yararlanmaya başlarsınız ve eski paketiniz iptal olur.http://www.whatismyip.com/
  • quote:

Benim açımdan kötü oldu.
    Tavsiye edebileceğiniz bir paket var mı Internet (1-2 GB) + SMS (1000) + konuşma paketi (250 dk.) çok az olabilir
    Faturasız tercihimdir.

Turkcell var. Ayda 25 TL 2 GB İnternet + 1000 SMS + 500 dakika her yöne 25 TL.

Yalnız 11 kasım'a kadar Turkcell genç tarifeye geçmeniz gerekiyor. (Freezone gibi 25 yaş altı kullanıcı tanımlatacaksınız.)

Geçişten sonra TL yükleyip YILDIZ GENC yazıp 2222'ye göndermeniz gerekiyor. Bu tarifeden başka da istediğinize uygun ucuz tarife/paket seçeneği bulunmuyor.
  • quote:

quote:

Hocam uzatıldığında kesin bilgi mi link var mi. Ben bunu kullanıyorum da eşim de buna geçmek istiyor aveadan benim biraderin tcsi ile geçebilir mi bilginiz var mi. Ben geçerken sorun olmuştu bilgileri mersis mi ne bi sistemden alıyormuş kabul etmiyor fln dedilerdi sonradan nasıl olduysa gecti ama eşim için de kullanabilirsem o tcyi geçecek oda.

Çok mu karışık oldu soru bilemedim tekrar okuyunca :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri
    Hocam uzatıldığında kesin bilgi mi link var mi. Ben bunu kullanıyorum da eşim de buna geçmek istiyor aveadan benim biraderin tcsi ile geçebilir mi bilginiz var mi. Ben geçerken sorun olmuştu bilgileri mersis mi ne bi sistemden alıyormuş kabul etmiyor fln dedilerdi sonradan nasıl olduysa gecti ama eşim için de kullanabilirsem o tcyi geçecek oda.

Çok mu karışık oldu soru bilemedim tekrar okuyunca :)

Soru biraz karışık olmuş ama madde madde cevap vereyim.

* Kesin link yok çünkü bu özel bir kampanya. Daha önce link olmadığı gibi şu anda link yok. Kampanya süresiz olarak uzatıldı ve ne zaman biteceği belli değil.
    * Birader dediğiniz kişinin yakınlık derecesini bilmiyorum ama kısaca hat sahibinin 1. derece akrabasının TC numarası oluyor. Aynı soyadı taşıyan eşler, çocuklar, babalar, anneler arasında kullanıcı tanımlaması olabiliyor.
    * Hat babanın veya annenin üstüneyse anne veya baba 25 yaşın altındaki çocuklarını kullanıcı olarak gösterebilir. Eşlerden 25 yaşından büyük olanı 25 yaşından küçük olanı kullanıcı olarak gösterebilir.
    * Mernis sisteminde soyadın aynı olması ve birbiri ardına sıralanmış sıra numarası olma şartı aranıyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.