Şimdi Ara

HY 1000 DK 1000 SMS 1GB 19 TL VODAFONE(25 YAŞ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
12.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kompozer

quote:

Orijinalden alıntı: Aristeas

1 gb bana yetmez çok az.. Sağdan soldan bir şekilde (Lira yükleme ile hediye, çeyrek altın tarifesi vs.) internet kapabileceğim bir yol yok mu ? Freezoneluyum, 25 yaş altıyım.

Vodafone'da sağdan soldan İnternet kapamazsınız. Bu 19 TL olan tarife size yetmiyorsa 6 TL fark verip aynı tarifenin 2 GB olanına Turkcell'de geçebilirsiniz. Eğer geçiş yapacaksanız son gün 11 kasım. Kısacası acele etmeniz gerekiyor.

Turkcell'den Vodafone'a yeni geçtiğim için bahsekonu tarifeyi malesef alamıyorum. Yoksa Vodafone'da çırpınmak yerine bir dakika durmaz geçerdim :)
  • bahsettiğiniz tarife hakkında biraz bilgi verebilirmisin adı ne turkcellin ki
  • Arkadaşlar gecen sene 19tl olan 500dk 1000sms 1gb olan paketi 22liraya aliyorum.ama cep selfte boyle paket olduğum görünmüyor. Faturasiz hat kullaniyorum.bu kampanyaya gecersem eski paketinde yenilenirmi.hattim freezone bu 19luk paketi kullanabilir miyim..542 arayip mevcut paketimi ilk iptal edeyim yoksa ilk bunami abone olayim.daha önceden 3lu paketi olup buna gecen aarkadaşlar yardimci olur musunuz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kervan95

bahsettiğiniz tarife hakkında biraz bilgi verebilirmisin adı ne turkcellin ki

Tabi bilgi vereyim.

İlk önce faturasız Turkcell genç tarifeye geçiş yapıyorsunuz. Ardından 19 TL karşılığında her yöne 500 dakika satın alıyorsunuz.

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-500-paketi

YILDIZ 500 yaz 2222'ye göndermeniz yeterli.

Yıldız 500 paketi sahipleri ayrıca ayda 6 TL karşılığında her yöne 1000 SMS ve 2 GB'de İnternet alabiliyor.

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-ek-genc-paketi

YILDIZ EK GENC yazıp 2222’ye göndermeniz yeterli.

Bu sayede ayda 25 liraya her yöne 500 dakika + 2 GB İnternet + Her yöne 1000 SMS sahibi oluyorsunuz.

Paket için 11 kasım son tarih. Geçecekseniz acele edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

Arkadaşlar gecen sene 19tl olan 500dk 1000sms 1gb olan paketi 22liraya aliyorum.ama cep selfte boyle paket olduğum görünmüyor. Faturasiz hat kullaniyorum.bu kampanyaya gecersem eski paketinde yenilenirmi.hattim freezone bu 19luk paketi kullanabilir miyim..542 arayip mevcut paketimi ilk iptal edeyim yoksa ilk bunami abone olayim.daha önceden 3lu paketi olup buna gecen aarkadaşlar yardimci olur musunuz..

Bu paket gizli bir pakettir. Sadece SMS ile bazı kullanıcılara haber verilir ve haberi olan alır. Ancak ben genele duyurdum, daha önce de forumda genele duyuruldu. İlgili şartları konudaki önceki mesajlarımda yazıyor.

Bu kampanyaya geçerseniz eski paketinizle alakanız kalmaz. 19 lira karşılığında bu pakete geçmiş olursunuz ve 1 sene boyunca kullanabilirsiniz. Bu pakete geçiş sadece SMS ile olmaktadır. Bu pakete geçtiğiniz anda eski paketiniz iptal olur. Ayrıca bir iptal işlemi yapmanız gerekmez.

22 TL'ye özgür komple paketini kullanan 3 kişiyi bu pakete geçirdim. Şimdi 500 dakika yerine 1000 dakikaları oldu ve 22 lira yerine 19 lira ödemeye başladılar.

Acele edin, uzatma olmazsa son geçiş tarihi 7 kasım 2014.

• Sagolun geçisim simdi tamamlandı.direk genc1000 yazdim.eski paket iptal oldu.bir arkadasimida sayenizde geçiş yaptirdim.ablam ve enistemde p.tesi tirksellden bu kampanyaya geçecek.

• quote:

Sagolun geçisim simdi tamamlandı.direk genc1000 yazdim.eski paket iptal oldu.bir arkadasimida sayenizde geçiş yaptirdim.ablam ve enistemde p.tesi tirksellden bu kampanyaya geçecek.

Rica ederim. Eski paketin iptal olacağını yazmıştım.

Geçiş için acele etsinler çünkü son tarih uzamazsa 7 kasım 2014. Ablanız ve enişteniz 25 yaşın altındaysa veya hatlarına 25 yaş altındaki birinin TC Numarası tanımlanırsa geçiş yapabilirler. Aksi halde bu paketi alamazlar, bunu aklınızda çıkartmayın.

Ayrıca Freezone aboneleri 1 sinema bileti alınca 1 tanede bedava bilet sahibi oluyor. SINEMA yazıp 6666'ya gönderirseniz size gelen şifre ile herhangi bir Avşar grubu sinemasına Pazartesi veya Perşembe günü giderseniz 2. bilet bedava. Müşteri hizmetleri kampanya bitti diyor ama kampanya hala devam ediyor. Avşar grubu sinema listesi :http://www.vodafonefreezone.com/sinema

Ayrıca dışarıdan yemek sipariş edecekseniz Yemek Sepetinden sipariş verin. Yemek Sepeti Freezone'lu olanlara menüsüne göre %20 ile %50 arasında indirim yapıyor. Buna da sorunca bitti diyorlar ama bitmedi.http://istanbul.yemeksepeti.com/TR/Kampus/k.ys

• çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kervan95

çok teşekkür ederim

Rica ederim. Forumda pek fazla kişinin bilmediği veya hiç kimsenin bilmediği özel tarifeleri paylaşmaya çalışıyoruz. Birilerinin işine yarıyorsa ne mutlu bize.
  • quote:

Sagolun geçisim simdi tamamlandı.direk genc1000 yazdim.eski paket iptal oldu.bir arkadasimida sayenizde geçiş yaptirdim.ablam ve enistemde p.tesi tirksellden bu kampanyaya geçecek.

Numara tasiyarak mi gecis yaptiniz. Oyle ise numara tasirken hangi tarifeye gecmek gerekiyor. Direk bu paketi mi yetkiliye soyluyoruz?
    Bir de kullanici tanimlarken o kisinin gelmesine gerek var mi? Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 2 Kasım 2014; 2:34:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

Numara tasiyarak mi gecis yaptiniz. Oyle ise numara tasirken hangi tarifeye gecmek gerekiyor. Direk bu paketi mi yetkiliye soyluyoruz?
    Bir de kullanici tanimlarken o kisinin gelmesine gerek var mi? Tesekkurler.

Soru bana sorulmamış ama ben cevap vereyim.

+ Numara taşıyarak da geçilebiliyor.
    + Numara taşırken istediğiniz tarifeyi seçebilirsiniz. Klasik olması açısından cep standart tavsiye edilir.
    + Vodafone cep merkezindekilere hiçbir şey söylemiyorsunuz. Sadece hat sahibi 25 yaşından büyükse 1. derece akrabasından birini kullanıcı olarak tanımlaması gerekiyor.
    + Kullanıcı tanımlarken tanımlanacak kullanıcının gelmesine gerek yok. Hat sahibi kendi kimliği ile gidecek ve tanımlatmak istediği kişinin TC kimlik numarasını verip bu kişi hattın kullanıcı diyerek hatta kullanıcı olarak tanımlatacak.

Acele edin. Uzatılmazsa 7 kasım son gün. 5 gün kaldı, 5 gün içinde geçiş tamamlanmayabilir. Hat geçtikten sonra SMS göndermeniz gerektiği için en geç 7 kasım 2014 23:59'a kadar SMS mesajını göndermeniz gerekiyor.

• Cok tesekkurler.

• linki yok mu bunun vodafone un sayfasına?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

linki yok mu bunun vodafone un sayfasına?

Vodafone forumda var. Kişiye özel teklif olduğundan resmi sitede yok.
  • Ben şuan Vodafone Duble1000 denilen tarifeyi kullanıyorum, her yöne 1000 dk ve 1 GB internet. Geçeli bir ay falan oldu, acaba bu tarifye geçebilir miyim? 25 yaş altıyım, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Ben şuan Vodafone Duble1000 denilen tarifeyi kullanıyorum, her yöne 1000 dk ve 1 GB internet. Geçeli bir ay falan oldu, acaba bu tarifye geçebilir miyim? 25 yaş altıyım, teşekkürler.

Bende ayni durumdayım mesaj attim gelen cevap tarifedeki yas sinirindan dolayi gecisiniz saglanamamistir diyo.Yegenimin tc ile freezone kaydim olmustu ama 13 yasinda bu seferde yasi kucukmu geliyo aceba?

• vodafone da ilk ay tarife değiştirilmiyor diye biliyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

vodafone da ilk ay tarife değiştirilmiyor diye biliyorum hocam

Bu tarifeye geçişi kabul ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

vodafone da ilk ay tarife değiştirilmiyor diye biliyorum hocam

Hattın açıldığı tarife ilk ay değiştirilebilir. Hat açıldıktan sonra aynı ay içinde iki kez tarife değişmiyor. Hattı diyelim standart tarife ile açtınız, açılıştan sonra bu paketi alabilirsiniz.
  • Buyuk ihtimal yetişmez kardeşimi tasiyacaktim numara tasıma falan baska bahara kaldi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.